View Full Version : По време на секс
Искам да питам главно момчетата ( но и момичетата няма да е зле да кажат ).. Таа по време на секс къде гледате приятелката/приятеля си?
Няма точно определени места, навсякъде.
Питам, защото наскоро четох, че почти всички жени мислят, че по време на секс най-гледаното у тях са гърдите.., но се оказа, че въобще не е така..Повечето гледали лицето на приятелките си, за да разберат добре ли се справят...
minchorna
07-29-2013, 13:51
Очите и изражението на лицето и..интимните й части.
CoockieMonster
07-29-2013, 19:00
Интимните части, очите, устните.
LadyTerrible
07-29-2013, 20:32
В очите го гледам.Там най-обичам.Повече искри и страст има така за мене. :D Иначе корема и ръцете също ми харесват за гледане. :P
AngelAntichrist
07-29-2013, 20:36
Че какво значение има гледането, ако ще е само то? По време на секс обичам да гледам, да вкусвам, да докосвам, да чувам, да помирисвам...Трябва всичките ми сетива да правят секс паралелно с мен.
Сега ще споделя спрямо настроението си:
-Хубава, сладка, морка и вкусна вагина, мирищеша на секс. Таква, която те кара да забравиш за всички виенски сладкарници или поне да си спомняш за тях с огорчение и разочерование. Таква, която те плаши...Защото една жена, притежаваща Раят между краката си е...Богиня. И много асоциации - с красиви скали и цветни блестящи кристали върху, които тече прозрачна (като самото щастие) вода, и нежно ги облива...Всякаш се стича от небето...
-Гърди - поклащащи се, с набъбнали зърна, запотени от удоволствие.
-Премрежен поглед, очи крещящи за още; предизвикващи те, но получаващи толкова много, че не могат да се задържат отворени и да продължат разговора, протичащ на ментално ниво. Там, където удоволствие не се описва и думите стават излишни.
-Устни. Розови и пресъхнали. Шепнещи, молещи, искащи...Езикът, скрит зад тях - въртящ думите и светът ти, който кара устните да се движат, и възбудата, която се предава върху тях. Издаващи стонове, които разбиват тишината като куршум...При всеки стон сърцето ти спира, а топлината в теб нараства...
Замисляйки се...Ми се иска да опиша всичко и всеки детайл...Което е безсмислено.
И все пак - ако не виждам това, което искам да виждам (човек - даващ и получаващ)...По-добре да съм сляпа.
Че какво значение има гледането, ако ще е само то? По време на секс обичам да гледам, да вкусвам, да докосвам, да чувам, да помирисвам...Трябва всичките ми сетива да правят секс паралелно с мен.
Сега ще споделя спрямо настроението си:
-Хубава, сладка, морка и вкусна вагина, мирищеша на секс. Таква, която те кара да забравиш за всички виенски сладкарници или поне да си спомняш за тях с огорчение и разочерование. Таква, която те плаши...Защото една жена, притежаваща Раят между краката си е...Богиня. И много асоциации - с красиви скали и цветни блестящи кристали върху, които тече прозрачна (като самото щастие) вода, и нежно ги облива...Всякаш се стича от небето...
-Гърди - поклащащи се, с набъбнали зърна, запотени от удоволствие.
-Премрежен поглед, очи крещящи за още; предизвикващи те, но получаващи толкова много, че не могат да се задържат отворени и да продължат разговора, протичащ на ментално ниво. Там, където удоволствие не се описва и думите стават излишни.
-Устни. Розови и пресъхнали. Шепнещи, молещи, искащи...Езикът, скрит зад тях - въртящ думите и светът ти, който кара устните да се движат, и възбудата, която се предава върху тях. Издаващи стонове, които разбиват тишината като куршум...При всеки стон сърцето ти спира, а топлината в теб нараства...
Замисляйки се...Ми се иска да опиша всичко и всеки детайл...Което е безсмислено.
И все пак - ако не виждам това, което искам да виждам (човек - даващ и получаващ)...По-добре да съм сляпа.
Е това е жена, която знае как и какво иска. Супер яко мацка
Supermassive____
07-29-2013, 20:41
По-тъп въпрос не можа ли да зададеш. У третото око я гледам.
afrodita18
07-30-2013, 10:58
гледам го главно в очите,защото така още повече ме възбужда,просто погледа му е различен.
Аз предимно съм със затворени очи, защото така се наслаждавам повече, но когато ги отворя той винаги ме гледа в очите, както и аз.
Спомням си, че имаше една легенда, че ако гледаш другия в очите докато го правите, той ще се влюби (ако все още не е) :D
Pedigree
07-30-2013, 13:19
В очите.
lqlqlq..
07-30-2013, 20:07
НАВСЯКЪДЕ!!!
denitoasd
07-30-2013, 21:26
В очите го гледам.Там най-обичам.Повече искри и страст има така за мене. :D Иначе корема и ръцете също ми харесват за гледане. :P
Съгласен съм с ЛейдиТерибъл за очите ,а иначе всички места са готини за гледане ,но лично аз предпочитам очите да гледам отколкото да гледам като някакъв пубертет в циците... От уважение към мадамата ;)
feeltherain
07-30-2013, 22:00
Навсякъде..учи ,гърди и как влиза най вече :D много ме кефи да гледам как влиза :)
baby_baby
07-31-2013, 12:41
Ами аз гледам приятеля ми в лицето :)
Навсякъде..учи ,гърди и как влиза най вече :D много ме кефи да гледам как влиза :)
Хаха и на моя приятел тва му е любимото, да гледа как влиза. :D
DarkTemplar
07-31-2013, 13:26
То на почти всеки мъж му е любимото. ;)
lqlqlq..
07-31-2013, 19:50
То на почти всеки мъж му е любимото. ;)
+1
Като съм на задна гледам квото има пред мен.Ако съм отдолу нз точно и него и тавана ако съм отгоре пак него
и аз така
Oy7ofCon7roL
08-25-2013, 11:55
И по време на свирка ако гледахте в очите щяхте да сте камътни
boruu.dyulgerowwa
09-11-2013, 13:08
По-тъп въпрос плс!!...Има ли значение къде го гледаш нали те чука и на двамата ви е добре ?:Д
И по време на свирка ако гледахте в очите щяхте да сте камътни
К'ви щЕхме да сме?
Обожавам да следя изражението му докато правя свирка. Няма такъв его бууст! 8-)
Ако аз правя му кефа обичам да го гледам в очите,да следя реакциите.Ако той е основно действащо лице обичам да съм със затворени очи,за да се насладя повече на усещането.
отколкото да гледам като някакъв пубертет в циците... От уважение към мадамата ;)
Сигурен съм, че и тя го разбира като уважение.
Питам, защото наскоро четох, че почти всички жени мислят, че по време на секс най-гледаното у тях са гърдите.., но се оказа, че въобще не е така..Повечето гледали лицето на приятелките си, за да разберат добре ли се справят...
А аз четох, че мъжете гледат изражението на жената, защото така се възбуждали... :D
Също така се възбуждат и от това да гледат точно какво става (т.е. да ти гледат интимните части)
гледам го главно в очите,защото така още повече ме възбужда,просто погледа му е различен.
+1
Soul_Kitchen
09-29-2013, 10:43
+1
Много по-различен.... :) +1
Tsukuda_Hiroshi
09-30-2013, 07:24
Различно. Обичам да ги гледам в очите. Това не означава, че не я поглеждам никъде другаде. Все пак при мъжете възбудата 50% се получава чрез визуалния контакт. Но все пак би било малко тъпо и плашещо, ако си забия погледа само на едно място, нали :)