PDA

View Full Version : Дали може да стане нещо между нас???

black_shadow86
07-22-2013, 13:38
Моят случай е следният...
Преди няколко месеца си хванах гадже. След няколко седмици той ме запозна със неговите приятели и аз маааалко харесах един от тях. Винаги когато излизахме всички той ме гледаше, говорехме се, усмихваше ми се и т.н. Както и да е..следоколо 1 месец той ми писа във фб и така всяка вечер си пишехме. След няколко дни пък гаджето ме разкара, на ние продължихме да си пишем. Пращахме си усмивки, прегръдки, целувки(аз) и така нататък. Като се прибирах от училище понякога се засичахме в трамвая и си говорехме. И така виждахме се по трамваите, пишехме си вечер във фб...абе всичко беше повече от перфектно (което в повечето случаи не е много добре). След няколко седмици той спря да ми пише и аз не исках да нахалствам, защото знам какво е когато някой, с който не искаш да си пишеш постоянно ти досажда. Но след известно време преборих ината и му писах и.....отговор none. Чаках до 1 и половина през нощта да ми пише, но така и не се случи. Стана ми много тъпо, но тъй като го харесвам много се осмелих да му пиша след няколко седмици. Писах му обичайното ,,здрасти, как си,, и той ми каза ,,добре съм, ти,, и така нататък и след 2 минути ми каза, че ще си ляга щот видиш ли много му се спяло и аз казах добре. Обаче моя човек седя на линия и харесва някви неща във фейсбук до дванайсе и половина (ние си писахме към десет и половина вечерта ). Така и не разбрах и все още не разбирам защо така изведнъжспря да пише и т.н. Та въпросът ми е мога ли нещо да направя, за да станат нещата както преди??

А, да...забравих да кажа,че той тази година направи 18, а аз октомври правя 16. :))

strawberry88
07-22-2013, 14:07
Мисля, че вече не се интересува от теб.

antevasin
07-22-2013, 14:40
Чакай, чакай... "Преди няколко месеца си хванах гадже. След няколко седмици той ме запозна със неговите приятели и аз маааалко харесах един от тях."
Значи ти имаш ГАДЖЕ, но си харесала друг и си му пращала целувки!? После се чудя що слагат всички жени под общ знаменател...

black_shadow86
07-22-2013, 15:23
,,След няколко дни пък гаджето ме разкара, на ние продължихме да си пишем. Пращахме си усмивки, прегръдки, целувки(аз) и така нататък,, СЛЕД като скъсах с гаджето ми

xdreamerx
07-22-2013, 20:31
Явно е изгубил интерес. :)

muhtesemfan
07-23-2013, 00:51
Или е изгубил интерес,или приятелят ти му прави проблеми,дори гаджето ти вече да не те харесва,мъже..гордост..

CrazyLittleThing
07-23-2013, 22:01
На мен ми звучи като да се били близки. Питай го защо вече не ти пише, дали има нещо и така.....