View Full Version : Преди цикъл
Приветт..Знам,че шансът за това е минимален,но все пак го има и искам да чуя няколко мнения. Имам редовен цикъл попринцип (на 30 дни,не на 28) . Този месец вместо на 2ри обаче ми дойде на 1ви. Овулацията ми се падаше на 15-16 (имам приложение на телефона,по-лесно се следи :Д ). С приятелят ми правихме секс на 27ми,не се пазихме,но той ест не свърши в мен.След това веднага се измихме,понеже се притесних да не се е стекло до долу. По приложението трябваше да ми дойде днес,понеже е направено на 30 дни,а след като ми подарани с ден преди това автоматично се премести за днес,а не за утре,както трябваше да е,но не ми дойде. Трябва ли да се притеснявам или от самия климат и от това,че предния път имах изменение може да ми закъснее ?
heartshapedbox
07-30-2013, 16:46
Не се шашкай, закъснява ти с няма и 1 ден.
baby_baby
07-31-2013, 12:50
Споко закаснява ти с 1 ден трябва да се притесняваш ако ти закаснее с 1 седмица
Днес сметнах и в един сайт и излезе,че днес би трябвало да ми дойде,ако съм ва 30 дни.. Снощи ме боля корема ниско,както ако ми идва. Сутринта също,но няма нищо все още..надявам се да се появи тези дни.
lqlqlq..
07-31-2013, 14:02
може да е от времето..от стрес..успокой топката и дишай спокойно =)
LadyTerrible
07-31-2013, 21:36
Шанса е много малък,спокойно само,че ще го забавиш още повече.Ако ти закъснее повече от седмица си направи тест.Следващия път се пазете,за да не откачаш от всяко нещо.
Да попитам..нормално ли е да имам бяло течение? Особено след като очаквам да ми дойде? По-плътно е от обичайно.
LadyTerrible
08-01-2013, 09:40
Преди да ти дойде е нормално да се сгъсти секретът,но ако имаш сърбежи,неприятно усещане и болка,не е нормално.
Не,всичко друго е окей. Но все още не идва..много се панирам..мисля утре да отида на гинеколог
LadyTerrible
08-01-2013, 12:38
Еми ти като се панираш,как чакаш да ти дойде? Закъсняло ти е само два дни...направи си един тест като си се панирала толкова.
Филмираш се много. Сигурно ще ти дойде скоро, а щом не си била в овулация като сте го правили без гума, значи всичко е наред.
Дали ако направя тест ще отчете вярно?
LadyTerrible
08-01-2013, 13:40
Тестът отчита вярно поне 14 дни след рисковия полов акт и след първия ден на закъснението,направи го на гладно със сутрешната урина и ще е максимално точен.
Скорпионка
08-01-2013, 13:42
Тестът отчита вярно поне 14 дни след рисковия полов акт и след първия ден на закъснението,направи го на гладно със сутрешната урина и ще е максимално точен.
Абсолютно.
А гинеколог не е ли по-добре? Ако има нещо ще види,а ако няма ще ми предпише нещо,за да ми дойде?
tweettyy
08-01-2013, 17:26
Абе момиче, ти добре ли си? :D Закъснял ти е с 2 дена, я се успокой и не се панирай, нищо не е станало. Е*ати филмите.
LadyTerrible
08-01-2013, 20:16
А гинеколог не е ли по-добре? Ако има нещо ще види,а ако няма ще ми предпише нещо,за да ми дойде?
Какво да се види? Зародишът ли ? :D В тази фаза на предполагаема бременност,освен чрез тест и/или кръвни изследвания,нищо не може да се потвърди.Я се успокой и не се панирай толкова.Направи си един тест и да ти е мирна главата.Ако е отрицателен и продължава да не ти идва,иди на гинеколог.