View Full Version : Колко често се чувате ?
Здравейте :) Искам да разбера колко често се чувате с приятеля/лката си и след като сте излезли и се приберете чувате ли се пак ? :)
DarkTemplar
07-28-2013, 02:29
Досадно е, когато се прекалява.
Marya - Joanna
07-28-2013, 03:12
Говорим си почти постоянно .. Има почивки от половин, един максимум два часа, но се чуваме възможно най - често .. липсваме си когато не се чуем или когато не прекарваме времето си заедно, но винаги намираме начин да поддържаме връзка най - малкото което е ;3
Живеем заедно от над година,така ,че доста често се чуваме :)
Много често. На ден по 3-4-5 пъти.
Amore-Mio*
07-28-2013, 09:47
Често, ама не се прекалява.
Имаме си граници някакви.
Когато не сме заедно, което е по-малката част от времето, се чуваме на няколко часа. Иначе когато се сетим нещо малко си пишем смс-и.
Aanonim4eto0o
07-28-2013, 13:29
Често.
fUcKsMiLe
07-29-2013, 00:52
Почти не си говорим/пишем. Той не обича да говори много по телефона, а за смс-и да не говорим :D
Аз пък съм пълната противоположност, обожавам да говоря по телефона или по скайп и понякога ми става тъпо, но го преживявам някак ;д
Ако искам да го чуя ще му звънна, но не се налага, защото почти всеки ден прекарваме заедно по минимум 4-5 часа заедно <3
Glamour92
07-29-2013, 12:42
Аз лично не съм фен на дългите телефонни разговори.
Без значение дали става дума за близко човече или някоя произволна личност,разговорът най-често продължава минута-две ,колкото да си уговорим някоя среща в реалния свят.
По 3-4 пъти на ден делят ни 300 км. :---)
Доста често.. 4-5 пъти на ден
tweettyy
07-29-2013, 16:02
Почти не си говорим/пишем. Той не обича да говори много по телефона, а за смс-и да не говорим :D
Аз пък съм пълната противоположност, обожавам да говоря по телефона или по скайп и понякога ми става тъпо, но го преживявам някак ;д
Ако искам да го чуя ще му звънна, но не се налага, защото почти всеки ден прекарваме заедно по минимум 4-5 часа заедно <3
Same shit here. :D Все едно аз съм го писала :дд
CoockieMonster
07-29-2013, 16:42
По 8-9 пъти на ден, ако не се виждаме, което почти никога не става, и по 3-4 ако се виждаме.
SpiritInBlack
07-29-2013, 17:24
Мен ми е много досадно да ми загрява мозъкът, щото съм много готин и не стигам на някои :D Страшно тъпо е да сте се събрали мъжка компания и телефоните да ви се редуват да звънят , щото приятелките ви имат странни представи за мъжките събирания :D