PDA

View Full Version : Play Station 3 или Xbox 360 ?

fuzzybuzzy
07-23-2013, 16:29
Получих златната възможност да се сдобия с конзола, но се налага да се изправя пред трудния избор. Коя според вас е по-добрата конзола ? Истина ли е , че за да играя с Xbox-а трябва трябва да се плаща месечна такса ? Колко е тя и как мога да я изплатя..Търся мнения от хора, притежавали поне една от двете конзоли...Хубаво ще е ако се аргументирате..

ForsakenFreak
07-24-2013, 21:34
xbox 360 може да се ползва и без плащане на месечна такса. Плащането на membership ти позволява да сваляш филми, да ползваш apps на конзолата като internet explorer и пр. Силно зависи какво търсиш - ако предпочиташ по-висока графика, вземи си ps3, а ако търсиш да можеш да правиш и други допълнителни работи с по-добра свръзка към нета и да си ползваш конзолата като компютър, ориентирай се към xbox. Аз имам xbox и съм доволен, ползвам си го безплатно със закупени игри и нямам проблеми.

miroslava.drambozova
08-18-2013, 22:57
Да, има такса, но мисля, че беше годишна ? От порядъка на 100 лева ? Не помня вече, може и да те лъжа- xbox 360. Докато при PS3-ката онлайн играенето беше и е безплатно. Въпреки че може да се губи връзката от време на време, защото нали е безплатно ? Бих избрала PS3-то, защото графиката е по-добра. Но нали знаеш какво казват, it's all about the games ? + Playstation 3 има повече "exclusives", тоест, тези игри не са правени за xbox-а или за PC-то.
PS3:
God Of War
Killzone
Uncharted
Metal gear solid
Little big planet
Infamous,Hyper dimension neptuna, Beyond two souls ( ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ, излиза скоро) Както и класиката-Heavy rain. The last of us-също много добра.
XBOX 360:
Halo
Gears of War
Mass Effect
Fable
Ъъ, но това си е лично мое мнение.

YSMF
08-18-2013, 23:33
И аз се двоумя между тези двете.
От xbox ме отказаха, защото за да се изграят пиратски игри трябвало да се ходи и да й се слага специален чип, който струвал 100лв. и такива истории. При плейстейшъна има ли такива истории?

skornex
08-19-2013, 01:34
И аз се двоумя между тези двете.
От xbox ме отказаха, защото за да се изграят пиратски игри трябвало да се ходи и да й се слага специален чип, който струвал 100лв. и такива истории. При плейстейшъна има ли такива истории?

по малко е от 100 лв
по темата - x boxа си е дъ бест графика интернет и така нататак