View Full Version : ескапел
Здравейте пичове и пички
Имам проблем и той е следния- с приятелката ми правихме секс и презерватива се скъса. Тя беше в края на цикъла си и на следващия ден , няма и 5 часа по-късно прие таблетка ескапел. Досега не съм имал този проблем и да ми се е налагало да купувам такова нещо и до колкото прочетох в листовката ако на момичето цикъла е бил нередовен значи таблетката има шанс да не подейства ... За последно тя имаше цикъл преди 4 месеца. Някой може ли да ме успокой и да ми каже , че това не е вярно ?
purple_butterfly
07-25-2013, 22:28
не знам до колко е вярно .. на мен овулацията ми се препокрива с цикъла и ако се беше случило на мен и аз щях да изпия хапчето .. следващия път бъдете по внимателни
MarkKnight
07-25-2013, 22:29
За последно тя имаше цикъл преди 4 месеца.
dafuq?!?!?!??! да не ставаш татко?
Е как така е била в края на менструацията си и после казваш, че й е идвало преди 4 месеца последно. Според мен не е трябвало да го пие, защото най-вероятно не е била в овулация, макар че не може да я пресметне точно щом и е нередовен цикълът. Колкото по-бързо се приеме хапчето, толкова по-голям е ефектът. Хапчето е на почти 100% сигурно, така че не се притеснявайте. А и не помня в листовката да пише, че ако цикълът на момичето е нередовен може да не подейства.
не просто й е много нередовен. сега имаше преди няколко дни и в края се случи цялата история,а предния път беше преди 4 месеца
Е как така е била в края на менструацията си и после казваш, че й е идвало преди 4 месеца последно. Според мен не е трябвало да го пие, защото най-вероятно не е била в овулация, макар че не може да я пресметне точно щом и е нередовен цикълът. Колкото по-бързо се приеме хапчето, толкова по-голям е ефектът. Хапчето е на почти 100% сигурно, така че не се притеснявайте. А и не помня в листовката да пише, че ако цикълът на момичето е нередовен може да не подейства.
дано да е така , но все пак ще тръпна един месец
Прати я на гинеколог, че не е хубаво да й е нередовен. Не можете да се отпуснете да правите секс спокойно, после само мислите станало ли е нещо-не е ли. Щом е пила ескапел няма какво да го мислиш. И все пак внимавайте, че не е бонбонче.
И защо месец, след 14 дни може да си направи тест.
На гинеколог да ходи! Липсата на цикъл е много гадно нещо и не е шега работа.
FuCKkK13
07-26-2013, 09:08
dafuq?!?!?!??! да не ставаш татко?
има хора,на които им прескача с месеци..
не знам,но най-вероятно ще подейства ако изобщо е станало нещо...
и приятелката ти да отиде на гинеколог,че с тоя цикъл не е на добре
MarkKnight
07-26-2013, 12:49
има хора,на които им прескача с месеци.. абе то хубаво...ама почти половин година едва ли е ок..
FuCKkK13
07-26-2013, 19:22
абе то хубаво...ама почти половин година едва ли е ок..
абе сега и е дошло,а преди това преди 4 месеца 8-)
ако беше това сега нямаше да и дойде 8-)
baby_baby
07-26-2013, 21:10
Нещо не я разбрах тая история :D
ъп-вам темата. добре да кажа , точно една седмица след като взе ескапел-а й дойде отново цикъла. мързи ме да търся честно казано надявам се да имате малко по-подбробни отговори. Това добре ли е :/ ?
autumn666
07-28-2013, 23:33
ъп-вам темата. добре да кажа , точно една седмица след като взе ескапел-а й дойде отново цикъла. мързи ме да търся честно казано надявам се да имате малко по-подбробни отговори. Това добре ли е :/ ?
Това трябва да се случи. След приемане на хапчето, трябва да и дойде цикъла след няколко дена.
Не го ли пишеше в листовката?!
Честито, няма бебе.
tweettyy
07-29-2013, 12:31
Айде да питам и аз пак, че моята тема я няма :Д
Гафа стана преди 5 дена, взех ескапел 30 мин след това и вече е 5ти ден и няма цикъл, нито нищо.. Задължително ли е да дойде след ескапелла веднага или .. ;д ще се побъркам :(
FuCKkK13
07-29-2013, 15:33
Айде да питам и аз пак, че моята тема я няма :Д
Гафа стана преди 5 дена, взех ескапел 30 мин след това и вече е 5ти ден и няма цикъл, нито нищо.. Задължително ли е да дойде след ескапелла веднага или .. ;д ще се побъркам :(
не е задължително :?
и понеже ти махнаха темата: тогава,написах това ''без'' не за презерватив,а че трябва гинеколог и без да водиш полов живот