View Full Version : Лизане
feeltherain
07-30-2013, 07:04
Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...
Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
dimitar_ak
07-30-2013, 07:22
Жалко, че мислиш така, защото жените определено се ориентират към тези мъже, за които не е отвратително.
Жалко, че мислиш така, защото жените определено се ориентират към тези мъже, за които не е отвратително.
Буу хуу. 70% от приятелките ми споделят мнението ми, че т'ва изобщо не е задължително в менюто.
minchorna
07-30-2013, 07:37
Ако приятелката ти е нечистоплътна и хигиената й отдолу куца нормално да не ти хареса...имало е вкус на суши,нали? Жалко,сега няма да стъпиш повече в суши заведение :D
Може би твърде дълго си бил с нагласата, че е гадно и точно затова не си го и правил. И с тази нагласа е нямало как да ти хареса.
feeltherain
07-30-2013, 08:22
Незнам защо става така но неще да ми публикува всичко което съм написал.Пробваах да го редактирам но не се получава.Ще се опитам да го постна цялото тук - Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
feeltherain
07-30-2013, 08:24
Ето пак неще..спира на Незнам .Някой модератор да каже нещо по въпроса?
bilqnavod
07-30-2013, 08:38
забило е сигурно!
tweettyy
07-30-2013, 10:52
При мен пък е обратното.. Той ми дава зор, а аз не искам.. Така че на мен определено ми е все тая дали гаджето ми ще иска или не.. :D Но пък твоята приятелка явно не е моя партия, така че мой съвет е да правиш каквото иска-все ще го преживееш.. :D
afrodita18
07-30-2013, 10:56
кое ти е отвратителното не каза?
лоша хигиена или самото нещо което правиш не ти харесва?
Може би има срамни въшки в храсталака.Накарай я да се обръсне.:D :D :D
така че мой съвет е да правиш каквото иска-все ще го преживееш.. :D
Бахти наглата.
Pedigree
07-30-2013, 11:49
Буу хуу. 70% от приятелките ми споделят мнението ми, че т'ва изобщо не е задължително в менюто.
Какви са тези приятелки? 8-)
Или са стеснителни, или не са случили на добър доброволец, ако питаш мен.
heartshapedbox
07-30-2013, 11:52
^ И аз тъкмо това щях да питам. :Д
Та вчера за първи път от всичките ми връзки се престраших да лижа приятелката ми...
Усещането беше меко казано..отвратително.Незна но просто самият мирис направо ме УБИ.Попринцип хигиената и е доста добра...продължих около 20 сек и спрях ..на нея доста и хареса опита се пак да ме накара но си измислих оправдание.Та може ли някои да ме осведоми поради какви причини може да се се случило така?
Пич сменяй близалката докато не си намразил лизането категорично, че после теб ще те сменят
xXxPETYAxXx
07-30-2013, 16:42
Е, допиши си го, напиши като коментар какво не ти харесва точно, за да знаем какъв точно ти е проблема.
Ако проблема е в хигиената - просто пробвай отново, но непосредствено след като е излязла от банята. Ако проблема е друг, най-вероятно е от твоята нагласа.
feeltherain
07-30-2013, 17:37
Колкото и да го редактирам след "незнам" неще и неще да покаже какво съм написал затова ще го напиша наново - приятелката ми поддържа добра хигиена , но просто като слязох надолу да започвам..ебати миризмата.А като почнах - добре че спрях след 20 сек иначе имаше шанс и да повърна.Неискам да съм груб но просто казвам какво съм преживял...според вас на какво може да се дължи това..да не би да има бяло течение ми е интересно и затова да се е получило така.И съм забелязал че вече почна по често да ми прави свирки и иска аз да я лижа все едно като "отплата" :D но винаги си търся оправдания защото само като се сетя за преживяното..ъх.
tweettyy
07-30-2013, 18:55
Бахти наглата.
Хахахахах кое е нагло бе :дД;д:д Като тя му прави свирки, няма да стои и да я гледа като дърво бе ххахаха
lqlqlq..
07-30-2013, 19:22
Колкото и да го редактирам след "незнам" неще и неще да покаже какво съм написал затова ще го напиша наново - приятелката ми поддържа добра хигиена , но просто като слязох надолу да започвам..ебати миризмата.А като почнах - добре че спрях след 20 сек иначе имаше шанс и да повърна.Неискам да съм груб но просто казвам какво съм преживял...според вас на какво може да се дължи това..да не би да има бяло течение ми е интересно и затова да се е получило така.И съм забелязал че вече почна по често да ми прави свирки и иска аз да я лижа все едно като "отплата" :D но винаги си търся оправдания защото само като се сетя за преживяното..ъх. ами човече за миризмата..да, може да има такива временни причини, но според мене не са маловажни нито за връзката ви. нито за нейното здраве..предложи и да отиде на гинеколог.. а дотогава според мене трябва да и обясниш ти как си се почувствал кое ..как.. защо и т.н.
feeltherain
07-30-2013, 19:36
ами човече за миризмата..да, може да има такива временни причини, но според мене не са маловажни нито за връзката ви. нито за нейното здраве..предложи и да отиде на гинеколог.. а дотогава според мене трябва да и обясниш ти как си се почувствал кое ..как.. защо и т.н.
Тя е толкова труден и инатлив характер , че само да и го кажа тва и ще се почнат едни сръдни...+ това аз не съм и приятел , а нещо като любовник :D разделихме се преди 2 месеца но поддържаме интимна връзка и сме добри приятели и затова ме е страх да не ми набие шута и интимната ни връзка да приключи..
lqlqlq..
07-30-2013, 19:41
ами щом е такава.. колко ти е да си намериш друга по-разбрана... не се занимавай, ако се разсърди нека да продължава да се излага и пред следващите :)
Пробвам пак с отговора, че форума нещо беше бъгнал
Брат или и кажи или я сменяй докато не си се отказал категорично от лизането, че ако се откажеш по нататък теб ще зарязват мацките, които им харесва и го желаят всеки път.
feeltherain
07-30-2013, 21:55
Пробвам пак с отговора, че форума нещо беше бъгнал
Брат или и кажи или я сменяй докато не си се отказал категорично от лизането, че ако се откажеш по нататък теб ще зарязват мацките, които им харесва и го желаят всеки път.
Знам , че им харесва но пък да е чак толкоз важно едва ли..само като се сетя за миризмата - нещо между суши и мирис на въглен.Близките 4-5 месеца немисля че ще съм способен да опитам пак..
lqlqlq..
07-30-2013, 22:59
Знам , че им харесва но пък да е чак толкоз важно едва ли..само като се сетя за миризмата - нещо между суши и мирис на въглен.Близките 4-5 месеца немисля че ще съм способен да опитам пак..
оо нямаш си на идея колко е важно (за повечето) :Д .. ти си имал лош късмет с миризмата, не всички момичета са такива
deyan.vasilev.58
07-30-2013, 23:57
Аз оше не съм лизал но съм сигурен че нищо няма да ме спре когато му дойде времето
Както те посъветваха - опитай след като се е изкъпала. Ако е по-добре значи приятелката ти има брутална хигиена щом и за секс ти се пльосва мръсна. Ако пък е същото има два варианта:
1. Проблема е в твоя телевизор.
2. Приятелката ти има нещо, за което трябва да посети гинеколог.
Лошото в твоя случай е ,че тъй като не си го правил преди не можеш да направиш разликата между двете, защото не знаеш кое е нормално. И те съветвам ,ако пак не ти харесва просто да й обясниш, че е нещо,което не обичаш да правиш (вместо да й намекнеш, че тя не е наред).
Предполагам, че ще изкарате още малко поне.
baby_baby
07-31-2013, 12:37
Може би твърде дълго си бил с нагласата, че е гадно и точно затова не си го и правил. И с тази нагласа е нямало как да ти хареса.
+ 1 И ако не ти харесва не го прави никои не те кара може и без лизането
DarkTemplar
07-31-2013, 12:39
Мoже и без, но е препоръчително (и много по-приятно) със. ;)
Авторе, добре дошъл в клуб ММС - Мразим Миризливи Скумрии. 8-)
И аз мислех първо че ще е гадно ама не беше когато и аз лизах за първи път това беше скоро
lilqna96
08-25-2013, 23:17
Пък ние като ви правим орална любов кво....? Да не умираме от радост, пък и вие ще се потрудите малко я!
Пък ние като ви правим орална любов кво....? Да не умираме от радост, пък и вие ще се потрудите малко я!
+++
oldirtydog
08-26-2013, 08:06
трудиме се ние споко :Д
bilqnavod
09-02-2013, 13:48
ima ne6to vqrno!
asdfghjkfsdgfrghjk
09-02-2013, 14:23
лижи и ще свикнеш с миризмата, ако не стане пробвай да си сложиш тампони в носа за да не усещаш миризмата, и на мен ми беше гадно първия път но 5-6 пъти и свикнах ;)
Wickedness
09-03-2013, 11:20
не виждам какво му е "отвратителното"... момиче като прави свирки не е отвратително,така ли?
bilqnavod
09-04-2013, 07:22
не виждам какво му е "отвратителното"... момиче като прави свирки не е отвратително,така ли?
+1
Щот пък вие миришете на цветя и пролет!Лигава работа значи.Щом искаш ще даваш
Това не става така да се обясни бе хора, много деликатна тема е. Как си представяте да я прати на гинеколог без да я засегне по някакъв начин. Какво ще му е оправданието ? "Иди че смърдиш явно ти има нещо." И не мога да разбера защо все ми сравнявате лоша миризма със суши ??? То не мирише лошо, не сте ли надушвали развалена риба или месо да речем, че правите такива нелогични сравнения. Отделно да не забравяме, че момиче което прави свирки и не се стига до свършване от страна на момчето общо взето лигави парче месо. Докато при жената има далеч повече течности през цялото време, нормално е да е различно като усещане и възприятие. Съвета ми е да се изкъпете заедно и да пробваш след това, ако пак има нещо явно е пипнала някоя твар.
+
Темата е малко стара, но...
Може би има някакъв проблем, инфекция, за това не ти е вкусна.
Oy7ofCon7roL
09-04-2013, 17:25
пращай я да се обезпаразитява, кво ще я жалиш бе, казваш и миришеш и тва е.... я недей го ми ти 2 дена като го забелиш да ти пари на очите и и го дай да лапа да видим тя дали ще те жали
Темата е малко стара, но...
Може би има някакъв проблем, инфекция, за това не ти е вкусна.
Бе на мен месото ми е най-вкусно на скара или тиган по принцип, щом ще си говорим за вкус :D
panda_girl_
09-05-2013, 01:03
И аз съм на мнението, че трябва да й се умилкваш да се изкъпете заедно и след душа да опиташ пак. Ако все още мирише, тогава не знам... Моя няма нищо против, слава Богу, даже много си му харесва :D И не се залъгвай, че не е важно. Важно е. Много. Направо да си кажа, едно от най-важните неща е, сори :D
Аз ти предлагам да пробваш с някоя друга,за да имаш база за сравнение.Така ще разбереш дали гаджето ти има проблем или просто на теб не ти харесва.
badsector
09-05-2013, 14:22
Както и при мъжете, така и при жените, вкусът и миризмата зависят И от храната. Ако набивате само боклуци, нормално да е кофти. Също така трябва да пиете повече вода, за да може организмът да се изчиства своевременно от токсините и отпадъчните минерали. Перфектната хигиена е абсолютно задължителна! Самото лизане е адски възбуждащо не само за жената, ами и за мъжа. Не мога да се сетя за нещо по-прекрасно от гърчещо се от удоволствие женско тяло :) Разбира се, трябва практика, за да се усъвършенства. Тя и моята по принцип не даваше, ама не мога да се лиша от удоволствието да я изцедя за минута-две :D
t.A.T.u.
09-12-2013, 11:39
Просто влезте да се изкъпете заедно преди това. Ако пак е същото положението, или има проблем или не ти харесва самата мисъл да лижеш жена. Но ми е малко странно това да те кара да я лижеш и да не се изкъпе преди това...
madlena.ivanova.9
09-13-2013, 11:11
+++
Радвам се, че има мъже като тебе ... То всичките ако правеха чудесен секс, как после щяха да ни се обаждат старите бройки ? :D Всъщност аз направо полудявам при мисълта, че се намирам между 2 бедра женски:X Това направооо ме изкарва извън контрол ! Просто усещането да ударя 1 език еее все еднооо нз, неописуемо е :D
УУуу БУДАЛА !!!
http://static.someecards.com/someecards/usercards/1346382878783_9302689.png
niq govori
09-16-2013, 16:37
какво значи не умираме от кеф?? да не би да те карат на сила? ако не ти се духа, не духаш, ако не ти се лиже, не го правиш?!? може би, аз съм случай, познат само на патологията, но обичам орален секс, дори предпочитам аз да правя свирка, вместо да ме лижат, това да доставиш удоволствие на мъжа, с когото си, за мен, е изключително важно, пък и ми харесва.
относно темата на поста: има жени с по силна миризма на вагиналните секрети (както и вкус), кажи и че не искаш, голямо чудо, щом 2 месеца след раздялата ви още спи с теб, не е толкова важно за нея. ако обаче, миризмата е на развалено, на мърша, на силен оцет или гъби... честито, вероятно си имате ППБ (полово предавана болест). може да не е нищо сериозно, може и да не е заразно, но със сигурност трябва да иде на лекар, дори да не е ППБ, може да е хормонален дисбаланс, който също изисква лекарска намеса... ако преоблема е хигиеничен, можеш да го прецениш и по вида на вагината и, тогава я разкарай, нищо не може да помогне на хората с лоша хигиена... ще си намериш друга за секс, а с повечко късмет, усилия и кураж, можи да стане хубава връзка. успех :)
Andreas74
09-16-2013, 16:44
Лизането е най-готиното нещо на света... Обожавам да лижа... Няма такова невероятно усещане.... мммммм