View Full Version : Acne Out
Такаам, относно продуктите от тази серия.. Ползвали ли сте някой от тях? Помогнаха ли ви? Ползвала съм активния лосион от серията, но сега се чудя дали да не си взема сапуна и крема от същата серия.. Дали ще има по-голям ефект, отколкото само с активния лосион? Пробвали ли сте, как ви подействаха? :)
kalpazanka
07-25-2013, 08:48
Аз от ученичка на приливи и отливи ползвам активния лосион. Преди около две години пак поднових употребата му и не съм прекъсвала оттогава. Определено има ефект, при това бърз- изсушава и погаря всяка третирана пъпчица. :)
Ако си вземеш цялата серия, рискуваш да си изсушиш ужасно много кожата, така че не те съветвам да рискуваш.
Гелът за лице какъв е? С каква кожа си?
Със смесена съм, за измиващи гелове ползвам няколко- Bilka, Balea, Nivea, Здраве, скрабове за лице най различни, абе общо взето сменям ги постоянно, не обичам да ползвам само една марка. Отделно пък, много си "изтезавам" кожата с отделни продукти, който ползвам, хуми, постоянните маски, та тва ми е проблем, дерматоложка ми го е казвала, третирам си кожата като мазна, а тя не е.. Та така :) Ами да кажем, сапуна за измиване, след което активния лосион и кремче отгоре, за да не я изсушавам толкова?
kalpazanka
07-25-2013, 09:13
Недей със сапун. Вземи си измиващ гел за смесена кожа и си нанасяй вечер активния лосион.
Хидратиращ крем на нивея би ти свършил добра работа. :)
strawberry88
07-25-2013, 10:42
Използвала съм и крема, и активния лосион.Много по-доволна съм от активния лосион.
Ягодке, а заедно ли си използвала крема и лосиона? Да разбирам ли, че не си останала доволна от крема?
strawberry88
07-25-2013, 15:55
Не заедно.Винаги съм си използвала лосиона, но веднъж реших да пробвам и крема и с нищо не ми помогна.И пак се върнах към лосиона. :д Сега даже пак го ползвам.