Влез

View Full Version : Страх от първия път

pinky_girl_8881
07-31-2013, 15:00
Здравейте,чела съм много за първия път на момичето на почти 19 съм ,но никога не съм имала интимен партньор до сега.Мастурбирала съм иначе слагала съм пръста но много ме боли и не знам.Не искам и да си представям с член.Просто не мога и ме е страх не знам дали изобщо се съм готова скоро...

DarkTemplar
07-31-2013, 15:06
Първо си намери подходящ партньор, на когото да държиш и да имаш доверие, пък тогава го мисли. Не слагай каруцата пред коня.

Ivaaaaa
07-31-2013, 15:08
спокойно
щом аз - най-голямата страхливка го преживях - значи всеки може :D

102
07-31-2013, 15:09
спокойно
щом аз - най-голямата страхливка го преживях - значи всеки може :D

Фукаме се.... не сме девствени вече ?

Ivaaaaa
07-31-2013, 15:14
Фукаме се.... не сме девствени вече ?

оффф
писна ми от тебе
leave me alone!
просто казвам, че не е голяма философия

102
07-31-2013, 15:16
оффф
писна ми от тебе
leave me alone!

За пръв път се шегувам...? Бъркаш ме с някои....

fckd
07-31-2013, 16:32
Аз повече се срамувах да се съблека, болката беше на 2ро място. Да ти кажа..търпима болка е..особено, ако знаеш по-нататък какво те чака.. Не е задължително да те ''отвори'' с х*й.. може и с пръсти, пък и да ти кажа, ако партньорът ти си върши добре работата, ти ще си доста възбудена, което от части ще ти помогне. За кръв не се знае, или ще текне веднага като те ''отвори'', или по-късно след това на гащите си ще имаш кръв. И още нещо..'' отварянето '' може да не стане от 1-я път..

CuzYouLoveMe
07-31-2013, 18:00
ако партньорът ти си върши добре работата, ти ще си доста възбудена

И оттам нататък и притеснението ще изчезне.
Всичко ще бъде наред.

baby_baby
07-31-2013, 18:35
Първо си намери подходящ партньор и се отпусни максимално ще те боли ама малко няма от какво толкова да се страхуваш

LadyTerrible
07-31-2013, 18:45
Първо си намери подходящ партньор, на когото да държиш и да имаш доверие, пък тогава го мисли. Не слагай каруцата пред коня.
Напълно съм съгласна.Недей да се вкарваш в излишни филми.Когато намериш подходящия човек,няма толкова да го мислиш.Поне при мен така беше.Нито мислих за болка,нито нищо.Просто исках да съм с него и това ми беше важното.

lqlqlq..
07-31-2013, 19:42
с правилния човек всичко така ще се подреди, че даже няма да усетиш кога сте стигнали до леглото..на 1во място е човека с кого ще го направиш..на 2ро да имаш желание.. а на 3то да му имаш 1000% доверие, че да му се отдадеш изцяло- без никакви задръжки и притеснения.. болката е факт,но удоволствието,че си го направила с човека, който наистина го заслужава е просто безценно :)

PurpleSand
07-31-2013, 22:27
Много го мислиш ... отпускаш се .. не е болка за умиране.
Моят първи път мина доста леко. :) Така че няма какво да си притесняваш,просто трябва да си сигурна ,че го искаш ,за да се отпуснеш на макс.

Naive
07-31-2013, 22:36
Страхът ти е ирационален. Това е просто някакъв си пръв път, не му отдавай чак такова значение, най-вероятно няма да останеш толкова впечатлена. Щом те боли с твой пръст, вероятно ще те боли много при проникването, ама няма да умреш. На мен сълзи ми потекоха от болка, ама не е нещо непоносимо.
Не виждам нищо страшно и притеснително, защото просто не е.