PDA

View Full Version : Какво да правя?

thelonelyone
07-20-2013, 23:25
Здравейте! Моят проблем е следният... преди 2 години навърших 18, а още не съм правила секс... И то не защото не го искам... Просто имах една по-дълга връзка, когато бях по-малка и тогава не се чувствах готова.В крайна сметка с момчето скъсахме и след време се занимавах с други момчета, но нищо сериозно... А винаги съм искала поне първият път да не е с първия срещнат, колкото и странно и банално да звучи за някои.Наскоро обаче се запознах с 1 момче и имахме връзка няколко месеца, аз исках да правя секс с него,бях влюбена и щяхме да го направим, но понеже и той е девствен и нищо не стана, въпреки че опитахме не веднъж... Оказа се накрая, че и той не е толкова сериозен и не сме заедно вече и моите представи за първия път са си тотално разбити.Проблемът е, че имам нужда от секс, а не знам дали реално искам да го направя с някого е така... Не съм необщителна, излизам и с момчета, но както ме интересува точно определен човек... не е толкова лесно, а и просто уж не искам специално първият път да ми е с някого, който съм виждала няколко пъти примерно, но вече взех да се замислям, че май нямам друг избор... Просто защото виждам, че не мога да попадна на свестен, сигурно не търся и на точното място, но е факт.Само веднъж ми се случи, а тогава просто не бях готова и затова не го направих... Принципно избягвам да коментирам, че не съм го правила не защото ме е срам, а защото ще мислят, че съм странна, че не съм имала гадже, а не е така, но в днешно време няма какво друго да си помислиш, ако някой не го е правил... Какво мислите по въпроса?Трябва ли да го направя с някого просто така, за да не съм на това дередже на тия години или да изчакам и пак наивно да се надявам както едно време, че ще намеря някое сериозно момче и ще правя и аз секс с любов...

purple_butterfly
07-20-2013, 23:35
избий си от главата тъпата идеята за романтичен пръв път :) не го търси той сам ще те намери носи се по течението без да търсиш момче :)

Rocknroll
07-21-2013, 07:28
избий си от главата тъпата идеята за романтичен пръв път :) не го търси той сам ще те намери носи се по течението без да търсиш момче :)
+1

LDR
07-21-2013, 11:57
Малко е тъпо да го направиш само за да не си вече девствена. Слушай себе си, ако искаш първи път с момче, с което имаш връзка и т.н.-така да е, ако пък искаш секс и вече не те интересува с кой ще е-направи го. Ние не можем да ти казваме как да постъпиш, помисли си от какво ще си най-доволна и щастлива и го направи.

T-Rawww
07-21-2013, 13:16
pishi mi, moje da napravim neshto ;D

Rabalka
07-21-2013, 13:58

+1

DarkTemplar
07-21-2013, 14:08
Клишето "Живей си живота, другото ще дойде само" е много на място в този случай. А за нуждата от секс, сигурен съм, че имаш 2 хубави здрави ръце, с които да освобождаваш напрежението от време на време. ;)

FuCKkK13
07-21-2013, 18:46

+ иначе щом искаш сериозни взаимоотношения - създай си такава връзка,а секса сам ще си дойде

baby_baby
07-21-2013, 19:29
Изчакай с момчето което обичаш няма по-хубаво нещо от това първия ти път да е с някого когото обичаш и най-важното направи го когато си готова а не защото така е "модерно" и е така за спорта.

XTREME_
07-22-2013, 19:47

+ 1

fenofragiol
07-22-2013, 20:17
Не мисля, че само за да не си девствена вече, трябва да го направиш с първият срещнат. Изчакай, за всичко си има време :)