PDA

View Full Version : Acne Out

baybay
07-25-2013, 08:46
Такаам, относно продуктите от тази серия.. Ползвали ли сте някой от тях? Помогнаха ли ви? Ползвала съм активния лосион от серията, но сега се чудя дали да не си взема сапуна и крема от същата серия.. Дали ще има по-голям ефект, отколкото само с активния лосион? Пробвали ли сте, как ви подействаха? :)

kalpazanka
07-25-2013, 08:48
Аз от ученичка на приливи и отливи ползвам активния лосион. Преди около две години пак поднових употребата му и не съм прекъсвала оттогава. Определено има ефект, при това бърз- изсушава и погаря всяка третирана пъпчица. :)

Ако си вземеш цялата серия, рискуваш да си изсушиш ужасно много кожата, така че не те съветвам да рискуваш.

Гелът за лице какъв е? С каква кожа си?

baybay
07-25-2013, 09:11
Със смесена съм, за измиващи гелове ползвам няколко- Bilka, Balea, Nivea, Здраве, скрабове за лице най различни, абе общо взето сменям ги постоянно, не обичам да ползвам само една марка. Отделно пък, много си "изтезавам" кожата с отделни продукти, който ползвам, хуми, постоянните маски, та тва ми е проблем, дерматоложка ми го е казвала, третирам си кожата като мазна, а тя не е.. Та така :) Ами да кажем, сапуна за измиване, след което активния лосион и кремче отгоре, за да не я изсушавам толкова?

kalpazanka
07-25-2013, 09:13
Недей със сапун. Вземи си измиващ гел за смесена кожа и си нанасяй вечер активния лосион.
Хидратиращ крем на нивея би ти свършил добра работа. :)

strawberry88
07-25-2013, 10:42
Използвала съм и крема, и активния лосион.Много по-доволна съм от активния лосион.

baybay
07-25-2013, 15:16
Ягодке, а заедно ли си използвала крема и лосиона? Да разбирам ли, че не си останала доволна от крема?

strawberry88
07-25-2013, 15:55
Не заедно.Винаги съм си използвала лосиона, но веднъж реших да пробвам и крема и с нищо не ми помогна.И пак се върнах към лосиона. :д Сега даже пак го ползвам.