View Full Version : Какво иска от мен?
nevena96
07-24-2013, 17:02
Има едно момче с което се виждаме почти всеки ден защото сме в обща компания. Някои дни се разбираме супер, говорим си, всичко е нормално, после след няколко дена той става по-студен, не си казваме нищо, или почва да се дразни с мен, а след това идва период, в който започва да ме обарва, директно ми казва че иска да спи с мен и разни такива. И после всичко почва да се повтаря на периоди. Казах да се спре с тези приказки и обарвания, и той ми каза, че само се шегувал, не бил сериозен. Обаче след това продължават същите истории дори когато харесваше едно момиче и наистина си личеше, че иска да е с нея. Изключвам вероятността да ме харесва, или поне така, че да иска друго освен секс, защото сто процента щеше да направи нещо по въпроса, познавам го, но според вас на шега ли се държи така, както той казва (не ми се вярва особено) или иска само да преспи с мен и толкова.
druzilla
07-24-2013, 17:08
Имам един приятел,който така от първата седмица след като се запознахме,почна да ми прави разни намеци и да ме обарва,уж на шега.Мислех,че просто е много отчаян и загорял и после като тръгнах с едно момче,той постепенно спря да го прави,но гаджето ми не спря да ме ревнува от него.След време му се бях ядосала,че не спира да ме ревнува от въпросния приятел и се оплаквах на една обща приятелка и тя ми вика "Е как да не те ревнува,толкова си личи,че те харесва" и се оказа,че ме е харесвал от както сме се запознали,но понеже знаеше,че си падам по друг не ми е признал.После даже ми каза,че харесва едно друго момиче,но пак продължи да прави намеци и на мен..Така че не виждам защо изключваш варианта да те харесва,ако искаше само да спи с теб едва ли щеше да съществува тази промяна в отношението му към теб..може би се опитва да спечели вниманието ти и като го отблъскваш се ядосва и за това се държи студено с теб,а после пак решава да опита и така..И все пак не разбирам ако не мислиш,че има шанс да те харесва,какво ти пука дали иска да спи с теб или не?Ти искаш ли да спиш с него,изпитваш ли нещо повече от приятелски чувства?
Ох, все едно чета за себе си :) В подобна ситуация бях; Така по същия начин е отношението ми с един познат колега, от както се запознах с този човек, вечно ми прави някакви намеци (подобно на твоя случай), прави ми забележки (!?), меси се в неща които не са негова работа, понякога без да се усеща малко ме обижда де, но както и да е. Като прочетох горните 2 поста - просто 1 към 1. Според мен, иска явно по този начин да покаже че има някакви намерения към теб, било то по-сериозни или само секс, но не е безразличен. Поне от личен опит говоря, аз например малко се отдръпнах от този тип, защото малко прекали и стана досаден на края, така че... Зависи не теб какви са ти чувствата и т.н Ако пък го отрежеш може и да се озлоби...
Иска да му пуснеш. Нищо повече, явно.
Иска да те пори кат рибааа-мибааа, та пълни кат агнииии
....
с 2 санта любован писалка...... му се къпиш в жакузитууу-макузитууу, дето е пълно със шампанскоо....
AngelAntichrist
07-24-2013, 18:29
Иска да ти покаже колко те уважава. Сигурно иска да се ожени за теб и да бъдеш майка на децата му. :)
Иска като се ожените, да се прибира пиян и да бие теб и децата ви.
Иска да ти покаже колко те уважава.
+1
Набий му шамарите, обясни му че не приемаш подобно поведение и се дистанцирай от него.
beach.ch
07-27-2013, 21:02
Момчето има симпатии към теб, но просто още не е сигурно как да действа и какво иска.
Предполагам, че ти не му даваш никакви надежди и той се мъчи да те впечатли по някакъв начин..
Възможностите са две- или се чуди дали те харесва, или наистина иска просто секс.
шега е
освен ако не си надъхана да му пуснеш
тогава е сериозно
ама иначе е шега
baby_baby
07-31-2013, 13:01
Според мен това не е било шега иска да правите секс просто