Влез

View Full Version : Да му се обадя

onmylevel
07-20-2013, 10:09
Здравейте! :)
Преди имах профил, но не съм влизала отдавна и затова реших да направя нов. Та да карам направо.. с приятели ми ходим от близо половин година и всичко вървеше страхотно - виждахме се всеки ден, а когато не можехме да се виждаме се чувахме по 2-3 пъти на ден и по-често той ми звънеше. Сега отиде на море с негови приятели с лагер от едно училище. Първия ден ми се обади, но ми беше изключен телефона и не можех после да му се обадя. На другия ден пак ми се обади, за да се чуем за малко и почна да ми разказва истории за някакво момиче и него, поговорихме 10 минути и каза хайде ще се чуем пак и от тогава вече 4ти ден не ми се е обаждал. Никога не съм го притискала той си излиза с неговите приятели аз с моите и пак ми звънеше ако съм някъде наблизо да се видим за малко нищо, че предишния ден сме го прекарали заедно. Проблемът е, че съм много привързана към него и непрекъснато мисля за това и дори се опитвам да се разсея навън, но после пак .. Знам, че все пак е на море и се забавлява, но ии на мен ми едно гадно и че няма да се виждаме доста дни и че може да се случи нещо .. ;д Гаджетата на някои мои приятели и те са на море, но с друг лагер, всеки ден си се чуват по телефона и на мен ми става някакво гадно. Та понеже няма да се виждаме сигурно повече от 2 седмицис него(а това за мен си е доста), защото преди той да се върне аз заминавам на море, дали да му се обадя или да изчакам да видя кога ще се сети той?

102
07-20-2013, 10:19
Радвай се, че ти е разказал за него и момичето.. ако имаше нещо - нямаше да ти каже.
Остави момчето да бъде момче. Нека за позабавлява, ще му залипсваш. Не бъди досадна.

vodka9296
07-20-2013, 11:45
не му звъни- той като се сети че се е затъжил ще ти звънне но ако бях на твое място нямаше да му вдигам от 1-я път. След 20-30 мин щях аз да му се обадя но тва си е лично мое мнение :Д иначе съм съгласна с "102" и все пак нали знаеш- на мъж вяра да нямаш ;дд

Rocknroll
07-20-2013, 12:08
Радвай се, че ти е разказал за него и момичето.. ако имаше нещо - нямаше да ти каже.
Остави момчето да бъде момче. Нека за позабавлява, ще му залипсваш. Не бъди досадна.
Напълно съм съгласна.Нямаше да ти каже,ако имаше нещо между тях.Знам как се чувстваш все пак,но може би просто е станало нещо забавно с това момиче-не си мисли веднага за нещото.Някаква глупава историйка.Обича те.Но не му се обаждай,нека се забавлява с приятелите си. :)

Баща Ти
07-20-2013, 12:12
А може да ти е намекнал, че повече няма да се чуете, за да си ебе оная.

thebigsmile
07-20-2013, 13:04
И аз съм съгласна със 102. Момчето е отишло на море просто се забавлява. Постави се на негово място и ти когато отидеш на море едва ли ще му звъниш през час. Когато се върнете и двамата ще се виждате често. Не се притеснявай. :)

FuCKkK13
07-20-2013, 13:41

може би това и зависи как е говорил за момичето,но да,ако имаше нещо сигурно нямаше да ти каже ...
а ти сигурна ли си,че ти е звънял,но си нямала обхват примерно ? гласова поща ?
можеш вместо да му се обаждаш само един смс да му пишеш - примерно
лично аз не бих издържала толкова време без моя човек,та бих се обадила - досадна,не досадна 5 минути за 4 дена ще ме изтърпи

FuCKkK13
07-20-2013, 13:42
И аз съм съгласна със 102. Момчето е отишло на море просто се забавлява. Постави се на негово място и ти когато отидеш на море едва ли ще му звъниш през час. Когато се върнете и двамата ще се виждате често. Не се притеснявай. :)

ами през час не,но едно обаждане от 2 минути не му коства кой знае колко време и усилия

soul1199
07-20-2013, 14:39
Изчакай той да те потърси.Намери си занимание.

onmylevel2
07-20-2013, 20:03
може би това и зависи как е говорил за момичето,но да,ако имаше нещо сигурно нямаше да ти каже ...
а ти сигурна ли си,че ти е звънял,но си нямала обхват примерно ? гласова поща ?
можеш вместо да му се обаждаш само един смс да му пишеш - примерно
лично аз не бих издържала толкова време без моя човек,та бих се обадила - досадна,не досадна 5 минути за 4 дена ще ме изтърпи
Телефонът ми беше изключен и после ми пратиха съобщение, че ме е търсил. Иначе ми изглежда малко и не малко тъпо и досадно да му звъня само аз. Докато си бяхме заедно ми звънеше всеки ден по 2 пъти, а сега не се сеща и не знам на какво се дължи. Все пак да забавлява се, но аз ако бях на негово място нямаше да издържа да не му се обадя и ден. Но утре вече съм решила, че ще му се обадя.

FuCKkK13
07-20-2013, 20:13
абе за мен досадно е да звъниш по 5 пъти на ден за абсолютни глупости..
да звъннеш един път на ден,за да го чуеш и разговора ви да е 2-3 мин. не го считам за досадно,но при положение,че и той те търси
пиши му по-добре утре един смс,пък може и да се сети...
на мен лично би ми било кофти приятеля ми да не ми се обажда 4 дена :? и дори бих повишила тон,но това е друга тема 8-)

onmylevel2
07-20-2013, 20:25
Утре ще му се обадя пък нека се върне и ще видиме... :D Иначе и на мен ми е доста кофти, но нали имаше един такъв израз "щом не те търсят значи са добре" :D но мисълта, че няма да се виждаме около 2 седмици и повече и не се чуваме ..

FuCKkK13
07-20-2013, 20:36
ами не знам... аз казвам как бих аз постъпила - просто съм такъв човек
ти си знаеш иначе как се чувате,дали ти се обажда - абе ти си знаеш връзката за това прецени

klimatronik
07-20-2013, 20:47
като се върне искам да правите див секс, така както аз и фък ;)

FuCKkK13
07-20-2013, 20:59
като се върне искам да правите див секс, така както аз и фък ;)

аз не правя такива неща :?

klimatronik
07-20-2013, 21:02
аз не правя такива неща :?

не праавишш тии :Д :Д

Amore-Mio*
07-21-2013, 10:28
И аз мразя, когато съм някъде с приятели и се забавлявам, да ми се звъни непрекъснато и така нататък.
Знае къде съм, знае с кого съм - няма място за притеснения и тия обаждания са ми някакви тъпи. Но в случая, ако искаш му звънни - 2 минути за 4 дена не са много.
Кажи му например, че ще заминаваш на море и толкова.

FuCKkK13
07-21-2013, 10:32
не праавишш тии :Д :Д

не правя :?

klimatronik
07-21-2013, 10:44
не правя :?

Конят те гледа строго . ;д

TheBeliever
07-21-2013, 10:45
А ти за времето, в което го няма потърси ли го поне веднъж? Един смс за лека нощ? Едно обаждане за добро утро?

Жените винаги чакаме другата страна да се сети и забравяме, че и момчетата обичат да им се обръща внимание.

onmylevel2
07-21-2013, 19:17
Звънях му на втория ден и не ми отговори и по-късно към 22;00 ми звънна и се чухме за около 5 мин. Днес му се обадих и му казах, че няма да може да се видиме и заминавам преди той да си дойде. Неговите думи бяха "еми добре надявам се да се видиме и ще се чуеме, ако не си заминала да се разбереме". Поговорихме си после и го попитах да не би да го притеснявам и той ми отговори "да трябва да се обличам да излизаме айде ще се чуеме", а попринцип дори и да трябва да излиза ми казва не няма проблем стой да си говориме.

muhtesemfan
07-21-2013, 19:23
зарежи го

balu4ka
07-22-2013, 06:36
Ясна е работата,кофти е само на теб да ти пука.Има нещо,за което ще разбереш ,ако ти каже ,чак когато се върне.Поне аз така си мисля,на мен също ще ми е кофти ,ако седя и чакам двуминутно обаждане-цяла седмица.Ами,явно други неща по го заинтригуват.Прави си сметката

StreetMotivation
07-22-2013, 07:45
Все пак момчето е на море, за да се забавлява. Ако наистина няколко негови приятели го чакат да излиза нормално да не стои и да си говори разни неща и да си казвате, че си липсвате. И сега ако кажеш, че ти на морето не оглеждаш другите момчета (има разлика да оглеждаш някого и да си влюбен в него!! ) и не се забавляваш едва ли някой ще повярва. Успокой се едва ли има нещо, за което не знаеш :)

xdreamerx
07-22-2013, 20:42
Изчакай да видиш кога ще се сети да ти звънне :) Ако му липсваше щеше да ти звъни по няколко пъти на ден. ;)