PDA

View Full Version : какво да правя ся

trololobg
07-20-2013, 19:49
Здравейте, значии моя проблем е малко, нз поне аз мисля че е странен, щото не ми се е случвало преди ... Излезнах с едно момиче на среща, пихме кафе и отидохме в парка. Всичко вървеше супер, аху иху смяхме се прегръщахме се и тн. Обаче по едно време парка малко се препълни и й предложих да се изнесем на някаде. Тя се съгласи и тръгнахме. По едно време тя ме попита/ знаеш ли кои харесжам. *wtf..( казах не и тя / ми ок само да се махним от тук, че е много шумно и ще ти кажа. Естествено сигурно се сещате, какъв отгожор очакжах, но малко помълчахме докато излезнем от парка тогажа ми каза/ емии познажаш ли %#$%% от едикъде си? Аз казах да ,при което ми прилоша след което почнах да пришпорвам да си ходя, щото не знаех каде се намирам, дойде като гръм от ясно небе, но тя не ме пускаше и ме помъкна на някъде, като през цялото време не спираше да ми говори за него. Въпроса ми е какво беше това и има ли смисъл да си давам още зор за нея?

AnarchyBoy
07-20-2013, 19:53
Бъъъъърн - приложете крем на изгоренето място, за облекчаване на болката..
Иска те за приятелчИ.. :D
Честито беше фриенд-зоунът.. :lol:

mimijessi
07-20-2013, 22:25

+1
:)

pofff
07-20-2013, 23:15
Здравейте, значии моя проблем е малко, нз поне аз мисля че е странен, щото не ми се е случвало преди ... Излезнах с едно момиче на среща, пихме кафе и отидохме в парка. Всичко вървеше супер, аху иху смяхме се прегръщахме се и тн. Обаче по едно време парка малко се препълни и й предложих да се изнесем на някаде. Тя се съгласи и тръгнахме. По едно време тя ме попита/ знаеш ли кои харесжам. *wtf..( казах не и тя / ми ок само да се махним от тук, че е много шумно и ще ти кажа. Естествено сигурно се сещате, какъв отгожор очакжах, но малко помълчахме докато излезнем от парка тогажа ми каза/ емии познажаш ли %#$%% от едикъде си? Аз казах да ,при което ми прилоша след което почнах да пришпорвам да си ходя, щото не знаех каде се намирам, дойде като гръм от ясно небе, но тя не ме пускаше и ме помъкна на някъде, като през цялото време не спираше да ми говори за него. Въпроса ми е какво беше това и има ли смисъл да си давам още зор за нея?

Ами,сигурно ти е видяла правописа,и за това... :cool: :smt079 Преди да почнеш да пишеш по форуми,първо-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!! :smt021

Rocknroll
07-21-2013, 06:53
+1 Friend Zone,bro :D като гледам на тая по-скоро й е кеф да излиза с момчета.Гледай да не станете НДП :D :D :D

AnarchyBoy
07-21-2013, 08:09
Ами,сигурно ти е видяла правописа,и за това... :cool: :smt079 Преди да почнеш да пишеш по форуми,първо-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!! :smt021

А бе, то и ти не си от най-грамотните.. :cry: Ама, не ти се репчимЕ нали.. :lol:

Amore-Mio*
07-21-2013, 09:54
Според теб има ли смисъл да си даваш зор за нея, при условие, че тя сама ти е казала, че харесва друг.

TROLLDADLOLCAKE
07-21-2013, 11:45
Бягай възможно най - далечe момче. Няма смисъл....(от личен опит ти го казвам)

Crazy Kid
07-21-2013, 18:14
Просто е искала да те разкара :(

FuCKkK13
07-21-2013, 18:26

+

Smrazqvashta
07-21-2013, 18:55
Не се занимавай.

Баща Ти
07-21-2013, 20:14
Иска да й носиш чантата до училище.

pofff
07-22-2013, 19:27
Иска да й носиш чантата до училище.

+1
:razz: :cool:

Anastasiq5910
07-22-2013, 21:28

+1

purple_butterfly
07-22-2013, 22:45
Абе всяко момиче е индивидуално, може да го е казала за да ти провокира интереса към нея.Може пък и наистина да го харесва.Абе не знам почакай малко така да видиш как ще се развият нещата.

AngelAntichrist
07-22-2013, 23:46
Ау, на госпожицата й прилошало. Сад, сад.
А защо вместо да слушаш за новият й ебач, да си лафите като приятелки и да пиете кафенцИ заедно, не я хвана за гъза, и не й каза "Забрави за Пенчо, сега си излязла с мен"? Защо, авторе? Топки ли нямаш? Плачеш ли всяка вечер преди да заспиш?

Cloud9
07-23-2013, 13:55
Явно си и само най-добра приятелка.Следващият път й кажи ти коя харесваш и да видим какво ще стане