View Full Version : Сексуалност - проблем !
Минало ми е времето вече да пиша тука , но все пак може да се появи нестандартно мнение по въпроса . Значи става въпрос за това , че нямам никакво желание за секс , а пък като все пак правя , удоволствието е близо 0-лево . Имам приятелка от достатъчно дълго време и преди това имах друга , с която беше същото .. Та сега се чудя те ли не правят нещо както хората или аз съм някъв проблемен . Да добавя към инфото , че винаги ползвам презерватив поради факта , че нямам ни най-малко желание да ставам баща ..
Честно казано и аз не изпитвам удоволствие, когато съм с презерватив, но това си е нормално. Иначе отиди на преглед при лекар и си направи изследвания на тестостерона.
Да още по фрапиращото е , че напоследък особенно бих предпочел ръчната( макар да не я удобрявам хич ) пред секса , удоволствието от нея е по-голямо ..
Можеш да се отпуснеш и само ти си знаеш, как най-много ти харесва, да се пипнеш. Чикията е за удоволствие, a сексът за престиж.
feeltherain
07-30-2013, 17:50
Презерватива УБИВА 80% от чувствителността на пениса.Аз лично ВИНАГИ го правя без презерватив но имам що-годе добър опит и се контролирам много добре.Презерватив слагам само когато преминаваме на хардкор вълна защото поради ФАКТА че намалява чувствителността свършвам много по-бавно.Не ви разбирам какво толкова ви е страх без презерватив - трябва ви трен и ще се научите да се контролирате по-добре.За мен секс със презерватив НЕ Е СЕКС ,а мъчение.
lqlqlq..
07-30-2013, 19:58
ами може да ти омръзват лесно...или пък опитайте с нещо, за което до сега не сте се сещали- нещо нестандартно.. щом не получаваш никакво удоволствие с презерватив поговори с приятелката си.. може да мине на противозачатъчни стига тя да има желание да те задоволи наистина, и да си му важен наистина много.. според мене противозачатъчните са по-добър избор отколкото презерватива.. шансът ще е минимален да станеш баща (естествено, че пак трябва да си я пазиш както ти си знаеш...) ..:)
пак казвам
Ако секса е станал Банален, махате Б-то
lqlqlq..
07-30-2013, 23:01
пак казвам
Ако секса е станал Банален, махате Б-то
ето.. и това е идея :) може да ви помогне
baby_baby
07-31-2013, 12:39
Според мен не си намерил приятелка която да те привлича за това не ти се прави секс а ако правиш то е само за просто еи така
baby_baby Приятелката ми си ме привлича и то доста по ред причини , които смятам за безмислено да изброявам . Факт е обаче , че го правя просто ей така , което е проблема в случая .
Няма как да карам момичето ми да минава на противозачатъчни и само заради единия кеф да се трови , вижда ми се доста доста нагло от моя страна . Аналния секс дори няма смисъл да го коментирам при положение , че самият аз се отвръщавам от идеята , да не говорим за нея , все пак не всяка дупка в тялото е направена за секс или поне аз съм на това мнение .
Felltherain аз мога да се контролирам перфектно .