PDA

View Full Version : Трудно решение



ednagolqmataina
07-30-2013, 22:06
Най-трудното решение (поне за мен) е това как да пишем на бившия/бившата, когато още имаме чувства към него/нея, а тя/той не иска да знае нищо за нас. Може ли да дадете съвети затова как можем да спечелим отново вниманието на този човек, откъде да тръгнем- какво да му напишем и разговора да протече в добра светлина, изобщо как да спечелим отново доверието на някой, но полека, да покажем, че сме същите хора, който сме били още при първото запознанство- тези в които са се влюбили.

LadyTerrible
07-30-2013, 22:10
Поради какви причини сте се разделили? Кой е прекратил връзката?

ednagolqmataina
07-30-2013, 22:40
Връзката е прекратена от другия човек, причините са това, че е искал малко повече свобода и имал нужда от разнообразие. Също така съм го дразнела последния месец, но наистина не е било нарочно.

psychopath
07-31-2013, 02:41
А най-правилното решение е да забравиш, че този човек съществува и да не го търсиш по никакъв повод, защото няма да доведе до нищо хубаво в крайна сметка.

Smrazqvashta
07-31-2013, 06:45
Понякога е по-добре нещата да останат такива, каквито са. Ако той наистина няма интерес само ще измъчиш себе си.

LadyDi
07-31-2013, 07:30
Както казват титаните на чалга-културата - Крум и Емануела: как е наивно счупеното да лепим...

balu4ka
07-31-2013, 08:23
Ако човека от другата страна не иска контакт с теб,то тогава нищо не ти остава освен да се отдръпнеш и да продължиш живота си.Ако той има желание,ще намери начин ,за да говори с теб и следователно да те потърси.Най-грозно е да губиш вскякво достойнство и да се унижаваш като се опитваш да си го върнеш.

Kalu
07-31-2013, 12:12
И аз бях в такова положение. С момчето бяхме заедно година и 7 месеца... скъсахме и той не искаше да излизаме, да си пишем.. нищо... но аз все пак не го оставих. Писах му, настоявах да се видим, дори отидох до тях и му подарих един подарък, който трябваше по- рано да му дам. Постепенно се оправихме и сега всичко си е както преди. Прави повече компромиси и бъди търпелива. Успех и недей да се отказваш! :)

LadyTerrible
07-31-2013, 17:56
Връзката е прекратена от другия човек, причините са това, че е искал малко повече свобода и имал нужда от разнообразие. Също така съм го дразнела последния месец, но наистина не е било нарочно.

Защо мислиш,че сега изпитва и мисли различни неща,от момента,в който се е разделил с теб?Събиране може да има само,ако е по негова инициатива в случая,но много не ми се вярва.Според мен недей да се опитваш да се събирате,само загуба на нерви и време ще е.Ако случайно му залипсваш или му се прииска пак да бъде с теб,ще се потърси контакт пак,но както казах,не ми се вярва много.

AliceSw
07-31-2013, 18:21
смисъл от разговор между вас ще има, само ако той настоява за него, иначе реално си е досаждане съобразно причината, по която сте се разделили

feikk
07-31-2013, 18:31
Не го мисли толкова. Питай го как е, кво прави, върви ли живота без теб. Вкарай малко весел дух в разговора, а не драматизъм. Никой не обича да го натоварват или да го връщат в някви гадни моменти от дефакто вече миналото. Прецени по държанието му можеш ли да искаш и да се надяваш на нещо или не. Ако сте ходили повече време вярвам ще разбереш какво си мисли той. Извади най-доброто от себе си, не му надувай главата с глупости. Дръж се като приятел, дръж се на ниво. Няма гаранция, че можеш да си върнеш някого, но никога не пречи да опиташ. Не мисли, че можеш да досаждаш, просто понякога мъжкото его им идва в повече. :)