Влез

View Full Version : Обичам но се тревожа, параноя ли е

Cyberangel
07-30-2013, 13:53
Izvinqvam se 4e pi6a na latinica...
Imam priqtelka ot 1 mesec
Otna4alo beshe malko po hladna kum men no ve4e okolo 20 stiq den zapo4nah da use6tam pove4e blizosta i govorihme si po telefona dulgo izlizahme po4ti vseki den i taka na 24 tiq den otidohme do centara i tam vlqzoh v prerekanie s 2ma "gologlavi"... ne bqx az vinovniq no te me izkaraha takuf (situaciqta ne e ot zna4enie) principno ne me e strah ot boi6ta treniral sum 2 godini boino samo v a ot 4-5 meseca treniram MMA.. No problem taka ili ina4e stana, pokazah slabost i strah zapo4nah da pelte4a a strahut se dulje6e samo i edinstveno na tova 4e sum s neq ne iskah da stava ni6to takova pred neq daje edinqt me blusna super grozno podivqx ot nervi iskah da otvurna no priqtelkata mi beshe s men i bez drugo se stresna mn, a ako bqx sko4il 6tqxa da me nabiqt bqxa dosta edri golemi muje sprq me edinstveno neinoto prisustvie , neq ne q i zabelqzvaha koeto doprinese za moita defanzivna reakciq.....mina slu4iloto se tq se be6e napregnala mnogo govori6e mi sre6tu tqx nqkolko 4asa sled tova daje.. A moeto samo4uvstvie ot 1 sedmica e na dunoto zaradi slu4iloto se.. izlqzoh mi6ka.. predi i govoreh 4e 6te q za6titavam 6te gi biq bqx otvoren puskah lafove smqx se ,a na neq i haresva6e izglejdax kato 4ovek na koito ne bi iskal nikoi da suzdava problemi. Sega stanah mul4aliv neinoto otno6enie se promeni malko samo za 6 dni :(( off nzn stanah pritesnitelen , spekul zapo4nah da se strahuvam za vruzkata si poneje me pre4upiha a znam 4e e vremenno bqx interesen i zagadu4en edin vid izglejdah tvurd i nedosegaem no ve4e ne e taka mai ..
Neznam kakvi vuprosi da zadavam prosto daite mnenie

heartsdesire
07-30-2013, 13:58
Какво значение има как си изглеждал, като си се преструвал. Вместо да се мъчиш да се харесаш, прави това, което правиш попринцип, дръж се естествено. Не знам за другите читатели, но аз не разбрах почти нищо от цялата тая история. Оправи си шльокавицата.

Cyberangel
07-30-2013, 14:05
Ti ne se li mu4i6 da se haresash na 4ovek kum koito izpitva6 4uvstva ? Razbira se 4e ima zna4enie kak sum izglejdal daje i da sum se prestruval vse pak za men e vajno kakuv sum v o4ite i. Interesno mi e dali takava situaciq moje da nanese porajeniq vuv vruzkata

Cloud9
07-30-2013, 14:05
Как така заглавието е на български , а написаното на шльокавица?

По темата.аз лично повече се впечатлявам ако момето, с което съм, не се въвлича в побоища и мисли за моята сигурност.Мачовщината е въздух под налягане.Според мен си постъпил провилно, не се тормози толкоз.

heartsdesire
07-30-2013, 14:06
Ti ne se li mu4i6 da se haresash na 4ovek kum koito izpitva6 4uvstva ?
Не? Държа се естествено. Най-лошото, което можеш да направиш е да се преструваш. Ако стане сериозно, гаджета сте примерно 2 години какво ще стане, ще продължаваш да се преструваш ли?

Cyberangel
07-30-2013, 14:25
V takuv slu4ai trqbva6e da nabiq pone edinq.. Problema e ,4e izlqzoh strahliv (koeto ne e taka ) sega tq si misli 4e az sum i govoril prazni prikazki predi slu4aq a sled slu4aq sum stanal kartof..( v otno6enie na smelostta)

Cyberangel
07-31-2013, 15:28
moga da turpq

yakuza_
07-31-2013, 15:46
От цялата работа, разбрах че го раздаваш гъзе, а си най-обикновен задник. Бил тренирал ММА, откъде знаеш др 2ма какво са тренирали?

PainMonopoly
07-31-2013, 19:25
То не е проблемът, че не си се бил с тях, дори си постъпил мъдро, че не си. Щом си с момиче, ако не си СИГУРЕН че можеш да им скочиш и да ги разхвърляш, хващаш си момичето и се изнасяш. Ако се направиш на много смел, и тя може да загази, а е твоя работа на нея да не ѝ се случи нищо.

Проблемът е, че си го раздавал нинджа на думи. Като си създаваш нереални образи и не можеш да ги поддържаш, ще си носиш последствията.

Както и от това, че темата ти е на латиница. Не, не си извинен.

fenkaaa
08-01-2013, 01:05
Кофти е ситуацията,да.. и все пак защо се страхуваш за връзката си? Ако тя има чувства към теб,няма да я интересува колко се биеш или да те зареже,заради случилото се.

GossipGirl89
08-01-2013, 05:41
Не е никаква параноя, просто на думи си се изкарал голям бияч, а на живо е станало друго. Не е необходимо да се правите на Брус Лий, за да ни впечатлите. В случая дори смятам че си постъпил правилно като не си предприел нищо, защото все пак и приятелката ти е била с теб - ами я си представи, че на онези им беше щукнало да я подхванат нея? Седнете и поговорете. Сподели й, че усещаш промяна в държанието й от известно време насам и я попитай на какво се дължи. По принцип ако наистина си те харесва не би трябвало случилото се да се окаже пречка. И това да ти е обица на ухото друг път да не се правиш на нещо, което не си :)

LadyDi
08-01-2013, 06:03
Кирилицата е задължителна.