Влез

View Full Version : Какво да правя? СПЕШНО!

rascal_
08-01-2013, 13:43
Добър ден, значи имам гадже от около 5 месеца, тя на 16 аз на 17. След първия месец всичко вървеше добре след като не е скъсах поради причината че много ''ми дишаше в вратът'' ходеше след мен постоянно с кой съм писал с кой съм бил каква е тая каква е оная. След като скъсах говорехме тя плачеше молеше се ще се промени и тн и се съгласих (има няма 1 ден) и пак бяхме заедно. След това мина 2/3 седмици и бяхме на дискотека и тя почна да играй с неин приятел уж за мен нямаше проблеми , но по едно време започнаха прекалено да са близки и ми писна извадих е от дискотеката и казах защо го прави при положение че знаеше че гледам. тя викаше че не е било нищо особено и че ме обича и че не го е направила с някаква цел, на следващия ден скъсах с нея в смисъл скарахме се казах и че не искам да се занимавам с нея тя не е за мен( защото има репутация на ''курва'' така да го кажа въпреки че е била само с 1 правила е доста неловки неща публично и като живеем в малко градче всичко се знае) и всички ми казваха да внимавам че това момиче ще ме развали като човек, та скъсах и тя пак плачеше и казваше колко ме обича и тн ама кат и казвах НЕ НЕ и НЕ тя тръгна с друг да говори ( мой познат) и веднага с него излезна качвала се е него в колата му до някакво място с приятели и това всичко в рамките на 1 седмица. След това пак се върнах защото е обичам но всички тези разговори от хората приятели родители беше някакво супер гадно напрежение , никой не ми е казал че тя е свястна но за мен беше . Та станахме гаджета отново тя каза че с него не се занимава вече и аз спокоен ... оставаше 1/2 седмици докат замина за чужбина за лятото ... всичко беше супер аз пристигнах в чужбина мина 1 ден тя пък тогава отиде в Х град с класа и така ... докато не се скарахме след като тя си дойде от Х град и нейните думи при скарването бяха '' от Х град до нас ме закара той и докато идвахме го ''правихме'' аз имам чувства към него не към тебе и ти беше най-лошото гадже '' и повярвайте никога не съм се държал по-мило с момиче но след тези думи избухнах и какво ли не не изръсих и обиждах . Оттам полудях защото през цялото време твърдеше че ме обича че ме харесва не говори с него вече и тн . и след половин час точно ми пише че извинява нищо такова не е ставало казала го е само да ме издразни и се извинява. мина седмица/две бях е блокирал не и звънях от чужбина и така докат пак тъпия аз и отговорих а тя ме търсеше през тва време. говорихме тя каза че е нямало нищо и тн бла бла бла извинения. пак почнахме да говорим да пишем и дава пароли на фб и кодове на телефона да гледам с кой пише с кой не на кой звани и тн . само влезнах 2/3 пъти и нямаше нищо . скарах се с приятели защото нз как бяха разбрали че ми е изневерила ВСЕКИ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МИ КАЗВА ДА Е ЗАРЕЖА защото всичко е било вярно ( историята за Х града че тя му е звънала той да е отведе у тях и че е говорила с него и тн ) освен че е правила с него секс а тя ми го каза първия път кат се скарахме. ХОРА не знам какво да правя с ''приятели'' се скарах заради нея обръщам се срещо всички заради нея не знам какво става в момента . Искам мнение , тя винаги се е държала подобаващо и мило с мен но действията :@@@

МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ ГО ЦЯЛОТО наистина не знам какво да правя . хора ми казват че тя го е правила с него а никой не казва че не е вярно само аз вярвам на нея а тя се заклева , обичала ме е и тн, знам че е малко време и такива работи ставали и вече любов но хора любовта не избира хора момент или време досега ги бройках кат сълфетки а в това момиче нз нз , нз даже как съм способен да върша тези неща. моля ви помогнете ми

tireheb
08-01-2013, 14:00
НЕ ГО ЧЕТЕТЕ
сериозно, НЕ ГО ЧЕТЕТЕ

аз стигнах до средата и без малко да колабирам :(

Lilanda
08-01-2013, 14:03
Беше ми ужасно трудно да прочета всичко. Малко повече правописни грешки трябваше да има. Не си се постарал достатъчно! :lol:
По темата: Т'ва момиче не те заслужава, пич. Била го казала само, за да те подразни. The fuck?! Оставяй я и не си трови живота повече.

rascal_
08-01-2013, 14:05
да, извинете че така го написах ама какво да се прави :Д Направо не знам какво да правя днес пак се скарах с двама аверчета заради нея.

Lilanda
08-01-2013, 14:07
Аз ти казах какво да правиш. Няма смисъл да се караш с още хора заради няк'ва пикла. Оставяй я.

rascal_
08-01-2013, 14:10
и аз мислех за това .. всеки ми го казва ... и аз не мога да и вярвам вече

Amore-Mio*
08-01-2013, 14:11
О, ужас - правописни грешки, несвързани изречения, няма начало, няма край.

Но, решавай сам какво искаш, а не какво другите ти казват, че искаш.
Ако смяташ, че я обичаш - давай. Но тия скъсвания и тръгвания са ми глупави и необмислени, което пък ме навежда на мисълта, че и ти не знаеш какво искаш. В крайна сметка: сядаш, говориш с нея и се оправяте. И много, много, не слушай какво ти говорят другите? Някои момчета обичат да послъгват относно някое момиче, което не са успяли да имат.

И се научи какво е "курва" и тогава поставяй етикети.

rascal_
08-01-2013, 14:26
какво да не решавам човек, нямам доверие вече винаги съм с страх че пак ще го направи . аз написах тук някакво жалко подобие на обеснение как са нещата искам само мнения от вас ... да реша какво да правя . не мога така да продължавам ... да не се реша , да не и вярвам вече

LadyTerrible
08-01-2013, 15:13
да, извинете че така го написах ама какво да се прави :Д

Е,какво да се прави,научи се да пишеш. :D
Относно момичето-зарежи я,само нерви и разправии ти причинява.

Magnolia13
08-01-2013, 16:32
Истината се разбира рано или късно, но дано за теб не е прекалено късно. Единият вариант е да си измислят за нея, ти да повярваш на тях и да загубиш добро момиче заради интриги. Другият вариант е всичко, което си чул да е истина и да загубиш всичките си приятели, защото рано или късно ще им писне ... аз лично вярвам само на очите си.. ако си още в чужбина 100% тая си развява байряка по дискотеки с кой ли не.... (ако е такава,каквато твърдят всички) намери някой да ти нащрака доказателства :D

$cream
08-05-2013, 17:48
зарежи я...след като от личен опит си разбрал какъв тип човек е.....явно, че хората ненапразно си говорят лалалала :)

Nonetheless
08-05-2013, 18:41
Знам, че не е толкова лесно колкото звучи, но скъсай с нея ( за последно ) .Не си струва просто.10 човека преди мен са ти го казали, родителите ти са ти го казали, приятелите ти също....Кой още искаш да ти каже?Обама ли?

tHe_COolEst_GIrl
08-09-2013, 15:15
И според мен трябва да и биеш здраво шута завинаги. След като го направиш, спираш всякакви контакти с нея, за да не прави пак магарии ;)

7h3Shad0w
08-10-2013, 13:22
Sorry, ама не мога да го прочета цялото. Като стигнах до средата, бях изправен пред огромна дилема - дали ти пишеш неграмотно или аз не разбирам български.

Баща Ти
08-10-2013, 13:36
Като картеч си ги подредил тия думи.... Не знам как човек, който не може да пише си е намерил гадже въобще.

fenastz
08-10-2013, 14:37
Пич и аз съм бил с такова лайно (не е момиче, баш лайно си е) и най-правилното решение е да я зарежеш на момента и да си намериш друга. Не ти трябва такава разглезена путка само да се ядосваш от нея.

koteto4
08-11-2013, 21:52
тя може да е зле , ама ти трябва да си още по-зле да се занимаваш с нея

funkey
08-11-2013, 22:16
Мисля,че златното мъжко правило би паснало идеално в тази ситуация "Заради путка,путка не ставай"Сам си направи изводите.

fUcKsMiLe
08-12-2013, 03:21
Sorry, ама не мога да го прочета цялото. Като стигнах до средата, бях изправен пред огромна дилема - дали ти пишеш неграмотно или аз не разбирам български.

Това.
И не се занимавай с нея. Гледай си живота.