Влез

View Full Version : Моля за съвет..

raawrhh
07-25-2013, 19:00
Обикновено не съм по форумите, но тази вечер ми стана нещо след като се размислих за баща си..Не го познавам, тоест нито съм го виждала, нито съм говорила с него.. Оставил е майка ми след като съм се родила и сега никой не знае къде .. Неприятна тема е за майка ми и по-рано днес се опитах да разговарям с нея.. Тя ми каза,че не и се говори за това, нямало смисъл.. Думите и бяха нещо от сорта на "Това нещо като да искаш да знаеш нещо за някой случайно срещнат човек на улицата.. Той е непознат за теб" .. Та, двоумя се, дали да потърся някаква информация за него или да се откажа... Просто искам да знам нещо за него колкото и да е малко.. Какво да направя..?

wolfas
07-25-2013, 19:09
Ясно е, че майка ти няма да ти даде никво инфо за него...все имаш някой роднина, който го е познавал: леля, чичо, баба дядо...но щом ви е оставил според мен няма смисъл явно е несериозен човек, който бяга от отговорностите..

raawrhh
07-25-2013, 19:20
Определено бяга от отговорностите.. Или поне тогава го е направил..

Anastasiq5910
07-25-2013, 19:44
Ясно е, че майка ти няма да ти даде никво инфо за него...все имаш някой роднина, който го е познавал: леля, чичо, баба дядо...но щом ви е оставил според мен няма смисъл явно е несериозен човек, който бяга от отговорностите..

+1

CuzYouLoveMe
07-26-2013, 15:55
Напълно нормално е да се интересуваш от баща ти.Не я слушай майка ти за това, че е като да искаш да знаеш нещо за някой непознат на улицата, не е вярно.Това все пак е биологичният ти баща и е тотално неуместно да сравнява така.Според мен трябва да потърсиш информация за него, иначе ще те измъчва и и без това ще ги разбереш тези неща някога.Успех!