Влез

View Full Version : Проблеми с ерекцията ?!

levskar4eto321
07-21-2013, 13:59
Здравейте,
Имам проблем със сексуалния живот заедно с моята приятелка. Ще започна така, че и двамата сме един набор (на 16 год.). Имаме връзка вече трети месец и нещата вървят много добре. Говорим си на всякакви теми, включително и за секс. Тя няма опит в секса, до сега само веднъж го е правила и не е много в час с нещата. Проблема идва тук, че когато пробвахме за първи път започна с претенциите: това одеяло ми пречи, дай ми възглавница, пусни музика, загаси лампата и така нататък и през това време (докато аз се опитвам да я възбудя) тя ме прекъсва постоянно. Започнах да я лижа тя се навлажни и тъкмо когато беше момента да продължим по същество ми беше паднал. Направи ми орална любов и през това време тя изсъхна. Тоест се разминахме. Докато тя беше влажна - на мен ми падна, после докато ми духа - тя изсъхна и после пробвахме отново, но я болеше. На сутринта пробвахме отново, но за съжаление се получи същото. Не мога да разбера защо се получава така ?! Пробвахме вече 5-6 пъти и не става, и не става ... Щом стане дума да го вкарам и ми пада ... Мисля, че е на психическа основа ... Опитвам се да не го мисля, но явно безуспешно. Не правя секс за първи път, много ми се прави, но все така се получава. Един път се задържахме, сложих презерватив, вкарах й го и свърших ?! Къде е причината ??? Как да го предотвъртя ??? Дали да пробвам един път със стимулант, колкото да си възвърна мисленето, че нещата могат да станат, не знам какво се случва ?! До сега не сме го правили нормално. Тя не се притеснява от този факт, много се обичаме, но искам и сексуалния живот да потръгне. Стар съм във форума, но с нова регистрация. Мисля, че проблема ми е достатъчно сериозен, за да не ме взимате на бъзик. Благодаря, предварително !!!

LDR
07-21-2013, 14:03
Ами пробвайте едновременно да се стимулирате-например 69. Какво го мислиш толкова, може и от притеснение да е.

levskar4eto321
07-21-2013, 14:15
Определено съм много притеснен ... За 69 и двамата не сме много навити. Не сме й фенове. Супер много се притеснявам и го мисля, а се опитвам да го забравя, АМА ...

LDR
07-21-2013, 15:52
Ами ето ти отговор на въпроса. Всичко е на психическа основа според мен. Просто направи нещо, което ви харесва и мислиш, че ще те накара да забравиш притеснението. Ти си мислиш как ще се изложиш и няма да ви се получи пак и то така и става.

baby_baby
07-21-2013, 19:30
Ами пробвайте едновременно да се стимулирате-например 69. Какво го мислиш толкова, може и от притеснение да е.

+1

levskar4eto321
07-22-2013, 11:12
Съгласен съм, че е така ! Някой има ли някакво друго мислене по въпроса ? Благодаря ! :)
П.П: НЕ умаловажавам отговора на съфоромките :PP

druzilla
07-22-2013, 11:24
Защо не се докосваш докато й лижеш?Застани така че да ти е удобно и можеш да стимулираш едновременно и себе си и нея.И не й лижи прекалено дълго,само докато се навлажни.Може да пробвате и с лубрикант,примерно.Но предполагам не това е проблема,а че се притесняваш.Постоянните й забележки сигурно ти убиват възбудата.Предлагам ти преди да започнете да поговориш с нея,за да сте наясно какво ви харесва и на двамата,да си създадете обстановка,в която тя ще се чувства комфортно (да си пуснете музика,там свещи и каквото иска друго) , за да не се прекъсвате когато започнете. Отпусни се,настрой се психически и си мисли само колко ще ви е яко,а не как ще се изложиш.Дано проблема се оправи =;

TalasamchoOOD
07-22-2013, 17:56
Вземи си малки сини хапчета :)

pakmebannaha
07-23-2013, 07:04
Ето за тва малките сливи си хващат батковци. Защото и ти едва ли имаш особено голям опит и и търпиш глезотиите, ако имаше поне малко мъжественост ти щеше да си мъжа в секса и да си действаш така както повеляват инстинктите ти на мъж. Вместо това ти си путката в секса, постоянно се занимаваш с нейните капризи и се отвличаш от същественото, а то е да я подготвиш с малко любовна игра и след това да я изклатиш яко, така че да забрави на коя планета е и тогава повярвай ми въобще няма да и пука за одеяло, хавлия, легло, стол, маса, ютия и всякакви такива. Разбира се освен, че тя няма опит ти съшо си нямаш хал хабер и затова тя скоро ше се шляка с някой по голям и по отитен от теб, а ти ще се чудиш откуде ти е дошло и ще пускаш подобни теми, само че сигурно в раздел любов.

kam3n1tza
07-23-2013, 09:29
Нема брат обърнал си резбата каквото и да си говорим пробвай да наебеш некой педал белкем патката ти се поизправи и се задържи за по-дълго време. Трябва на тая възраст по принцип човек да е вече наясно със своята сексуална ориентация...Както казах пробвай с мъжко и ако стане работата ще си на 100% сигурен къде се крие причината с надървянето. :D

marilyn
07-24-2013, 07:48
Пробвайте докато я лижеш, тя да те стимулира с ръка примерно. Щом толкова не ви кефи 69.