View Full Version : Придобит комплекс
Здравейте форумници.
Темата по която Ви пиша е малко странна.С приятелката ми сме от три години.В началото връзката ни започна с едно споделяне за бившите й гаджета - че еди кой си нейн приятел бил с най-големия който е виждала (той я бил насилил да го хване и тя така била разбрала) ,че с еди кой си била достигнала N на брой свършвания (въпреки че не харесвала секса с него).И това доста ме натовари емоционално.Не разполагам със средства за удължаване или удебеляване ( 17 см с 10 см обиколка) но поне минах рекорда на този със свършванията.Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен.Това всичкото е предистория.
Проблемът е следният - нещата между нас са влошени в момента ( от към характери).И ... аз осещам че съм си изградил комплекс че съм непълноценен сексуално заради нещата които тя ми сподели в началото и че ако се разделим няма да мога да задоволявам следващата си приятелка.И това утежнява още повече всичко.
Ще съм благодарен на всякакъв съвет или коментар.
Поздрави!
Ти сам си го въобразил,щом ти е казала,че секса с теб е превъзходен и я задоволяваш, всичко е наред. Пък 17 см са си добре...и то доста.
converse.x
07-24-2013, 20:16
Не бива да ти е като комплекс ! Съвсем нормален ти е всъщност и на всичкото отгоре секса с някой, когото харесваш истински, бие от всякъде секса с момче към когото нямаш чак толкова сериозни чувства. Щом е толкова искренна с теб (а и за толкова години би трябвало да е) значи, когато казва, че е сексът ви е превъзходен според мен трябва да има много истина в думите и. Не позволявай нещо не толкова важно да свали самочувствието ти! Не прибягвай на мерки за уголемяване, а просто излез от този филм вдигни глава и смело напред !
щом не е придобит СИНДРОМ, начи сичко е наред
споко
За съжаление ще се изразя като клише, но всичко е в мозъка, ако дори имаш 25 санта, но да си мислиш, че са малко. Тогава ще са малко. Защото ще си неуверен, без самочувствие и няма да можеш да задоволиш момичето.
17 сантиметра е над средното, така че няма как да се оплакваш.
Ако си уверен с хъс, няма да имаш проблеми, ако се паникьосваш и си притеснен, тогава може да имаш проблем. Така, че проблема ти не е в операцията, а в самия себе си, и е много по лесно да разрешиш мисловните си проблеми.
georgi12
07-24-2013, 21:43
...Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен...
Ето тук се крие отговора на въпроса ти.
Благодаря на всички за съпричастността.Понякога дори малкият камък крепи канарата.Винаги е по-различно когато чуждо безпристрастно мнение влее малко разум.Мерси отново,със сигурност се чувствам една идея по-добре.
Поздрави!
FuCKkK13
07-24-2013, 22:11
абе и тя гадничко е постъпила,но ти си внушаваш.. създаваш си проблем от нищото.. щом е с теб толкова време,щом ти го казва и свършва значи всичко е повече от добре... това,че в момента не се разбирате и минавате през труден период не значи,че секса ви е лош,да,в една връзка секса е важна част,но ти каза ''откъм характери'' т.е. няма нищо общо със секса.. помисли върху проблема ви с карането ( предполагам),а не върху несъществуващ проблем
запомни нещо : щом са бивши,значи има за какво,щом е с теб значи ти имаш нещо повече от тях
не си струва заради НЕРЕАЛЕН ПРОБЛЕМ да си скапвате връзката...
сигурна съм,че като ви отмине гадния период ще видиш,че всичко в секса си ви е ОК.. сега просто явно си афектиран от другия проблем и започваш да мислиш за всичко отрицателно.. а и тия неща ( отрицателните ) ти ги е казала в началото на връзката ви,а това е било доста отдавна
абе и тя гадничко е постъпила,но ти си внушаваш.. създаваш си проблем от нищото.. щом е с теб толкова време,щом ти го казва и свършва значи всичко е повече от добре... това,че в момента не се разбирате и минавате през труден период не значи,че секса ви е лош,да,в една връзка секса е важна част,но ти каза ''откъм характери'' т.е. няма нищо общо със секса.. помисли върху проблема ви с карането ( предполагам),а не върху несъществуващ проблем
запомни нещо : щом са бивши,значи има за какво,щом е с теб значи ти имаш нещо повече от тях
не си струва заради НЕРЕАЛЕН ПРОБЛЕМ да си скапвате връзката...
сигурна съм,че като ви отмине гадния период ще видиш,че всичко в секса си ви е ОК.. сега просто явно си афектиран от другия проблем и започваш да мислиш за всичко отрицателно.. а и тия неща ( отрицателните ) ти ги е казала в началото на връзката ви,а това е било доста отдавна
+
Зарежи я тая тъпа путка. Тя статистика ли води? Ти да не би да покриваш нормативи? Нека ходи при бившите си.
Не ти трябва да подобряваш рекорди. Щом ѝ харесва с теб, значи е така. Нищо, че е била с по-надарени. И аз съм била, но това не значи, че на приятеля ми му е малък или не ми е хубаво с него...
Мале, не знам как не си й теглил майната още тогава, смятай. Изобщо не го взимай навътре, следващата ще я задоволяваш още повече.
Здравейте форумници.
В началото връзката ни започна с едно споделяне за бившите й гаджета - че еди кой си нейн приятел бил с най-големия който е виждала (той я бил насилил да го хване и тя така била разбрала) ,че с еди кой си била достигнала N на брой свършвания (въпреки че не харесвала секса с него).И това доста ме натовари емоционално.Не разполагам със средства за удължаване или удебеляване ( 17 см с 10 см обиколка) но поне минах рекорда на този със свършванията.Като цяло по нейни думи секса ни е превъзходен.
Съжалявам много, ама твоята е лъжлива самохвалка. Правило номер едно за срещи е да не се говори за бившите.Правило две е че сексът и размерът са за мъжете като килограмите за жените- за тях не се говори! Как така е свършвала толкоз пъти, ама не й е харесало? Или не знае какво е да свършиш или е разбрала че говори много и е замазала положението. От мен един съвет-всяка жена е уникална.Не може с едни и същи движения и номера да задоволиш всяка.С времето ще се усъвършенстваш още повече и ще задоволиш всяка не само със 17 см. си оръжие. Не й се коси на малката палавници.
baby_baby
07-31-2013, 13:06
Не ти трябва да подобряваш рекорди. Щом ѝ харесва с теб, значи е така. Нищо, че е била с по-надарени. И аз съм била, но това не значи, че на приятеля ми му е малък или не ми е хубаво с него...
+1
Schliwobeatz
07-31-2013, 13:49
Кажи и да спре да говори за предишните, ти спри да мислиш за тях. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
lqlqlq..
07-31-2013, 14:05
нищо ти няма.. ти сам си внушаваш, че не си пълноценен.. само ако знаеш колко момчета мечтаят за тия 17 см с 10 см обиколка.. :)
PainInTheAss
07-31-2013, 19:34
Бий шута на курвата да си ходи при тоя с ,,големия'' :Р