PDA

View Full Version : Придобит комплекс

haizer
07-24-2013, 20:02
Здравейте форумници.

Темата по която Ви пиша е малко странна.С приятелката ми сме от три години.В началото връзката ни започна с едно споделяне за бившите й гаджета - че еди кой си нейн приятел бил с най-големия който е виждала (той я бил насилил да го хване и тя така била разбрала) ,че с еди кой си била достигнала N на брой свършвания (въпреки че не харесвала секса с него).И това доста ме натовари емоционално.Не разполагам със средства за удължаване или удебеляване ( 17 см с 10 см обиколка) но поне минах рекорда на този със свършванията.Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен.Това всичкото е предистория.

Проблемът е следният - нещата между нас са влошени в момента ( от към характери).И ... аз осещам че съм си изградил комплекс че съм непълноценен сексуално заради нещата които тя ми сподели в началото и че ако се разделим няма да мога да задоволявам следващата си приятелка.И това утежнява още повече всичко.

Ще съм благодарен на всякакъв съвет или коментар.

Поздрави!

granger
07-24-2013, 20:13
Ти сам си го въобразил,щом ти е казала,че секса с теб е превъзходен и я задоволяваш, всичко е наред. Пък 17 см са си добре...и то доста.

converse.x
07-24-2013, 20:16
Не бива да ти е като комплекс ! Съвсем нормален ти е всъщност и на всичкото отгоре секса с някой, когото харесваш истински, бие от всякъде секса с момче към когото нямаш чак толкова сериозни чувства. Щом е толкова искренна с теб (а и за толкова години би трябвало да е) значи, когато казва, че е сексът ви е превъзходен според мен трябва да има много истина в думите и. Не позволявай нещо не толкова важно да свали самочувствието ти! Не прибягвай на мерки за уголемяване, а просто излез от този филм вдигни глава и смело напред !

tireheb
07-24-2013, 21:30
щом не е придобит СИНДРОМ, начи сичко е наред
споко

sarfi
07-24-2013, 21:40
За съжаление ще се изразя като клише, но всичко е в мозъка, ако дори имаш 25 санта, но да си мислиш, че са малко. Тогава ще са малко. Защото ще си неуверен, без самочувствие и няма да можеш да задоволиш момичето.

17 сантиметра е над средното, така че няма как да се оплакваш.

Ако си уверен с хъс, няма да имаш проблеми, ако се паникьосваш и си притеснен, тогава може да имаш проблем. Така, че проблема ти не е в операцията, а в самия себе си, и е много по лесно да разрешиш мисловните си проблеми.

georgi12
07-24-2013, 21:43
...Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен...

Ето тук се крие отговора на въпроса ти.

haizer
07-24-2013, 21:50
Благодаря на всички за съпричастността.Понякога дори малкият камък крепи канарата.Винаги е по-различно когато чуждо безпристрастно мнение влее малко разум.Мерси отново,със сигурност се чувствам една идея по-добре.

Поздрави!

FuCKkK13
07-24-2013, 22:11
абе и тя гадничко е постъпила,но ти си внушаваш.. създаваш си проблем от нищото.. щом е с теб толкова време,щом ти го казва и свършва значи всичко е повече от добре... това,че в момента не се разбирате и минавате през труден период не значи,че секса ви е лош,да,в една връзка секса е важна част,но ти каза ''откъм характери'' т.е. няма нищо общо със секса.. помисли върху проблема ви с карането ( предполагам),а не върху несъществуващ проблем
запомни нещо : щом са бивши,значи има за какво,щом е с теб значи ти имаш нещо повече от тях
не си струва заради НЕРЕАЛЕН ПРОБЛЕМ да си скапвате връзката...
сигурна съм,че като ви отмине гадния период ще видиш,че всичко в секса си ви е ОК.. сега просто явно си афектиран от другия проблем и започваш да мислиш за всичко отрицателно.. а и тия неща ( отрицателните ) ти ги е казала в началото на връзката ви,а това е било доста отдавна

pepa97
07-24-2013, 22:15
абе и тя гадничко е постъпила,но ти си внушаваш.. създаваш си проблем от нищото.. щом е с теб толкова време,щом ти го казва и свършва значи всичко е повече от добре... това,че в момента не се разбирате и минавате през труден период не значи,че секса ви е лош,да,в една връзка секса е важна част,но ти каза ''откъм характери'' т.е. няма нищо общо със секса.. помисли върху проблема ви с карането ( предполагам),а не върху несъществуващ проблем
запомни нещо : щом са бивши,значи има за какво,щом е с теб значи ти имаш нещо повече от тях
не си струва заради НЕРЕАЛЕН ПРОБЛЕМ да си скапвате връзката...
сигурна съм,че като ви отмине гадния период ще видиш,че всичко в секса си ви е ОК.. сега просто явно си афектиран от другия проблем и започваш да мислиш за всичко отрицателно.. а и тия неща ( отрицателните ) ти ги е казала в началото на връзката ви,а това е било доста отдавна
+

fenastz
07-25-2013, 12:44
Зарежи я тая тъпа путка. Тя статистика ли води? Ти да не би да покриваш нормативи? Нека ходи при бившите си.

marilyn
07-25-2013, 13:04
Не ти трябва да подобряваш рекорди. Щом ѝ харесва с теб, значи е така. Нищо, че е била с по-надарени. И аз съм била, но това не значи, че на приятеля ми му е малък или не ми е хубаво с него...

DENKAZ
07-25-2013, 21:30
Мале, не знам как не си й теглил майната още тогава, смятай. Изобщо не го взимай навътре, следващата ще я задоволяваш още повече.

Cloud9
07-26-2013, 06:41
Здравейте форумници.
В началото връзката ни започна с едно споделяне за бившите й гаджета - че еди кой си нейн приятел бил с най-големия който е виждала (той я бил насилил да го хване и тя така била разбрала) ,че с еди кой си била достигнала N на брой свършвания (въпреки че не харесвала секса с него).И това доста ме натовари емоционално.Не разполагам със средства за удължаване или удебеляване ( 17 см с 10 см обиколка) но поне минах рекорда на този със свършванията.Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен.

Съжалявам много, ама твоята е лъжлива самохвалка. Правило номер едно за срещи е да не се говори за бившите.Правило две е че сексът и размерът са за мъжете като килограмите за жените- за тях не се говори! Как така е свършвала толкоз пъти, ама не й е харесало? Или не знае какво е да свършиш или е разбрала че говори много и е замазала положението. От мен един съвет-всяка жена е уникална.Не може с едни и същи движения и номера да задоволиш всяка.С времето ще се усъвършенстваш още повече и ще задоволиш всяка не само със 17 см. си оръжие. Не й се коси на малката палавници.

baby_baby
07-31-2013, 13:06
Не ти трябва да подобряваш рекорди. Щом ѝ харесва с теб, значи е така. Нищо, че е била с по-надарени. И аз съм била, но това не значи, че на приятеля ми му е малък или не ми е хубаво с него...

+1

Schliwobeatz
07-31-2013, 13:49
Кажи и да спре да говори за предишните, ти спри да мислиш за тях. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

lqlqlq..
07-31-2013, 14:05
нищо ти няма.. ти сам си внушаваш, че не си пълноценен.. само ако знаеш колко момчета мечтаят за тия 17 см с 10 см обиколка.. :)

PainInTheAss
07-31-2013, 19:34
Бий шута на курвата да си ходи при тоя с ,,големия'' :Р