View Full Version : Ледено сърце...
Rosiita98
07-31-2013, 20:31
Обичали ли сте човек с ледено сърце, и макар да ви е допуснал до него по някакъв начин все пак да не ви се е разкрил напълно?
Smrazqvashta
07-31-2013, 20:49
Да.
LadyTerrible
07-31-2013, 21:30
Да.
абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
Ледено сърце :lol: Не, не ми се е случвало. :lol:
TheNormalGuy
07-31-2013, 23:24
Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.
white knight
08-01-2013, 01:09
интересно ми е как отговор на такъв въпрос би бил полезен за някого. Разбира се аз моето си го държа заключено в един сандък (като Дейви Джоунс) но някои избират да го замразяват то това си е въпрос на личен избор.
Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.
+1
Pedigree
08-01-2013, 05:12
Какво значи ледено сърце?
Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка. 8-)
GossipGirl89
08-01-2013, 05:27
Не
Я па че се местим на по хладно, че са ми казвали, че съм студенокръвен, па да не вземем се разтопим от тия жеги.
абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
Дъ.
ledenakrasota
08-02-2013, 10:52
шампанско и сълзиииииииииииииииииииии ииииииии ииии животът си вървиииииииииииииииииииии ииииииии
Това, че някой обича себе си или някой друг повече от теб, не означава, че е коравосърдечен. Обичаш някого. Не ти отвръща. Той губи. Даваш напред. Само първият път е кофти, но окопитиш ли се, ще си казваш колко си била зелена. :)
DarkTemplar
08-02-2013, 10:54
шш малката, кви са тия клишета? кви ледени сърца, кви 5 лева? я се стягай, че звучиш като героиня от турска сапунка (или още по-зле - от чалга песен).
Какво значи ледено сърце?
Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка. 8-)
Е тва е, мацка на место, не е корумпирана. 8)
ledenakrasota, Бургаскоо и лъжииииии е живота нииии. :D
p.s. едно време имаше ледени сокчета, за лятото бяха перфектни. ;)
Харесвах преди едно момче, с което бяхме в странни отношения. Той така и не ме допускаше изцяло до себе си, докато не го нараних. Too much drama. Сега като си спомня ми е толкова далечно и детско.
Няма такова нещо като "ледено сърце". Има хора, които не допускат лесно други до себе си или не се разкриват, има хора, които се крият зад някаква черупка... е няма смисъл да се занимаваш с такива, някви бъгнати са.
Ама ако имаш предвид под "ледено сърце" човек, който не ти се лигави постоянно и не ти се обажда по 20 пъти на ден за да ти казва, че те обича, е ... тва няма смисъл да коментирам.
heartsdesire
08-02-2013, 22:09
Ледено сърце. :lol: И ако момчето те допусне и се лигавите 24/7 има златно сърце, така ли? Това, че някой те е отблъснал или, че не те харесва не значи, че не може да бъде мил с друго момиче.