PDA

View Full Version : Обезкосмяване с пинсета- момичета, помощ!

tetriss
08-01-2013, 12:43
Здравейте, попринцип се бръсна със самобръсначка, но последния път пробвах с кола маска сама и успях само триъгълника, беше ме страх надолу към срамните устни. Мисълта ми е какво ще кажете за обезкосмяването с пинсета, знам, че боли доста, защото косъмчетата се махат едно по едно, но си заслужава. Мислех да направя някаква комбинация от кола маска и пинсета. :) Ще съм ви благодарна, ако отговаряте адекватно и бързо, защото отивам на море след 3 дни :)

aniezina
08-01-2013, 12:57
Иди на козметик. Ще отнеме 15-20 мн и 10 лв, няма да си се мъчила с пинсета и ще си си решила проблема с окосмяването за поне 2-3 седмици, зависи колко бързо ти растат.

Ако ти се играе, може и да успееш да ги оскубеш с пинсетата, но вероятно това ще е първия ипоследен път, в който ще го направиш.

gabi_94
08-02-2013, 05:12
Козметик! Не е толкова страшно - доста по-безболезнено, отколкото сама да се справяш. Аз ходя на козметик на месец, месец и седмица, като през това време махам с пинсета. Понеже не растат с еднакво време половината ми ги маха козметичката, половината сама аз с пинсета. Но имай предвид, че определено надолу от триъгълника с пинсета не се трае...

Anastasiq5910
08-02-2013, 19:35
според мен или на козметик или коло маска и останалото с пинсета

polssa
08-02-2013, 20:57
отиди на козметик като нормален човек

Silviahh
08-02-2013, 23:13
Като отидеш на козметик - няма да имаш проблеми и ще има по - голям ефект :)