Влез

View Full Version : Малко помощ немога да реша какво да сторя!

kuzence
07-30-2013, 21:27
Случката е следната:
Отидох преди 1 седмица на море с мойте родители и се пак като ходи на море на мойте години просто ако не забършеш нещо просто си се прецакал :D.Няколко дена по-късно се оказа, че и един мой приятел ще е в същия курорт като мене и си викам просто по добре няма как да стане, НО се оказа че и братовчетка му която за първи път е в България е тука, аз си викам колкото повече толкова по добре. Първия път като я видях не почуствах нищо ходихме по барове пак нищо, на следващата вечер нещата тръгнаха в друга посока и за двамата станахме си по близки от колкото трябваше държахме се ръце и се гушкахме, но в по омерени количества се пак не искам да си развалям отношенията с него защото сме добри приятели и предпочитам да си запаза приятелството отколкото да тръгна с момиче и да несме приятели вече.Ама явно има нещо и немога да си я изкарам от главата просто.Аз усетих последната вечер че нещата станаха повече от добре между нас. Сега се чуда как да деиствам понеже другата седмица и двамата се прибираме по едно и също време в София и искам да излеза само с нея, но няма как да стане понеже тя не познава града и без него тя няма как да отиде никъде. Просто незнам как да действам до сега несъм си падал по близък на мой приятел и се чуда дали да му кажа или да продължа да правя нещата скишом от него докато тя неси тръгне от България.

Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки.

LadyTerrible
07-30-2013, 21:41
Еми тъпо си е.Според мен най-добре поговори с приятеля ти,вместо да действаш зад гърба му.Ако не искаш да го загубиш,това е най-добрият вариант.Щом се харесвате с момичето,още по-добре.Говори с приятеля ти и после я покани да излезете.Възможно е и да не му се понрави,но щом сте ходили заедно по барове,прегръщали сте се и сте се държали за ръка,а той не е казал нищо,значи може и да не го приема навътре.При всяко положение,обаче,недей да криеш от него.

Anastasiq5910
07-31-2013, 08:58
Еми тъпо си е.Според мен най-добре поговори с приятеля ти,вместо да действаш зад гърба му.Ако не искаш да го загубиш,това е най-добрият вариант.Щом се харесвате с момичето,още по-добре.Говори с приятеля ти и после я покани да излезете.Възможно е и да не му се понрави,но щом сте ходили заедно по барове,прегръщали сте се и сте се държали за ръка,а той не е казал нищо,значи може и да не го приема навътре.При всяко положение,обаче,недей да криеш от него.+

Milewa
07-31-2013, 12:06
Може да се зарадва, че ще станете род ;дд
Все пак не се крий ;)

Starless
07-31-2013, 14:25
Еми тъпо си е.Според мен най-добре поговори с приятеля ти,вместо да действаш зад гърба му.Ако не искаш да го загубиш,това е най-добрият вариант.Щом се харесвате с момичето,още по-добре.Говори с приятеля ти и после я покани да излезете.Възможно е и да не му се понрави,но щом сте ходили заедно по барове,прегръщали сте се и сте се държали за ръка,а той не е казал нищо,значи може и да не го приема навътре.При всяко положение,обаче,недей да криеш от него.

+

В никакъв случай не крий от него.

tireheb
07-31-2013, 15:06
що пък приятелят ти да има нещо против да се пробваш на братовчедка му
за себе си ли я иска

yakuza_
07-31-2013, 15:08
Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки.

:lol: Даже аз щях да го напиша по-грамотно. Извинен си все пак.

kuzence
08-01-2013, 18:09
Може да се зарадва, че ще станете род ;дд
Все пак не се крий ;)

Ти много бързо ни ожени чакай поне да станат нещата а пък свадбата после :P

що пък приятелят ти да има нещо против да се пробваш на братовчедка му
за себе си ли я иска

Просто знам кво е някой да излиза с твой близак. Имам сестра и като ходим на дискотеки или по купони гледа на кръв ако някой тръгне да я заговаря :D

Misheto_iw
08-01-2013, 19:42
Ами ... пожелавам ти успех, ама не мисля, че нещо ще се получи, защото все пак тя не е от България. Ако го оставиш като хубав спомен за летен флирт, според мен, ще е по-добре.

skornex
08-02-2013, 21:05
:D яка ли е ? :lol: