View Full Version : Помощ Неприятно усещанеслед секс
lia.ivanova.313
07-28-2013, 19:40
Здравейте!Искам да ви споделя един поблем.С приятеля ми като правим секс 2 3 пъти той е по груб попринцип след секса ме боли отдолу то не е точно болка ами малко неприятно усещане.На следващия ден ако правя секс ме боли и не мога да се навлажня трябва един ден да не го правя ,за да не ме боли.Какъв може да е проблема според Вас?
TheBeliever
07-28-2013, 19:42
Протриваш се.
По-спокойно го давайте.
FuCKkK13
07-28-2013, 19:46
Протриваш се.
По-спокойно го давайте.
+
DragonLady
07-28-2013, 20:01
Протриваш се.
По-спокойно го давайте.
+1
Добавете и повечко лубрикант
lia.ivanova.313
07-28-2013, 20:06
щипе ме
И аз да питам по темата. Понякога се случва да ми се натъртва (а не протрива) точно входа на влагалището и то без няк'ви драстични грубости или нещо... Няк'ви идеи как да го избегна?
DragonLady
07-28-2013, 21:03
щипе ме
Ако ти щипе от лубрикант, значи има раничка, и трябва да го смлените с друг. Пробвай Глайтгелен, на мен ми свърши работа, когато имах раничка от протриване, и не ми щипеше, переше и тн. от него.
baby_baby
07-28-2013, 21:25
Протриваш се и аз съм така спокойно няма нищо
протриване както казаха по-горе , използвайте лубрикант или преминавайте към същинската част след като си се възбудила достатъчно
AnarchyBoy
07-28-2013, 22:49
Мъж ти, не мое те накара да се подмокриш като хората, случва се..
решения:
- лубрикант
- слюнка (Много)
- любовната игра да е по-дълга, не направо от вратата за краката.. (въпреки, че това също възбужда :oops:)
- нов мъж..
:D
Deadlock
07-30-2013, 18:22
И аз да питам по темата. Понякога се случва да ми се натъртва (а не протрива) точно входа на влагалището и то без няк'ви драстични грубости или нещо... Няк'ви идеи как да го избегна?
Ходила ли си скоро на гинеколог? Може да имаш някакво възпаление.
lqlqlq..
07-30-2013, 19:49
решения:
- лубрикант
- слюнка (Много)
- любовната игра да е по-дълга, не направо от вратата за краката.. (въпреки, че това също възбужда :oops:)
- нов мъж..
напълно съгласна :)
решения:
- лубрикант
- слюнка (Много)
- нов мъж..
Последното е решението, ако питаш мен... :D