Влез

View Full Version : Връзка от разстояние

Milewa
07-31-2013, 12:27
Здравейте !

С моето момче ходим от почти 4 месеца. Той учи в родния ми град, но училището свърши и трябваше да се разделим за лятото. Решихме въпреки разстоянието да останем заедно. Чуваме се от време на време, но ужасно много ми липсва. Делят ни около 350 км. и просто няма как до се видим през лятото. Чак септември, но търпението ми се изчерпва. Момчетата от тук започват да се закачат, аз им напомням, че съм обвързана но ...
Мисълта ми беше ..

Какво мислите за връзките от разстояние? Имат ли шанс? Имали ли сте подобна връзка ?
Какво да направя ?!

muhtesemfan
07-31-2013, 15:46
има 1 месец до даскалото,почакай,кво ще ти се случи.
Да,има шанс.

DisappointedDreamer
07-31-2013, 16:57
Напомняш им, но ти липсва език, с който да кръстосаш своя?

Късай приятеля си. Не ви познавам, но от темата ти си вадя извода, че изобщо не го заслужаваш.

LadyTerrible
07-31-2013, 17:51
Добре,изобщо ли няма да се виждате за 2 месеца и половина? 350 километра-окей,има рейсове,има влакове,поне 1 път за това време ще можете да се видите.Един път идва той при теб,после отиваш ти при него,ако има желание,има и начин.Освен ,ако просто не си търсиш извинение да изневеряваш или да го разкараш...помисли си.Връзките от разстояние не са невъзможни,просто поставят любовта между двама души на по-сериозно изпитание.От тях двамата зависи дали ще издържат на разстоянието и ще се види дали се обичат достатъчно.

PainMonopoly
07-31-2013, 18:04
О, ужас, 4 месеца, 350 км. :Д

Можеше да сте така до неопределен момент в далечното бъдеще и на 2000 км един от друг. Така че се стегни.