PDA

View Full Version : Момичетааа спешнооо!!!

darinnkaa
07-22-2013, 22:04
Зная ,че е детинско и лигаво и смешно и не ми отива дори да мисля такива неща , дори на мен ми звучи налудничаво,така ,че запазете упреците моля ви, ако някоя може да ми помогне поне да опитаме ,ще се радвам.
Така издирва се момиче ,достатъчно красиво за да завърти главата на един "играч" , с идеята да му покаже колко лесно е да си играеш с хората ,нататък е ясно какво трябва да се направи ,целта е да слезе на земята и да разбере че не само мъжкият пол ,може да разиграва . Знам тъпоо е и все пак се надявам някоя да се навие моля ви !

AngelAntichrist
07-22-2013, 22:08
Предлагам ти да се самоубиеш.

darinnkaa
07-22-2013, 22:11
Абеее човеко паяк ,ако не можеш да помогнеш не си прави труда да пишеш :D

AngelAntichrist
07-22-2013, 22:23
Абеее човеко паяк

Tова е новата ми любима обида.
Звучи толкова изискано и интелигентно.

purple_butterfly
07-22-2013, 22:29
Само ще ти кажа по-добре не се занимавай с такива неща. Когато му е времето, ще му се върне.

darinnkaa
07-22-2013, 22:49
Не е никакво ,нито е обида пич ,просто е готино и ме радва :D

AngelAntichrist
07-22-2013, 22:51
Ти не си готина и не ни радваш.

sexa_na_kompleksa
07-23-2013, 05:22
Зная ,че е детинско и лигаво и смешно и не ми отива дори да мисля такива неща

Сама го каза. Послушай се...

Chacho
07-23-2013, 07:42
Зная ,че е детинско и лигаво и смешно и не ми отива дори да мисля такива неща , дори на мен ми звучи налудничаво,така ,че запазете упреците моля ви, ако някоя може да ми помогне поне да опитаме ,ще се радвам.
Така издирва се момиче ,достатъчно красиво за да завърти главата на един "играч" , с идеята да му покаже колко лесно е да си играеш с хората ,нататък е ясно какво трябва да се направи ,целта е да слезе на земята и да разбере че не само мъжкият пол ,може да разиграва . Знам тъпоо е и все пак се надявам някоя да се навие моля ви !

А защо просто не си вземеш ти поуката и не се научиш да не те разиграват? Ако днес покажеш на Пешо, който впрочем вероятно няма да си направи изводът, който ти целиш да му вмениш, утре ще дойде Гошо и ти ще си в същата ситуация? Да не изпратиш красавици на всички мъже по света, за да ги накараш да мислят така, както на теб ти се иска. Ми утре някой ще те пребие, ще трябва да търсиш биячи. После някой ще те ограби, ще търсиш крадци. Ще ти пишат двойка в даскало, тогава и ти не знаеш кво ще търсиш. И във всяка една ситуация ти ще си загубила и вместо да търсиш да запълниш загубата си, ти ще търсиш да създаваш такава и у виновниците.

Не е важно да съм добре, важно е на Вуте да му е зле.

ПС: В реалният живот такива манипулатори/манипулаторки, каквито търсиш в темата, не съществуват. Съществуват само податливи хора като теб, които ти хранят грешната представа.

Баща Ти
07-23-2013, 07:46
Колко си проста, да искаш такива неща...

Fantasyyy
07-23-2013, 08:02
Пфф кво се занимаваш с глупости бе.С времето ще му дойде акъла в главата,споко.

xXxPETYAxXx
07-23-2013, 09:55
Ти пък що си мислиш, че на тоя никога не са му играли контра. Все някога е бил разиграван от някоя, на която й е бил в краката.

Smrazqvashta
07-23-2013, 12:29
Не му падай на нивото.

jasmins
07-23-2013, 12:40
Остави го сам да се удави в лайната си ;-)

AngelAntichrist
07-23-2013, 13:20
Остави го сам да се удави в лайната си ;-)

Авторката е тази с лайната. :)

102
07-23-2013, 13:21
Тихо, батмани.

Rocknroll
07-23-2013, 14:49
Само ще ти кажа по-добре не се занимавай с такива неща. Когато му е времето, ще му се върне.
+1

AngelAntichrist
07-23-2013, 16:16
http://i.imgur.com/tpodsDt.jpg

Баси психопата си, честно. Спри да ми пишеш.

invisible_girl
07-23-2013, 16:28
wseki go e kazwal i da wqrno e ; Wsichko se wrushta! : ))
taka che spokoino shte doide wremeto kogato toi she stupi na zemqta, nqma smisul da mu pokazwash '' kak da sleze na zemqta'', wsichko s wremeto si.
jiwei si jiwota i da ne ti puka.

Chacho
07-23-2013, 16:38
wseki go e kazwal i da wqrno e ; Wsichko se wrushta! : ))

Не ща да ти разбивам розовия свят, но обикновено малко работи се връщат и никой няма да развее пръчката на справедливостта в животчетата ви.

Blab
07-23-2013, 17:16
Чачо, не убивай илюзиите, бе! Те(зи) са здравословни, ако не друго;

по темата - зарежи;

Chacho
07-24-2013, 05:50
Чачо, не убивай илюзиите, бе! Те(зи) са здравословни, ако не друго;

по темата - зарежи;

Падането от високо не е здравословно. Иначе щех да съм паркурист.

invisible_girl
07-24-2013, 09:17
Не ща да ти разбивам розовия свят, но обикновено малко работи се връщат и никой няма да развее пръчката на справедливостта в животчетата ви.

розов свят хаха забавен си :D
това,че при теб ''малко работи се връщат'' , не означава че при мен е така. :)

Chacho
07-24-2013, 09:31
розов свят хаха забавен си :D
това,че при теб ''малко работи се връщат'' , не означава че при мен е така. :)

Всъщност означава, че нямаш трезва преценка. Може да се оправдае с годините ти, но не може да се нарече истина. Тепърва ти предстои да видиш много от живота, не си мисли, че го познаваш, щото ще плачеш като малко детенце, когато видиш гадната, гнусна страна на реалността. Ако сама не се бориш, ще си тоалетна хартия за всеки и всичко.

invisible_girl
07-24-2013, 10:27
Знам :)