PDA

View Full Version : Раздвоение?



DiferN0x
07-28-2013, 08:43
Здравейте,

Момче на 19 години съм от Благоевград и имам следния "проблем"

Преди приблизително 6 месеца, срещнах "жената на живота ми" това време беше перфектно за нас двамата.. обичахме се много и се радвахме на живота, но последния 1 месец някак си.. чувствата като чели застинаха почнахме да се караме за глупости и общо взето вече се избягваме, но все още "ходим"...
Тук идва другото нещо.. преди 10 дни срещнах друго момиче, което ми е адски интересно и забавно, кара ме да се смея и усмихвам докато първата вече почти не поражда усмивка у мен.. Това второто момиче влиза повече в идеалът ми за жена от първата.. Проблема е, че имам чувства към първата, но нещата просто не се получават, гадно ми е, че се загледах по втора и не знам какво да правя.. от 3 дни сънувам как виждам първата и вече не сме заедно.. поглеждаме се злобно и се разминаваме..

В главата ми е мазало.. не знам какво да правя.. обичам първата, но няма да станат нещата, същевременно не мога да започна нещо с втората..

?! :(

Azoria
07-28-2013, 09:47
Тази била жената на живота ти, ама другата приближавала повече идеала ти за жена... :lol:

Искаш съвет - нито една от двете.

avgo01
07-28-2013, 10:02
Стой си на трибуквието да не съжаляваш, че накрая от тази задявка ще се окажеш без нищо. :)

summer_love
07-28-2013, 16:47
Опознай втората по-добре и тогава реши. :)

LadyTerrible
07-29-2013, 10:46
Ако наистина обичаше гаджето си,нямаше да се заглеждаш по друго момиче по този начин...реши дали има смисъл да продължаваш с приятелката ти или е време да продължиш напред.

evilgirl95
07-29-2013, 11:53
С първата е минал сладкият период когато все още се опознавате и всяко нещо е ново за вас.. сега пристъпвате към по-сериозни отношения и се карате за всяко нещо докато се напаснете.. спомням си, че и аз пусках тема в тийнпроблем преди.. че със сегашния ми приятел постоянно се карахме.. но това време отмина.. и беше просто период..
Замисли за първата се наистина- струва ли си да минаваш през това.. мислиш ли, че нещата ще се оправят.. наистина ли я обичаш.. имате ли бъдеще... и ако не.. приключи връзката с достойнство.. и не мотай момичето повече .. върви си при втората и виж как са нещата там- но ако си мислиш, че когато нещата започнат да стават сериозни няма да има караници с втората- грешиш..
Във всяка сериозна връзка има период на напасване, придружен с караници.. / ако изобщо искаш сериозна връзка с другата де/.
Помисли над това.. и вземи решение бързо.. защото ако чакаш да опознаеш втората.. а все още излизаш с първата.. първата ще се чувства много излъгана и наранена... :) успех..

102
07-29-2013, 11:57
Винаги ми е било странно как може да се допитвате до форуми за такива неща....Чуждо мнение.. окей, ама за такива неща....

spopi
07-29-2013, 13:27
Нямаш чувста към първата щом идва втората просто не искаш да е нараниш.Ако имаше чувства нямаше да забележиш другото момиче. :smt051