View Full Version : Да го направя ли?
Имам си приятел от около 1 година, аз съм на 15, а той на 16. Познаваме се доста добре и сме говорили за секс много пъти и той казва, че ще почака докато съм готова, но напоследък си личи как го иска повече и това е нормално-все пак е момче, макар че не ме насилва за нищо. Наистина му вярвам и знам, че искам да го направя с него, но не съм сигурна, че искам да е точно сега и някак не знам дали съм готова. До скоро мислех, че ще го реша на момента, но започнах да се притеснявам, защото не искам след това да съжалявам, че съм прибързала. И двамата знаем доста за предпазването, хигиената и прочие, така че това не е проблем. Просто веднъж мисля, че го искам и ще го направя с него, а друг път се разколебавам. Не искам да разочаровам и него (да реша, че не съм сигурна по средата на нещата)...според вас какво да правя?
TheBeliever
07-28-2013, 18:41
Прави ли ти се секс?
gersinkaa
07-28-2013, 18:41
Ами да ти кажа.. Аз също бях като теб. Решавах, разколебавах се, казвах си, че съм много малка още, но пък в един момент си казах ''какво толкова губя'' и го направих. За всяко нещо си има първи път и все някога трябва да се решиш. А и щом ходите от около година... Според мен го направи.. Не е фатално, че си си изгубила девствеността на 15 примерно, по-фрапиращо ще е след това нищо да не те спира да си лягаш с всеки срещнат.. И все пак-ти решаваш :)
FuCKkK13
07-28-2013, 18:49
Ами да ти кажа.. Аз също бях като теб. Решавах, разколебавах се, казвах си, че съм много малка още, но пък в един момент си казах ''какво толкова губя'' и го направих. За всяко нещо си има първи път и все някога трябва да се решиш. А и щом ходите от около година... Според мен го направи.. Не е фатално, че си си изгубила девствеността на 15 примерно, по-фрапиращо ще е след това нищо да не те спира да си лягаш с всеки срещнат.. И все пак-ти решаваш :)
каква е връзката между това на колко си загубиш девствеността с това,да си лягаш с който ти падне ?
в случая има едногодишна връзка :?
за мен една година е ОК и да,нормално да му се иска на човека.. ако ти се прави секс,просто прави и не мисли... щом му вярваш,знаеш че го искаш,че сте достатъчно образовани и т.н. какво те спира ?
gersinkaa
07-28-2013, 19:07
Връзката е тази, че някои момичета приемат загубването на девствеността си като нещо много лошо, мислят си, че ако го направят на 15 примерно и ако се разбере ще ги линчуват с камъни. И за това казах-не е лошо да си изгубиш девствеността на 15, а е по-лошо ако си я изгубила на 15, на 16 да имаш над 10 бройки.
EncoreBelle
07-28-2013, 19:07
Така и така все някога ще си загубиш девствеността ,не я пази все едно си последната девственица! не си много голяма, но ако имаш желание го направете! Невярвам от първият път да изпитате адското удоволствие...Момчетата в днешно време предпочипат НЕДЕВСТВЕНИ момичета защото с тях се кефят и зядоволяват желяниятя си без да има нужда да са кой знае колко нежни и внимателни с женското тяло!
bilqnavod
07-28-2013, 19:38
Аз не виждам нищо лошо в случая! Най- важното е, че момчето държи на теб.
FuCKkK13
07-28-2013, 19:46
Връзката е тази, че някои момичета приемат загубването на девствеността си като нещо много лошо, мислят си, че ако го направят на 15 примерно и ако се разбере ще ги линчуват с камъни. И за това казах-не е лошо да си изгубиш девствеността на 15, а е по-лошо ако си я изгубила на 15, на 16 да имаш над 10 бройки.
ти го каза така все едно ако на 15 си изгуби девствеността задължително става долнопробна курва 8-)
gersinkaa
07-28-2013, 19:49
е глупости... определено не съм искала да кажа това..
Сексът е полезен за децата :)
FuCKkK13
07-28-2013, 20:05
е глупости... определено не съм искала да кажа това..
е добре де,аз ти казвам как прозвуча и защо ти зададох горния въпрос 8-)
gersinkaa
07-28-2013, 20:56
да, да, разбрах, споко :) но аз все пак да кажа... :)
baby_baby
07-28-2013, 21:27
Направи го когато си готова няма по-хубаво нещо от секса когато и двамата сте готови :)
Това е изцяло твоя воля когато мислиш че си готова действай
autumn666
08-26-2013, 13:08
Една година е доста време... не се пазете като монахини. Какво значение има дали си на 15, ако си готова, образована и си намерила правилния човек?
Ходите от 1 година, познаваш го, имаш му доверие, направи го.
Имам си приятел от около 1 година, аз съм на 15, а той на 16. Познаваме се доста добре и сме говорили за секс много пъти и той казва, че ще почака докато съм готова, но напоследък си личи как го иска повече и това е нормално-все пак е момче, макар че не ме насилва за нищо. Наистина му вярвам и знам, че искам да го направя с него, но не съм сигурна, че искам да е точно сега и някак не знам дали съм готова. До скоро мислех, че ще го реша на момента, но започнах да се притеснявам, защото не искам след това да съжалявам, че съм прибързала. И двамата знаем доста за предпазването, хигиената и прочие, така че това не е проблем. Просто веднъж мисля, че го искам и ще го направя с него, а друг път се разколебавам. Не искам да разочаровам и него (да реша, че не съм сигурна по средата на нещата)...според вас какво да правя?
http://static.fjcdn.com/gifs/YOLO_c26b1f_3988012.gif
aLeNcEto00
08-30-2013, 11:05
Щом имате едногодишна връзка какъв е проблема ?! И какво чакаш ? Да станеш готова ли ... щом искаш той да ти е първия действай, отпусни се и готово . Ако чакаш да станеш готова ще си почакаш доста .
kam3n1tza
08-30-2013, 11:22
Вероятно я възпира това, че е чула от някой/някоя или прочела, че гаджето й ще я наебе и след това ще я зареже. Проблем при 99.9% при пуберите. Разберете момичета не всички момчета са долни измекяри. Ако беше момчето играч нямаше да те изтрае цяла 1 година, а да се е съсредоточил към друга мишена!
soñadora
08-30-2013, 14:30
Питаш непознати във форум дали да спиш с гаджето си->не си сигурна в себе си и него->по-добре не го прави,докато не се увериш, че това трябва да се случи. Повярвай ми, когато усетиш, че моментът е настъпил, последната ти мисъл ще е да се консултираш с когото и да било.
melany94
08-30-2013, 23:05
Абе щом се колебаеш недей.
Щом питаш и се чудиш, значи не си готова още.
Davai, posle priqqtelqt ti shte ima da me cherpi bira(illi kola).
Rebirthing
08-31-2013, 14:29
Щом се колебаеш не го прави :).
zlatna lqstovica
08-31-2013, 18:42
Като му дойде времето сама ще разбереш