Влез

View Full Version : Проблеми при обезкосмяване помогнете ми

youmakemewannadiee
07-30-2013, 13:59
Значи до миналата есен имах перфектна кожа на краката обезкосмявах се с епилатор докато веднъж не ми скимна да ги обръсна зареди тоя мой упорит мързел, от тогава краката ми са целите в подкожни косъмчета епилатора не помогна особено, в момента са подобрени тъй като зи закупих медицински лосион за тяло точно за моя проблем, но разбира се останаха петна от стискането и ровенето с игла и пинсета по подкожните косми. Петната са тъмни и доста неприятни, за жалост май няма да се махнат... Ако някой знае някакъв крем за белези или такива петна, който наистина помага моля ви да ми каже. Положението е доста зле... Понякога просто ги поглеждам и почвам да рева защотото сама си обезобразих така краката...

aniezina
07-30-2013, 14:15
Пробвай Дерматикс Ултра, Контратубекс, Мадекасол, мас с невен или Витасин. Това са най-ефикасните мазила за белези у нас. Ако белезите са на под една година имаш голям шанс да не остане и следа то тях. Можеш да пробваш и с кремове за избелване, но честно казано нито знам как едйстват нито дали го правят, просто давам идея. Ексфолирай и подхранвай кожата. Хубаво е и да не ги излагаш на слънце, или да мажеш със слънцезащитен, за да не загрубяват. Аз така премахнах белезите си от шарка, за такива на краката не мога да дам съвет от опит, но едва ли ще е по-различно. Успех!