View Full Version : ПОМОЩ!!
domydancee
07-19-2013, 21:54
Здр:) Работата е там, че преди няколко дни спах с едно момче. Беше ми за първи път..и не използвахме презерватив, а той свърши..преди това го извади ест.. на следващата вечер го направихме пак и отново без презерватив и той пак свърши, но преди това го извади..та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна. Една приятелка ми наговори сума ти неща за предсеменната течност и ми каза че може и от нея да се забременее и аз се уплаших:хх Цикълът ми не е редовен ( не ми е идвало от 3 мес. някъде) и не може да ми подскаже дали съм бременна, а тест няма от къде да си купя(малък град:хх) Мнения??
DarkTemplar
07-19-2013, 21:57
Едва ли си бременна, ама другия път ползвайте чувал.
Малък малък... колко да е малък? Като ти е нередовен цикъла се ходи на гинеколог, защото явно имаш някакъв проблем. Впрочем на колко години си? (питам защото има значение)
domydancee
07-19-2013, 22:01
на 14
Ами дете от колко време имаш цикъл? Значи е нормално да не ти е редовен. Не би трябвало да си бременна, но предвид възрастта ти по-добре ползвай предпазни средства...
dream1707
07-20-2013, 00:23
Не ти е идвало от 3 месеца о.О Най-добре иди на гинеколог, нормално е да ти е нередовен, ама пък чак толкова... Колкото до бременността, да, приятелката ти е права да ти говори за предеякулационна течност, в нея също има сперматозоиди и ако си била в овулация има шанс да си забременяла.. Нз какво можем да те посъветваме, щом дори тест не искаш да си вземеш.. Просто ползвайте презервативи
Rocknroll
07-20-2013, 12:46
Ползвайте предпазни средства следващия път задължително,защото все пак,не дай си Боже,всичко може да се случи.Не си бременна според мен,ако имаш цикъл от скоро,което според мен е така,все още се оформя,за това ти е нередовен.Не се притеснявай.
baby_baby
07-20-2013, 13:29
Лол да не ти идва с 3 месеца не е нормално иди на гинеколог а за забременяването не си бременна но по-добре ползвайте презервативи и боже не ми се струва нормално да правиш секс на 12-13 и 14 г пък да не говориме че дори не ползяате предпазни средства
kitty_kat
07-20-2013, 15:24
Не си бременна. Но все пак съм съгласна с мнението на останалите, говори с майка си и се съветвайте с гинеколог.
antevasin
07-20-2013, 17:31
Щом си на 14 според мен е нормално да не ти е редовен.. мен на 15 ми беше спрял за 6 месеца (то било хубаво да не ти идва :D) отидох на гинеколог и ми предписа някакви хапчета които ми помогнаха. За това е хубаво и ти да отидеш :)
До колкото за това че си от малък град не мисля че трябва да е проблем :? Даже в селото ми където има 15 човека пак си имат аптека :) Не може в твоя град да няма нито една аптека.. отиваш и си взимаш :)
И ДА може да се забременее..
misskaprizzz
08-10-2013, 00:28
на 13 сиг за първи път и дошъл цикала .. тя секс ми прави .. че и деца аман от коври ..
existenz55
08-10-2013, 01:38
Искам да съм кръстника на детето
Rocknroll
08-10-2013, 11:09
Искам да съм кръстника на детето
:D :D :D :D :D :D :D :D :D