View Full Version : Моля за съвет..
Обикновено не съм по форумите, но тази вечер ми стана нещо след като се размислих за баща си..Не го познавам, тоест нито съм го виждала, нито съм говорила с него.. Оставил е майка ми след като съм се родила и сега никой не знае къде .. Неприятна тема е за майка ми и по-рано днес се опитах да разговарям с нея.. Тя ми каза,че не и се говори за това, нямало смисъл.. Думите и бяха нещо от сорта на "Това нещо като да искаш да знаеш нещо за някой случайно срещнат човек на улицата.. Той е непознат за теб" .. Та, двоумя се, дали да потърся някаква информация за него или да се откажа... Просто искам да знам нещо за него колкото и да е малко.. Какво да направя..?
Ясно е, че майка ти няма да ти даде никво инфо за него...все имаш някой роднина, който го е познавал: леля, чичо, баба дядо...но щом ви е оставил според мен няма смисъл явно е несериозен човек, който бяга от отговорностите..
Определено бяга от отговорностите.. Или поне тогава го е направил..
Anastasiq5910
07-25-2013, 19:44
Ясно е, че майка ти няма да ти даде никво инфо за него...все имаш някой роднина, който го е познавал: леля, чичо, баба дядо...но щом ви е оставил според мен няма смисъл явно е несериозен човек, който бяга от отговорностите..
+1
CuzYouLoveMe
07-26-2013, 15:55
Напълно нормално е да се интересуваш от баща ти.Не я слушай майка ти за това, че е като да искаш да знаеш нещо за някой непознат на улицата, не е вярно.Това все пак е биологичният ти баща и е тотално неуместно да сравнява така.Според мен трябва да потърсиш информация за него, иначе ще те измъчва и и без това ще ги разбереш тези неща някога.Успех!