PDA

View Full Version : моля за съвет какво да прая

stamen
07-21-2013, 20:45
Така на 17 съм и имам приятелка от 5 месеца. Тя се държи малко странно понякога и когато е ядосана си искарва всичко на мен, понякога когато и се обадя да излезнем тя не иска да излезнем това се случи (3 пъти само). Звъни ми рядко повечето пъти аз и звъня. (всички нейни приятелки ми казват че се държа много хубаво а тя в същото време ...) Искам да ми дадете съвет какво да направя за да започне да се държи по-хубаво с мен, да започне да ме търси повече и да не се ядосва за най-малкото. Моля ви помогнете ми защото вече не издържам

purple_butterfly
07-21-2013, 21:17
ем тя няма да се оправи и винаги ще се държи така ако е зодия скорпион ... имам такава приятелка ... щом цели 5 месеца се държи така с теб едва ли ще се промени скоро ..

horacio
07-21-2013, 22:49
Ами поговорете. Обясни й за това, което те тревожи и ако е разбран човек ще се поправи, поне от към по-честото търсене. Иначе за ядосването, дето си изкарва всичко в/у теб, айде да не кажа, че е нормално, но е често срещано и според мен по-добре не го приемай присърце. Кажи й: Пандишпанче, кифличке, луна на моят живот, слънце и звезди :D разбирам, че си ядосана, мило, но не е нужно да си го изкарваш на мен, аз не съм виновен. Сподели ми, но не ми се сърди. :)

Rocknroll
07-22-2013, 08:28
Купи и цветя,ако си пада по тези неща и поговорете.Това е.Обясни й всичко което чувстваш.

antevasin
07-22-2013, 09:21
Първо за звъненето.. ако и звъниш през 30 минути(или 1 час) и постоянно задаваш едни и същи въпроси от сорта "Как си?"
"Кво правиш" и т.н. т'ва я изнервя..
За виждането е същото.. ако искаш да се виждате всеки ден това пак я изнервя по някакъв начин, понеже всеки ден сте заедно и иска поне 1,2 дни да си почине от теб :)
А за това че като е изнервена ти вика - гледай като е изнервена да не я ядосваш допълнително. Мълчи си, не я разпитвай и няма да си го изкарва на теб. Гледай да сменяш темата с нещо приятно/смешно докато не и мине и такам :)
И според мен е или зодия скорпион или риби :D

sexa_na_kompleksa
07-22-2013, 11:40
Поговори с нея. Кажи й какво те притеснява, възможно е тя да не е обърнала внимание на тези неща и изобщо да не знае, че ти се тормозиш за тях.
А това, че три пъти не е искала да излезете в рамките на 5 месеца, не мисля, че изобщо е проблем.

stamen
07-22-2013, 20:29
да познахте че е скорпион :/

Cloud9
07-23-2013, 12:46
луна на моят живот, слънце и звезди :D

Ще се срещнем отново когато слънцето изгрее на запад....

Що се отнася до момичето- имах една такава приятелка, зодия рак, която не само че се държеше студено дс неиния, но и го биеше от време на време. Доста години са заедно, но тя не се промени много. Трябват ти железни нерви,пич.

Stray
07-23-2013, 13:43
Ако вярваш, че зодиите имат определящо значение за характера на един човек е нормално да се държи зле с теб.

102
07-23-2013, 13:51
"моля за съвет какво да прая"

Не бъди тъп-лигав-малоумен-гей-дебил и може да подишаш малко скорпионски въздух.