View Full Version : моля за съвет какво да прая
Така на 17 съм и имам приятелка от 5 месеца. Тя се държи малко странно понякога и когато е ядосана си искарва всичко на мен, понякога когато и се обадя да излезнем тя не иска да излезнем това се случи (3 пъти само). Звъни ми рядко повечето пъти аз и звъня. (всички нейни приятелки ми казват че се държа много хубаво а тя в същото време ...) Искам да ми дадете съвет какво да направя за да започне да се държи по-хубаво с мен, да започне да ме търси повече и да не се ядосва за най-малкото. Моля ви помогнете ми защото вече не издържам
purple_butterfly
07-21-2013, 21:17
ем тя няма да се оправи и винаги ще се държи така ако е зодия скорпион ... имам такава приятелка ... щом цели 5 месеца се държи така с теб едва ли ще се промени скоро ..
Ами поговорете. Обясни й за това, което те тревожи и ако е разбран човек ще се поправи, поне от към по-честото търсене. Иначе за ядосването, дето си изкарва всичко в/у теб, айде да не кажа, че е нормално, но е често срещано и според мен по-добре не го приемай присърце. Кажи й: Пандишпанче, кифличке, луна на моят живот, слънце и звезди :D разбирам, че си ядосана, мило, но не е нужно да си го изкарваш на мен, аз не съм виновен. Сподели ми, но не ми се сърди. :)
Rocknroll
07-22-2013, 08:28
Купи и цветя,ако си пада по тези неща и поговорете.Това е.Обясни й всичко което чувстваш.
antevasin
07-22-2013, 09:21
Първо за звъненето.. ако и звъниш през 30 минути(или 1 час) и постоянно задаваш едни и същи въпроси от сорта "Как си?"
"Кво правиш" и т.н. т'ва я изнервя..
За виждането е същото.. ако искаш да се виждате всеки ден това пак я изнервя по някакъв начин, понеже всеки ден сте заедно и иска поне 1,2 дни да си почине от теб :)
А за това че като е изнервена ти вика - гледай като е изнервена да не я ядосваш допълнително. Мълчи си, не я разпитвай и няма да си го изкарва на теб. Гледай да сменяш темата с нещо приятно/смешно докато не и мине и такам :)
И според мен е или зодия скорпион или риби :D
sexa_na_kompleksa
07-22-2013, 11:40
Поговори с нея. Кажи й какво те притеснява, възможно е тя да не е обърнала внимание на тези неща и изобщо да не знае, че ти се тормозиш за тях.
А това, че три пъти не е искала да излезете в рамките на 5 месеца, не мисля, че изобщо е проблем.
да познахте че е скорпион :/
луна на моят живот, слънце и звезди :D
Ще се срещнем отново когато слънцето изгрее на запад....
Що се отнася до момичето- имах една такава приятелка, зодия рак, която не само че се държеше студено дс неиния, но и го биеше от време на време. Доста години са заедно, но тя не се промени много. Трябват ти железни нерви,пич.
Ако вярваш, че зодиите имат определящо значение за характера на един човек е нормално да се държи зле с теб.
"моля за съвет какво да прая"
Не бъди тъп-лигав-малоумен-гей-дебил и може да подишаш малко скорпионски въздух.