View Full Version : Много проблемна връзка.. ПОМОЩ!
limpk0nk3
08-01-2013, 20:31
Имам приятел близо 11 месеца , преди това си писахме 6 месеца , в които се опитвах да го променя и да се превърне в едно свястно и сериозно момче.Давам му всичко , пипал ме е навсякъде , но не сме спали заедно. От както получи тези неща , започна да се държи гадно с мен , не е момчето , което заобичах . Понеже аз съм от избухливите , преди когато ставаше конфликт намираше начин да го разреши , без обиди .. но от тогава не е такъв. Когато ме дразни за нещо , понякога се случваше да го обидя като " пиклио , дрислио и лайно (което беше най-гадните от нещата който съм му казвала) , в един момент тотално се промени.
Започна да ме обижда , нарича ме " путко , проста , кучка , умряла , мърша " , на който и аз отвръщам със същите думи. Когато се скараме ме стиска , иска да ме нарани по някакъв начин. Преди когато му кажех "бе" му се насълзяваха очите и мразеше такива хора , който обиждат , говорят на "ма" и "ол" , а стана по-зле и от тях. Когато не е ядосан е най-милия (дори тогава не е същия какъвто беше преди) , но не и когато се ядоса.
МОЛЯ ВИ да ми дадете съвети.Ограничавам се какво ли не правя , за да се спре. Винаги аз съм му виновна , не крия ,че имам вина и то голяма почти всеки път , но с нищо не съм заслужила тези неща , който ми причинява. Навсякъде ми има всичко , постоянно знае къде съм какво правя и пак е недоволен. Ревнува от 10 г. по-големи от мен.
И това ако го наричаш връзка...
Грешката на повече момичета е, че винаги мислят, че те ще са принцесите, които ще променят лошото момче. Когато тази заблуда се разбие на парчета, остава само унижението.
На колко сте? Ако не сте девствени, тези 11 месеца без секс, само с пипане... някак ми е трудно да ги повярвам.
За мен такива връзки са обречени. Не може да се обиждате, да си викате лайна и мърши, да се опитвате да се нараните и да си говорите като селски каруцари. Това, че се ядосвате, не е никакво извинение.
Той даже ти държи сметка къде и с кой си...
Колкото и да го харесваш, помисли дали заслужаваш такова отношение. Виждаш ли въобще бъдеще с този човек? Аз лично, ако бях на твое място, нямаше да търпя това неуважение, недоверие, унижение и обиди.
limpk0nk3
08-01-2013, 20:46
Той е на 17 аз съм на 15.
Това пипане е от 3 , 4 месеца.
Въпроса е , че изведнъж става такъв. За минути , час два най-много , а после всичко му минава и все едно не е ставало.
Дори не съжалява за начина по който се е държал и за думите който ми е казал..
Щом изобщо не осъзнава какво прави, няма смисъл просто... ще си го търпиш явно
Не може да се обиждате, да си викате лайна и мърши, да се опитвате да се нараните и да си говорите като селски каруцари.
Определено.
Казваш,че преди не е бил такъв, но ти си му викала пикльо и тем подобни и си му говорила на "бе"... Един въпрос - от какъв зор? Така ли се държиш с някого когато те дразни? Защото все пак каквото почукало - такова се обадило.
xXxPETYAxXx
08-01-2013, 21:31
Моята гледна точка е, че липсата на секс му се отразява на момъка много яко. Ама нормално, на 17, с почти година връзка, а на сухо... Може пък да не е на сухо, а да си е намерил някоя, която да му пуска, щом ти само го дразниш с пипане и това, че знае, че ти изневерява да го прави агресивен.
Schliwobeatz
08-01-2013, 21:31
Абе момичета, какво ви има? Преди се радвах на неувереността на момичетата, защото ми осигуряваше секс, а сега ми е направо мъчно. Едната приятелят и и лепнал болест, а тя се чуди как да го задоволи, другата някъв дришльо я псува на "путко проста", тя се чуди "как да го промени".
Зарязвай тоя тутманик, уважавай се повече и си хвани някой свестен, който ще те уважава.
Конфликтите са нормално нещо и понякога разпалват огъня, но реториката от типа "путко проста" НЕ Е НОРМАЛНА.
evilgirl95
08-01-2013, 21:35
Дори не съжалява за начина по който се е държал и за думите който ми е казал..
Не ти трябва да си имаш работа със такъв човек, който те унижава по толкова долен начин с обидите си, опитва се да те нарани, а после дори не се разкайва за стореното.. и всичко се повтаря отново и отново..
Ти си по-малка от него и явно той се възползва от това.. Има някои видове момчета, които когато получат дадено нещо от момичето и почват да губят уважение към него..
Не може така да ти ограничава пространството.. не може да е толкова властен.. колкото повече му позволяваш да ти навлиза в личното пространство, толкова по-малко уважение ще изпитва към теб..
Поговори с него.. кажи му как се чувстваш.. кажи му,че е непоносимо да се държи така.. а ако не те разбере- не се измъчвай повече.. без него ще ти е по-добре..
Хахахаха, да бе. От всички хора на света, той точно е различен. Естествено, има си разни странности, но ти и тях можеш да изгладиш. Хахахахахаха. Не, сериозно. ай алко самоуважение, какви са тия неща?! Не се опитвай да му угодиш. Направо си тръгвай. Мнението на Хохи ме радва.
LadyTerrible
08-01-2013, 22:11
но с нищо не съм заслужила тези неща , който ми причинява. Навсякъде ми има всичко , постоянно знае къде съм какво правя и пак е недоволен.
Това го прочети 1,2,3,4,5.....още 100 пъти,ако трябва.Набий си го в главата,осъзнай го.Той не заслужава да се унижаваш,за да "се опитваш" да му угаждаш.Всички ти го казаха,остава само ти да го асимилираш.
Това не е връзка. И няма как да я бъде изобщо.
Ако тръгнеш с мисълта да променяш някого до никъде няма да стигнеш.
tHe_COolEst_GIrl
08-04-2013, 07:58
Това не е връзка. И няма как да я бъде изобщо.
Ако тръгнеш с мисълта да променяш някого до никъде няма да стигнеш.
Именно. Промяната на мъжете води най-много до вдигане на седалката на тоалетната чиния. Няма как да го промениш. Такъв е и ако ти искаш да продължава да те унижава, бъди с него.
Обаче ако искаш да се държат с теб като човек, а не като с животно, бий му шута. Има много други свестни момчета ;)
heartlesandfreaky
08-04-2013, 19:00
Аз се чудя как все още си с него... Нито той има право да те обижда така, нито пък ти имаш право да се държиш непочтително с него и да го наричаш с разни нарицателни... Осъзнай се.
Е, нищо де това нали са си просто нормални думички и няма нищо обидно в тях, може да си продължите така и докато се сбиете в някоя дискотека кво толкова?! :D Ни са притиснявай моме връзката ви е съвсем нормална, нищо ви нЕма.
limpk0nk3
08-08-2013, 20:01
Не се държат с мен като животно , будя се с "добро утро прекрасна моя" и заспивам с подобно...