View Full Version : Правилно ли постъпих?
Everyone.leaves.
07-24-2013, 19:55
Здравейте скоро ми се случи нещо и не знам дали съм постъпила правилно.Ето я и случката:
Преди време си направих регистрация в сайта connected2.me и едно момче започна да ми се врича.Всеки път,когато го споделях той ми пишеше.Пишеше ми наистина уникални неща,караше ме да се чувствам като някоя принцеса.Комплименти,обясн ения в любов,защитаване,споделяне ,абее всичко,така продължи около 6 месеца.По едно време вече почвах да си мисля,че някой се бъзика с мен.Каза ми че съм по-голяма от него с 1 ден,ще идва в нашето училище,привързах се към него по някакъв странен начин.Един ден той ми поиска съвет за момиче,интересното беше,че момичето ми беше приятелка и ми казва всичко,което я попитам.Та така той я харесва и искал нещата да се гаджосат,а в същото време ми се врича и на мен.И я питах дали някое момче и е писал,че я харесва и тя ми прати профила му. Аз го видях за пръв път и спрях да го харесвам,не знам защо не мога да си го обясня...Казах му,че нямам чувства към него,а той беше съсипан,чувствам се много гадно. Посъветвайте ме нещо :)
БОЖЕЕЕЕ, ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!
ledenakrasota
07-24-2013, 20:01
Купи си вибратор. :)
Everyone.leaves.
07-24-2013, 20:01
БОЖЕЕЕЕ, ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!
Какво толкова те мъчи,че коментираш всяка тема в сайта,не ми е ясно.
Tsukuda_Hiroshi
07-24-2013, 20:09
Харесала си го като човек, но не и като визия. Явно искаш нещо с визия. Е, тогава май трябва да си хванеш някой, който носи розови тениски, пуска си триъгълни бакенбардчета, бръсне си крачетата и си скубе веждичките. Днес това е модерно и никой няма да ти се смее, ако си с... такова.
Да, няма да ти говори готино, няма да те кара да се чувстваш добре, но ще те води по Планета и насам-натам, ще те черпи кафенца и сокчета, ще те показва пред приятелите си като "Виж какъв часовник имам"...
А ако искаш хубави думички и някой, който вече знаеш как те кара да се чувстваш - май е по-добре да наблегнеш на онзи нещастник от connect2.me
anonymous708973
07-24-2013, 21:04
Откъде-накъде да имаш визия е равно на педераст?
Начи всички готини високи стройни момчета нямат визия, така ли?
Защо комплексираното ти съзнанийце се опитва да внуши на авторката, че има два типа мъже и че тя трябва да избира между педераста, който няма да я кара да се чувства добре (?!), и грозноватия, който ще й сваля звезди от небето?!
Авторке, да ти е обеца на ухото. Разбирам я тая привързаност и чувство на споделеност към човек, който познаваш по интернет, ама поне се погрижи да видиш как изглежда, защото е голямо разочарование, когато се окаже, че соулмейт-ът ти едва ли не е чисто и просто... грозничък. На този етап не трябва да се чувстваш длъжна повече, забрави и продължи напред.
Everyone.leaves.
07-24-2013, 21:06
Харесала си го като човек, но не и като визия. Явно искаш нещо с визия. Е, тогава май трябва да си хванеш някой, който носи розови тениски, пуска си триъгълни бакенбардчета, бръсне си крачетата и си скубе веждичките. Днес това е модерно и никой няма да ти се смее, ако си с... такова.
Да, няма да ти говори готино, няма да те кара да се чувстваш добре, но ще те води по Планета и насам-натам, ще те черпи кафенца и сокчета, ще те показва пред приятелите си като "Виж какъв часовник имам"...
А ако искаш хубави думички и някой, който вече знаеш как те кара да се чувстваш - май е по-добре да наблегнеш на онзи нещастник от connect2.me
Точно тези с розовите тениски,триъгълните бакенбарди и т.н. не мога да ги понасям :D
Не си длъжна да харесваш някого и в живота ще се наложи да разочароваш много хора. Виж, поне за любовта имаш оправдание, че нямаш чувства, а понякога наистина ще си виновна, когато разочароваш. Сега не го мисли.
ForsakenFreak
07-24-2013, 21:21
Голяма работа, момиче!
Е добре де,защо щом си харесва твоя приятелка се е съсипал,като ти си го отрязала?
heartsdesire
07-25-2013, 12:56
Не разбрах каква е логиката. Харесва две момичета едновременно?
Оставяй го, явно не става.
Tsukuda_Hiroshi
07-25-2013, 17:16
Откъде-накъде да имаш визия е равно на педераст?
Начи всички готини високи стройни момчета нямат визия, така ли?
Защо комплексираното ти съзнанийце се опитва да внуши на авторката, че има два типа мъже и че тя трябва да избира между педераста, който няма да я кара да се чувства добре (?!), и грозноватия, който ще й сваля звезди от небето?!
Авторке, да ти е обеца на ухото. Разбирам я тая привързаност и чувство на споделеност към човек, който познаваш по интернет, ама поне се погрижи да видиш как изглежда, защото е голямо разочарование, когато се окаже, че соулмейт-ът ти едва ли не е чисто и просто... грозничък. На този етап не трябва да се чувстваш длъжна повече, забрави и продължи напред.
Ето кой харесва метро-сексуални типчета! Нищо не съм казал за готини, високи и стройни. ХвалА на такива момчета и те наистина изглеждат добре. Казах "скубане на вежди", "бръснене на крака", "розови тениски" и "триъгълни бакенбарди". Някъде да съм казал нещо ПРОТИВ високите, стройните и хубавите??
anonymous708973
07-25-2013, 18:21
Ето ти го:
Явно искаш нещо с визия. Е, тогава май трябва да си хванеш някой, който носи розови тениски, пуска си триъгълни бакенбардчета, бръсне си крачетата и си скубе веждичките.
Не ни прави на луди.
pandabear
07-25-2013, 18:25
АХАХАХАХахахАХаХА.
човекът е употребил думата 'визия' с жесток сaрказъм (очеизбождащ, в следващите му изречения), не знам как не може да го доловиш просто... :Д
anonymous708973
07-25-2013, 19:17
Не променя смисъла на думите му.
Явно искаш нещо с визия.
Че кой не иска? Всеки има различен вкус и разбирания за визия, ти явно мислиш, че визия е само когато си оскубан с розова тениска, ама не е.
ge6aaaa3
07-25-2013, 20:27
Чудно си постъпила! Светица си! Можеш да спиш спокойно, Бог ти е простил и ще идеш в рая. ;)
ПП Сериозно: ако е така, както го описваш, тоя е пълен идиот. :lol:
Tsukuda_Hiroshi
07-27-2013, 20:03
Ето ти го:
Не ни прави на луди.
It's not me! Авторката каза, че въпросния типец не изглеждал добре, а преди това каза, че са си чатели без да се виждат и всичко било 6. Следователно - грозничък е, но сладкодумен. От факта, че тя като го е видяла го е отрязала си правя извода, че иска да е по-малко сладкодумен и не чак толкова грозничък.
И да - едното не изключва другото, просто в конкретната ситуация явно, противоречието е факт.
Tsukuda_Hiroshi
07-27-2013, 20:05
Че кой не иска? Всеки има различен вкус и разбирания за визия, ти явно мислиш, че визия е само когато си оскубан с розова тениска, ама не е.
Определено това не е визия! Това за мен е анти-визия! Но (за съжалениее- факт) е мода. Фитнесчето, дискотечката, бръсненето на краченцата... Не знам как тия не ползват и дамски превръзки!
Ето още един интересен факт: чалга-фенките (да не кажа друга дума...) се лепят на горепосочената средностатистическа извадка, като мухи на... на лентите, дето ги закачаха в магазините през '90-те.
Your.Passion
07-27-2013, 20:09
Просто гледаш външния вид,а не характера.Просто е.
Georgi.M
07-27-2013, 20:15
Еми правилно си постъпила ,ама ти пък 6 месеца сте си писали не си поискала да го видиш ,не си е работа това с тоя интернет и на мен ми се е случвало подобно нещо ,ама аз и среща си направих и като я видях и направо се обърнах на другата страна ,така че ДА правилно си постъпила.
Определено това не е визия! Това за мен е анти-визия! Но (за съжалениее- факт) е мода. Фитнесчето, дискотечката, бръсненето на краченцата... Не знам как тия не ползват и дамски превръзки!
Ето още един интересен факт: чалга-фенките (да не кажа друга дума...) се лепят на горепосочената средностатистическа извадка, като мухи на... на лентите, дето ги закачаха в магазините през '90-те.
Това изглежда по някаква причина го приемаш твърде навътре. Не искам и да знам, макар че се досещам. Мисълта ми беше, че да - очевидно не е отговарял на нейните критерии, но защо веднага реши какви именно са те и веднага я заклейми като една от "чалга-фенките"?