Влез

View Full Version : Ходенето с по-големи от вас

Princesssss98
07-31-2013, 14:48
Харесвам си от скоро едно момче,което е с 4 години по-голямо от мен.Аз съм на 15,той е на 19.Много съм объркана и не знам какво да правя,защото и той си ме харесва..показва ми го по много хубави начини,но не знам родителите ми как ще реагират,моля ви дайте ми съвет.Благодаря предварително!:)

102
07-31-2013, 14:50
Говори с майка си.

Schliwobeatz
07-31-2013, 14:51
Карайте го бавно и го запознай с ваш'те на по- късен етап, за да не се побъркат.

Ivaaaaa
07-31-2013, 15:42
мдаааа
не е нужно да знаят непременно всичко
опознайте се първо вие, пък после може да ги запознаеш

LadyTerrible
07-31-2013, 18:23
По принцип не е хубаво да криеш важни неща от вашите.Да,всички си мислят,че е яко да излъжеш и да се криеш,но най-хубавото е точно обратното.Според мен поговори с вашите на темата "гаджета" без да им казваш за момчето,просто виж гледната им точка по тези въпроси.Можеш да засегнеш и темата за възрастта,без да казваш веднага на колко години е твоят.Изкажи си гледната точка без да нервничиш или повишаваш тон,също изслушай и тяхната спокойно.Добре е да разберат,че си човек с акъл в главата и може да ти се има доверие.Ако тръгнеш да го криеш и да ги лъжеш,рано или късно ще стане така,че ще разберат и ще стане проблемът,ако не заради възрастта,то за лъжата.Така,че спести си главоболията и се опитай да се държиш като трезвомислещ човек(дано да си такъв наистина). Относно запознаването-изчакай да мине време малко и тогава ги запознай.Ама гледай да не е като ви заварят да мачкате чаршафите у вас. :D

DisappointedDreamer
07-31-2013, 18:28
Важни неща sпоред кого? Какво ще sтане, ако sкрие, че има гадже?

LadyTerrible
07-31-2013, 19:01
Явно е важно,че тръгва с 4 години по-голямо момче,а е на 15,защото нея я притеснява,щом пише тук.
Ми нищо няма да стане,освен ако не вземат да я хванат,че лъже и после adios на доверието.

DisappointedDreamer
07-31-2013, 19:22
^Глупоsти говориш. Съвsем нормално е тийн да sкрие от родителите sи, че има гадже. Трябва да е много краен, че да каже "адиоs на доверието".

LadyTerrible
07-31-2013, 19:27
Не са глупости според мене.Кое е по-добре,тя ще си прецени.Дали ще й е приятно постоянно да крие и като се прибере да я е страх дали няма да я хванат,да разберат къде е ходила и как ги е излъгала и да не може да сподели щастието или тъгата си с хората вкъщи или най-близките й хора да бъдат до нея във всяко отношение.И не знам защо пък трябва да крие? Криенето на нещо не я прави по-голяма.

DisappointedDreamer
07-31-2013, 19:39
Кой е казал, че я прави по-голяма? :Д Криенето няма нищо общо s "пораsтването".

Чудя ти sе на логиката, sериозно.

druzilla
07-31-2013, 19:46
Напълно съм съгласна с мнението на LadyTerrible.Комуникацията м/у родителите и децата е важна,а очевидно за авторката мнението на техните е от значение.Ако им споделяш ще ти гласуват много по-голямо доверие и ще ти позволяват много повече.Все пак внимавай с момчето . :)

LadyTerrible
07-31-2013, 19:55

A защо да крие?

LadyTerrible
07-31-2013, 19:56
Ако им споделяш ще ти гласуват много по-голямо доверие и ще ти позволяват много повече.Все пак внимавай с момчето . :)
+

A защо да крие? Аз и на твоята логика й се чудя в момента. :D

Princesssss98
07-31-2013, 21:03
Не са глупости според мене.Кое е по-добре,тя ще си прецени.Дали ще й е приятно постоянно да крие и като се прибере да я е страх дали няма да я хванат,да разберат къде е ходила и как ги е излъгала и да не може да сподели щастието или тъгата си с хората вкъщи или най-близките й хора да бъдат до нея във всяко отношение.И не знам защо пък трябва да крие? Криенето на нещо не я прави по-голяма.

Благодаря ти много,просто не знам как ще реагират заради разликата ни в годините :/

cunt
07-31-2013, 21:04
вие малките курвички все залитате по по-големи и после ревете като ви зареже
еми зарязва ви щото е с вас само за да ви ИЗЧУКА нито сте му на акъла ,нито нищо

Баща Ти
07-31-2013, 21:08
Ако те ебе и не те изостави, значи наистина те харесва.

Princesssss98
07-31-2013, 21:11
вие малките курвички все залитате по по-големи и после ревете като ви зареже
еми зарязва ви щото е с вас само за да ви ИЗЧУКА нито сте му на акъла ,нито нищо

Познавам го много добре и е адски печения и знае,че няма да му се получи номера с мен.Ако е искал само това просто нямаше да се занимава с мен

cunt
07-31-2013, 21:12
хахаха добре пак ще си говорим след месец два
интересно ми е за какво си говорите или само се праскате ? :D
и още нещо замисли се ЗАЩО Е ПЕЧЕН

tireheb
07-31-2013, 21:14
изобщо няма да му се получи номера с тебе
ама ич
само кат вида първия ти пост "той много си ме харесва" .. максимум за 2 седмици те е натъпкал и те е забравил

Princesssss98
07-31-2013, 21:17
Съмнявам се,че ако го познавахте щяхте да говорите така....просто съм объркана и за това писах тук :)

Зайче..
07-31-2013, 21:18
аз съм твой набор и майка ми не ми прави проблеми за момчетата, с които излизам, а аз не излизам с мои набори.
в началото малко ѝ беше филм като разбереше, че съм се качвала в на някой колата или съм ходила у тях, но и с това се свиква ;d
та, искам да кажа че ако майка ти е пич няма да имаш проблеми или ако ти направи проблем говори с нея, предполага се че би трябвало да те разбере ^^

vivienneg
07-31-2013, 21:19
що трябва да им казваш задължително , ако имаш гадже. като те питат , тогава :Д

xXxPETYAxXx
07-31-2013, 21:39
Чакай малко сега, аз доколкото разбрах от темата, вие само взаимно се харесвате на този етап, но не сте гаджета. В такъв случай съм най-съгласна с мнението на Баща ти. Рибата още в морето, ти тигана си сложила вече... Тръгвай си с него, ако искате, пък след време ще прецениш дали да им кажеш за вас. И всъщност, той, ако не иска нищо по-сериозно от теб, освен секс, само при мисълта да го запознаеш с вашите ще те зареже.
П.П: Премълчаването на нещо не е равно на лъгане!

Princesssss98
07-31-2013, 22:15
И всъщност, той, ако не иска нищо по-сериозно от теб, освен секс, само при мисълта да го запознаеш с вашите ще те зареже.

Не мисля,че той има такава нагласа към мен,но също не знам и какво може да очаквам от него

Azoria
07-31-2013, 22:18
Аз пък не мисля, че за 4 години изобщо трябва да го мислиш.

Първото момче,което запознах с нашите беше 8 години по-голям от мен, а нашите са малко по-консервативен тип, и единственото,което ме питаха бе "На колко години е?". Беше просто, защото им направи впечатление, че е доста по-голям, но никога не са ми пуснали някой коментар. Та може и да се притесняваш излишно.

KiKo0o
07-31-2013, 22:28
Какви са тия момчета дето са на ръба да приключат тийнейджърските си години и се заиграват с 15 годишни момичета. Не знам аз бих се чувствал педофил.