View Full Version : Не успях да се подмокря
Привет, хора! :) Имам един малък проблем, за който не спирам да мисля от снощи. От няколко дена с приятеля ми не бяхме правили секс, вчера успях да го изкуша, паднаха дрехите, бум- тряс и хайде в леглото. Всичко супер, обаче... не успях да се подмокря, а попринцип нямам проблем с това. До такава степен не успях, че нямаше как да го направим. Сега ми е гузно, кофти, притеснено... не зная какво да направя по въпроса. Дали да опитаме пак довечера, дали да изчакам малко? Извиних му се, стана ми много неудобно, той каза че няма проблем, пита от колко време е така, а аз му отговорих, че за първи път ми се случва.
Ако може да ме посъветвате нещо, понеже ми е доста притеснено дали отново ще се получи така...
bilqnavod
07-25-2013, 08:14
На всеки се случва споко. Ако държи на тебе, няма да го вземе под въпрос.
ForsakenFreak
07-25-2013, 08:33
Приятелят ти очевидно не знае как да те подкара. ;d
Може би не си се отпуснала и затова така. Мисля, че лубрикант ще помогне, ако пак се случи :)
И от него си зависи много. Има си техники, които няма как да не те подмокрят.Стига да е направено както трябва,де.Сексът не е само ръгане. Ако пак се получи може да ползвате лубрикант.
DarkTemplar
07-26-2013, 09:21
Следващия път да ти удари един език и нещата ще си дойдат на мястото.
baby_baby
07-26-2013, 21:21
+1
Е на всеки се случва, какво толкова...
Е, случва се. Има плюнки за тая работа или лубрикант. Не се притеснявай.
anonymous908491
07-27-2013, 15:38
Пишкай
Wednesday666
07-27-2013, 16:07
Е, случва се. Има плюнки за тая работа или лубрикант. Не се притеснявай.
Аха.
Не го мисли толкова, не е толкова ненормално да не се случи, или ако си била под някакъв стрес и не си се била отпуснала достатъчно също е възможно.
Сигурно си бременна и бебето ти е изпило сокчето :O
Мен ако ми седи суха някоя повече от 2мин й нагъвам лявата очна кухина.