View Full Version : Бременна ли съм???
idontcare
07-27-2013, 16:42
Значи аз съм момиче на 15 и нося брекети..Правих секс с приятеля ми... преди да проникне в мен му направих свирка ,но презерзатива се закачи за брекета ми ... веднаха се оправих ... тои даже май не разбра :Д след което проникна .. после профилактично сменихме презерватива ... той не свърши в мен ... нооо възможно ли е да се е скъсал и съм бременна ????
хахахахаххахаххахахахахах хахахахха :lol:
бахти ника
тоя въпрос ми е любим
иначе как си, какво правиш?
:lol: :lol: :lol:
idontcare
07-27-2013, 16:53
ми от 20 минути са опитвам да напиша смахната тема е :Д но все пак има ли за какво да се притеснявам ?
marin_9867
07-27-2013, 17:02
Ще родиш 5 динозаври няма да се плашиш, ще са 6х6 метра и могат да те изядат още при раждането за да не пречиш повече на тяхното оцеляване ;)
Щом имаш брекети, децата ти ще са наполовина роботи!
idontcare
07-27-2013, 17:05
начи викаш напразно се притеснявам :Д
idontcare
07-27-2013, 17:07
омг и кво като съм с брекети бе .. няма нищо срамно !
АхХАхахахахаАХХ..... с брекети си ! АХхАхаХаХ.
idontcare
07-27-2013, 17:14
да ви кажа очаквах малко по сериозни хора
Аз пък не очаквах да си с брекети.... ама ето на.
idontcare
07-27-2013, 17:18
еле забавен :Д
еле тъпа...
не си бременна,ама преди да се чукаш с някой се научи как стават бебетата.
Скорпионка
07-27-2013, 17:29
еле тъпа...
не си бременна,ама преди да се чукаш с някой се научи как стават бебетата.
Същото!
Ебете се наляво и надясно без грам сексуална култура, а после пускате теми бременна ли съм. Преди да почнете да правите секс пообразовайте се малко, няма да ви навреди ако прочетете някоя книжка за секс да вземете да научите нещо.
В раздел секс има тема която е обща сексуална култура, вземи я прочети, няма да ти навреди.
druzilla
07-27-2013, 17:53
Имам чувството,че всеки ден пускат такава тема.. Не знам как може да тръгвате да се ебете и да не знаете елементарни неща.Как очакваш да си бременна без дори да е свършил в теб?! #-o Не водя полов живот,а мисля,че съм била по-запозната от теб с тези неща още като съм била на 11-12 години.. :D
Имам чувството,че всеки ден пускат такава тема..
ми то винаги им отговарят по един и същ начин - "мимими, четете преди да правите секс"
тъйче раотите се балансират
AnarchyBoy
07-27-2013, 20:22
:lol: Трябва да се басирам с някой, че до края на годината всеки ден ще има "бременна ли съм" темичка.. :razz:
marin_9867
07-27-2013, 21:13
Направо да направят нов раздел "БРЕМЕНА ЛИ СЪМ" ? :Д
Може да си бременна , може и да не си . Следващият път внимавай и не дъвчи презерватива , то и без да си с брекети не е препоръчително да го правиш .
Your.Passion
07-27-2013, 21:31
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
Ще има повече теми ,отколкото във всеки друг раздел.
ама поне да го озаглавят правилно, викам аз
Не трябва да критикуваш чуждата биологична култура, ако ти нямаш такава. Има шанс момичето да забременее дори, ако не "свършиш в нея".
Другото което е, всеки е параноичен когато се отнася за неговата кожа, ленсо е да се критикува
Чудя се правилно ли те разбрах? Правила си свирка с презерватив?... все едно да ближеш мед през буркана...
xdreamerx
07-28-2013, 14:36
Честито.Бременна си! :D :D
bootyboy
07-28-2013, 16:29
шуърчек
Чудя се правилно ли те разбрах? Правила си свирка с презерватив?... все едно да ближеш мед през буркана...
Ти да си чувала за ППБ?
baby_baby
07-28-2013, 21:40
хахахахахаха :D тая тема ме разби.......... Не си бременна !
Предлагам веднага да си направиш тест, защото аз сега от френска любов с брекети трябва да гледам невръстно дете. Даже е малко тъпо ако трябва да сме честни..
Мисля, че ще са тризнаци :)