View Full Version : интимни части
Здравейте :) аз съм момиче на 16 години и досега съм се обезкосмявала на интимните части със самобръсначка, безболезнено е, но не е трайно както знаят всички. Искам да опитам нещо по трайно и реших да е с кола маска, но понеже не използвам често кола маска искам да попитам каква е подходяща? (проблема е че имам доста косми и не знам дали ще мога да ги махна с най-минимална болка :D ) :)
Абе вии жените как търпите толкова на болка :D
FuCKkK13
07-28-2013, 18:44
такова чудо като минимална болка няма 8-) отиваш на козметик за най-кратко следователно и ще те боли по-кратко време.. сама ще ти е много занимавка щом до сега не си .. всичко ще ти махне,не се притеснявай
aniezina
07-28-2013, 21:08
И аз съветвам първия път да е на козметик. Първо не си правила и ще е трудно, по принцип, а там - още повече. Просто няма да имаш смелостта да дръпнеш, или ако я имаш ще е само първия път. Другото е, че колкото по-дълги са (а след като не си се обезкосмявала до сега предполагам, че ще са с естествен размер) боли повече, но не се плаши именно защото не си ги пипала може и да е по-добре, отколкото при много от нас. След като свикнеш да те прави козметичката пробвай и сама! А ако те е срам да отидеш - недей, нямаш нищо по-различно от нея, няма да си първата която вижда, а и това и е работата. Успех!
heartshapedbox
07-29-2013, 10:54
^И преди се е обезкосмявала авторката, но със самобръсначка.
aniezina
07-29-2013, 12:18
^И преди се е обезкосмявала авторката, но със самобръсначка.
Моя грешка, аз друго разбрах. Е щом е минавал бръснач ще боли.
strawberry88
07-29-2013, 12:41
Отиди на козметик.
PullMeCloser
07-29-2013, 13:16
И аз съм за козметик, боли, обаче ще издържиш някак, струва си :D
tHe_COolEst_GIrl
08-07-2013, 12:09
Абе вии жените как търпите толкова на болка :D
Еоо, все пак ще раждаме 8) :cool: