View Full Version : Правилно ли е?
Здравейте! :) Не знам дали темата е за този раздел, но ви моля да споделите мнението си. Аз и приятелят ми сме на 15 и сме от ромски произход. Имаме сериозна връзка от близо година и половина, обича ме много и има сериозни намерения към мен. Не веднъж ми е казвал, че иска да се оженим след 2 или 3 години, да имаме деца и семейство. Проблемът е там, че родителите ми няма да позволят да се оженя толкова рано. Споделяла съм с него, и той ми казва да избягам от нас. Правилно ли ще е да го направя ? Дайте ми съвет..
NqkfaNikakva21
07-28-2013, 18:04
Глупости. Как ще бягаш от вкъщи, заради момче? От вкъщи се бяга, когато имаш прекалено сериозни проблеми, а не щот някво момче така рекло.
Стой си на дупето и не си навличай излишни проблеми с вашите. Имаш ли идея какво ще преживеят те?
Къде ще живеете? Под някой мост? В някоя барака/кашон? Как ще се издържате? Как ще завършиш образованието си?
Стегни се. И най-вече влей разум на приятеля си, ако ли не - чао му.
Може да ти звучи крайно, но тва е истината.
Глупости. Как ще бягаш от вкъщи, заради момче? От вкъщи се бяга, когато имаш прекалено сериозни проблеми, а не щот някво момче така рекло.
Стой си на дупето и не си навличай излишни проблеми с вашите. Имаш ли идея какво ще преживеят те?
Къде ще живеете? Под някой мост? В някоя барака/кашон? Как ще се издържате? Как ще завършиш образованието си?
Стегни се. И най-вече влей разум на приятеля си, ако ли не - чао му.
Може да ти звучи крайно, но тва е истината. Казва ми да избягам и да отидем при родителите му да живеем. В противен случай щял да ме краде на сила. Казва че нямало нужда да уча и че той щял да ме издържа.. Трябвало жената да зависи от мъжа си :X Не знам какво да правя.. Обичам го много :(
на 15 вече си зела-дала, трябвало е досега вече да имате деца
кой ше те погледне вече оттук нататък
тръгвай с него
TheBeliever
07-28-2013, 18:40
Остави той какво казва. Ти как виждаш нещата? Искаш ли да си зависима? Искаш ли той да определя начина, по който да се стича живота ти? Имаш ли желание да учиш, да работиш и да си самостоятелна личност или ще си доволна да си в сянката на мъжа до себе си?
Отговори си на тези въпроси. Разясни си какво искаш от живота и тогава прави планове за женитби, изнасяне и подобни.
Искам да имате поне 10 малки циганчета :)
И ти да си безработна....
Спокойно, ние ще работим, за да има откъде да ви плащат помощи
:* Сладки кадъни
Айде още едни на клона за помощи.
LadyTerrible
07-29-2013, 09:01
Тъжно,но вярно...заради неуките майки на 10 деца ни тупат като брашнени чували в собствената ни държава...момиче,ето ти съвет по темата:никъде няма да бягаш,нито тоя келеш ще те краде,остани си у вас,изучи се,намери си работа,пробвай се да се издържаш сама...чак тогава може да става дума за сватба и деца...и ако на 15 -16 си мислиш,че си готова да си майка,жестоко се лъжеш.Тоя твоят може и да те обича,но ти ще стоиш вкъщи да му миеш,чистиш и переш с бебета на ръце,докато той се развява насам-натам...хубаво си дай сметка какво иска той от теб и ги махай тия розови очила....
Баща Ти, всичките твои коментари, които съм видял досега, ме карат да се смея. :D
AnarchyBoy
07-29-2013, 09:28
Баща ми е луд!.. :D
По темата:
Ти наред ли си бе, кафява приятелко? Я се стегни и марш на училище,
няма аз (И всички данъкоплатци) да ти храним децата, я! :mad:
"Обичали се.." К'ва обич на 16 бе, аре моля ти се.. Ако искаш да станеш човек и да не те хулят, че си циганчИ, марш на училище, а после с много труд завърши университет, стани нещо в живота, а не да гледаш 28-те ви деца, от които на половината не им знаеш имената.. докато мъжа ти.. те "издържа" с ровене по кофите..
"Щял да те кръде" И как ще стане това, ако ти не искаш, ще ми обясниш ли? :|
Баща Ти, всичките твои коментари, които съм видял досега, ме карат да се смея. :D
Радвам се за теб от негово име. :)
AnarchyBoy
07-29-2013, 09:33
^ :D засечка
strawberry88
07-29-2013, 11:50
Няма да е правилно да го направиш.Ако наистина те обича ще чака колкото е нужно. ;д
muhtesemfan
07-29-2013, 23:40
Вашите знаят ли,че си заедно с такъв тъпак?
Сядай си на задника и учи,момиче,учи!
Ако те обича-ще чака,ако не-бий му шута!
Не е правилно.Ти ще му родиш децата,ще чистиш,ще живееш при родителите му /със свекърва ти,ужас/,а той ще си обикаля насам-натам.Стягай се и му кажи "или чакаш,или се разделяме",ако те обича,няма да се разделите.
Той на колко е?
Кажи на вашите,че иска да те открадне,да ти е спокойна главата.
Schliwobeatz
07-30-2013, 15:33
Вашите се опитват да ти осигурят по- добър живот. Като гледам си грамотна. Искаш да се вкараш в омагьосания кръг на ромското гето ли? Каква ти е целта точно? Непълнолетна майка на социални помощи цял живот? Този живот ли искаш за себе си?
Не прави глупости, а учи!
Your.Passion
08-07-2013, 10:04
Ако наистина те обича ще чака колкото е нужно.
Ако вашите не знаят, какво е положението с тоя тъпак ,веднага им кажи!
Не омеквай пред него.Ясно му заяви,че не искаш да се жените и ,че искаш да продължиш образованието си и т.н.
А ти наистина първо завърши образованието,намери си работа и чак тогава се жени.Първо гледай да можеш да се издържаш сама.И въобще не си мисли ,че това ще стане след една година най-много.
soul1199
08-07-2013, 10:17
След 2 години ако сте още заедно чак тогава ще му мислиш,имаш много време а и ти като искаш никой не може нищо да ти каже.