View Full Version : Не го разбирам
ralica_marinova8
07-24-2013, 17:27
Има едно момче с което сме си приятели,само че аз искам нещо повече от приятелство.И така на 16 съм ако има значение.Гледаме доста често и погледите ни доста често се засичат.Той не е от тези момчета които гледат краката или дупето на другите момичета и не флиртува със всяка.С мен си стои и говорим почти час за разни неща.Изслушва ме винаги и ми говори мило и ме гледа ,а аз направо се разтапям.Не съм го виждала с друго момиче да говори така и да стои толкова дълго.Напоследък изглежда е разбрал ,че го харесвам погледа ми ме е издал и ми говори как харесвал някакво момиче като следеше изражението ми и реакциата ми.Като го питах и коя е тя ,той ми каза ти я познаваш и се усмихна ,но не ми каза повече.Иска ми се да знам как да подходя и имам ли изобщо надежда с него ,защото много го харесвам и искам да съм с него... :(
fakesmiles
07-24-2013, 18:11
Ако излизате само двамата,целуни го за довиждане.
Ако не,покани го да излезете.
Tsukuda_Hiroshi
07-24-2013, 20:12
Ако излизате само двамата,целуни го за довиждане.
Ако не,покани го да излезете.
+ не си пиши повече името и фамилията по интернет! Някой ще те познае и голям смях ще падне. Ползвай някой от безбройните идиотски никове, с които въображението ти разполага ;)
anonymous708973
07-24-2013, 21:21
Пределно ясно е какво иска да ти каже.
Целуни го.
Точно това "ти я познаваш" ме навежда на мисълта че това момиче,може би си ти. :)
fUcKsMiLe
07-25-2013, 03:51
Точно това "ти я познаваш" ме навежда на мисълта че това момиче,може би си ти. :)
Да и аз така си мисля.
kaRamella
07-25-2013, 17:07
+ не си пиши повече името и фамилията по интернет! Някой ще те познае и голям смях ще падне. Ползвай някой от безбройните идиотски никове, с които въображението ти разполага ;)
++
lubopitna_123
07-26-2013, 09:14
Пределно ясно е какво иска да ти каже.
Целуни го.
Това :)
soñadora
07-26-2013, 16:39
Може би е срамежлив и се притеснява да ти признае това, за което всички се досетихме вече. Действай. Не се чуди.
Той да не е педераст щом не заглежда момичетата...
Tsukuda_Hiroshi
08-25-2013, 17:33
Защо трябва да е педал? Може да не заглежда мадами в нейно присъствие, за да не го помисли за курвар.
zlatna lqstovica
08-26-2013, 10:33
Или просто не му допадат,но нека не обсъждаме момчето.Та към темата,ако искаш започни да му говориш с някакви намеци или като здравей и довиждане го целувай по бузката или нещо подобно.Може пък и да му намекнеш за твоите чувства и след това за неговите.Така поне ще бъдеш сигурна какво изпитва към теб и ако си имаш късмет може и да тръгнете.В разговора ще разбереш всичко,но не питай директно,защото ще се получи много странно се едно се интересуваш само от това .
Според мен, момичето си ти просто е притеснителен да ти го каже за това бъди ти по-смелата и направи първата крачка. Мисля, че няма да съжаляваш ;)
scandalousLady
08-27-2013, 18:58
Според мен, момичето си ти просто е притеснителен да ти го каже за това бъди ти по-смелата и направи първата крачка. Мисля, че няма да съжаляваш ;)
+1 ! И аз така си мисля, след това "ти я познаваш" . Успех и дано не грешим :)
Misheto_iw
09-07-2013, 18:28
+1 ;) Де да бях и аз късметлийка като теб!!
rusokoska7
09-07-2013, 23:24
+1 ! И аз така си мисля, след това "ти я познаваш" . Успех и дано не грешим :)
++
baby_baby
09-08-2013, 14:20
Точно теб е имал предвид такаче действай и УСПЕХ :))
Ами за теб е говорил. Действай ! Може да го попиташ как се казва момичето примерно .. :)
iwweto98
09-08-2013, 21:32
Според мен те харесва ^^ Хехе, пиши какво е станало :)
ralica_marinova8
09-08-2013, 21:34
Ами за теб е говорил. Действай ! Може да го попиташ как се казва момичето примерно .. :)
Ами питах го ,но не ми каза подробности ,само каза ,че не бърза и ще я кара по-бавно за да не сгреши или да го заболи както преди от любовта и връзките
Ами питах го ,но не ми каза подробности ,само каза ,че не бърза и ще я кара по-бавно за да не сгреши или да го заболи както преди от любовта и връзките
Aми тогава и ти бъди търпелива :)
lubopitna_123
09-09-2013, 13:12
Aми тогава и ти бъди търпелива :)
Сещам се за фразата : Бързай бавно
moq.milost.1
09-09-2013, 13:24
NissaN . Това, че не гледаш някои момичета в краката и дупетата не означава, че си педераст .. Означава, че за него е единствено момичето, което харесва .. Но нали знаеш, повечето момчета са като теб и мислят така .. затова според повечето това, че не ги заглежда не е редно .. Но всъщност не е така .. Но хора които мислят като теб няма как да го разберат :))