View Full Version : Тормоз... какво да правя?
just_a_girl2007
07-19-2013, 12:19
Бившия ми ме тормози - пише ми, звъни ми. Аз не му отговарям. Иска да се съберем и ми казва, че щял да ме чака до края на живота си и щял да ме обича вечно и искал да умре. Той вече е е в миналото ми обаче това си е чист тормоз , не искам да имам нищо общо с него , не искам да е в полезрението ми. А той ме заряза на родения ми ден (както написах в предишната тема)!
Даже започна да досажда на приятелките ми и да ги пита за мен!
Какво да правя, за да го накарам да спре?
Като обица на ухото, хах.
Или го изчакай да се умори пред непреклонността ти или помоли някой батка да го респектира.
Спри да му отговаряш и ще му мине. Кажи и на приятелките ти да не му обръщат внимание.
Спри да му отговаряш и ще му мине. Кажи и на приятелките ти да не му обръщат внимание.
Това. И освен това спри да правиш теми за най-малкото, което се случи. Пиши в една тема просто.
just_a_girl2007
07-19-2013, 12:27
Аз не му отговарям :) Ама той си пише. Помолих го да спре и че аз ако реша ще му се обадя някой ден да се чуем....той каза "добре"...и след един ден пак започна. Непоносимо е...
щял да ме чака до края на живота си и щял да ме обича вечно и искал да умре ахахаха дааа бее :D продължавай да му удряш игнор, ще се откаже... и приятелките ти да не му обръщат внимание и тва е. Ще му мине.
reallove4u
07-19-2013, 18:58
Смени си номера скайп фейсбук и въобще не му отговяряй ...
Fantasyyy
07-19-2013, 20:35
Просто го игнорирай,не му говори изобщо,продължавай да не вдигаш като ти звънни и твойте приятели да не се занимават с него.Накрая ще видиш,че ще му писне.
ми дано умре скоро
иначе тегаво ти се очертава
:С
xXxPETYAxXx
07-19-2013, 22:04
Е, не съм чела предната тема и не знам за какво точно иде реч, но като искаш някой да не те занимава тотално - има бутончета "БЛОКИРАЙ". Лесно е!
Rocknroll
07-20-2013, 12:22
+
ТОТАЛЕН ИГНОР,МОМИЧЕ!!!
друг начин няма,вярвай ми,ако сам не се спре,няма начин :D
Игнор и толкова :Д все едно муха летуи ;ддд
soul1199
07-20-2013, 14:45
Не му вдигай,блокирай му обажданията,ако трябва.
Убий го нали му се умира !
baby_baby
07-20-2013, 16:25
Разбирам те авторке не е изобщо приятно и аз съм в същата ситуация бившия ми с който сме разделени от 6 месеца само ми звъни пише ми смс-и да му дигна но просто аз не дигах не му отговарях направи и ти така не му отговаряй се някога ще се откаже
kaRamella
07-21-2013, 16:02
Убий го нали му се умира !
+
muhtesemfan
07-21-2013, 18:05
Щом прави така,започни да се държиш гадно с него.
Ще му стане тъпо и ще си помисли "влюбен съм в спомен" и ще се откаже. :)
Е аз мисля, че ако се обадиш на оператора, може да блокира номера му и да не те притеснява
Anastasiq5910
07-22-2013, 21:25
Просто го игнорирай,не му говори изобщо,продължавай да не вдигаш като ти звънни и твойте приятели да не се занимават с него.Накрая ще видиш,че ще му писне.
на същото мнение съм
Прати му биячи или му пусни няколко куршума в главата и ще ни пишеш от Сливенския затвор (Ако ти дадат ченгетата)
Бившия ми ме тормози - пише ми, звъни ми. Аз не му отговарям. Иска да се съберем и ми казва, че щял да ме чака до края на живота си и щял да ме обича вечно и искал да умре. Той вече е е в миналото ми обаче това си е чист тормоз , не искам да имам нищо общо с него , не искам да е в полезрението ми. А той ме заряза на родения ми ден (както написах в предишната тема)!
Даже започна да досажда на приятелките ми и да ги пита за мен!
Какво да правя, за да го накарам да спре?
Кажи му да гледа филма "Dorian Gray".
Блокирай го, не му отговаряй, ще му писне.