PDA

View Full Version : всичко се провали

its_a_little_sunshine96
07-26-2013, 19:51
Здравейте!Имам връзка с едно момче на моята възраст от година и седем месеца.Когато тръгнахме всичко беше меко казано перфектно.През първата половина на връзката ни бяхме от различни училища, а след това излязохме в лятна ваканция и затова се виждахме най-много веднъж в седмицата, а се случваше да не се видим и по една или две седмици.Той направи много мили неща за мен, жертва се много пъти, показа ми, че ме обича по хиляди начини, няма да навлизам в подробности...Аз бях много влюбена, най-хубавото беше, че чувството беше взаимно....След няколко месеца, когато вече бяхме много близки и влюбени, мечтата ни се сбъдна-бяхме заедно всеки ден, защото той се премести в моето училище, заради мен.И нещата се прецакаха,карахме се буквално всеки ден,някои от нещата, за които се карахме бяха наистина сериозни, други-наистина маловажни.От мухата правехме слон,карахме се буквално всеки ден.Нещата се промениха, както той беше много мил и внимателен с мен, стана груб и избухлив.Много пъти ме нарани и нагруби,на няколко пъти ми вдигна големи скандали...В отговор на това, аз също се промених.След няколко караници чувствата ми вече не бяха същите.Вълнението и тръпката преди наша среща изчезнаха,поне от моя страна.Беше ми все едно дали ще се видим или не, станах студена и безразлична, игнорирах го.Най-странното беше,че колкото и зле да се държеше с мен,както и да ме обиждаше, той много страдаше заради нашата връзка, докато на мен вече ми беше все едно.Единственото нещо, което ме спираше и все още ме спира да скъсаме са спомените.Просто като се сетя за романтичните ни моменти и ... направо ми се плаче.И така един ден преди около месец като се срещнахме и излязохме, се скарахме много жестоко и то пред още няколко човека, което беше най-трагичното...И от тогава нито сме се виждали, нито сме се чували...

PainMonopoly
07-26-2013, 21:14
Мерси, че сподели.

Научила си урок - че колкото и да ти е хубаво, няма нищо вечно. Това е ценен опит за твоята възраст.

horacio
07-27-2013, 13:48
Караниците убиват всичко. :/ Според мен ако го потърсиш, поговорете относно тия караници и му кажи, че ако иска да сте заедно да се сдържа да ти прави скандали. Ако спрете с тия излишни караници, отново ще се върнат романтичните моменти и вече няма да си толкова безразлична, освен ако съвсем не са се изгубили чувствата в теб.
Има вариант, понеже е забелязал, че се държиш студено, нарочно да те джафка, за да разбере дали ти пука още за него (виждала съм доста хора да правят така).