PDA

View Full Version : Приятелка.

minion
08-01-2013, 21:58
Здравейте,имам проблем с една близка за мен приятелка.Познаваме се от 1 година,запознахме се на морето в обща компания бяхме ,беше ми забавно смях се с момичето забавна е ,смее ми се на глупостите.След няколко дни ме добави във фейсбук ,аз вече се бях прибрал от почивката на морето ,а тя е от Бургас и си пишехме бая ,когато бях свободен.След 2-3 седмици тя дойде да учи в София и не познаваше никой и аз излизах с нея доста често,защото знам какво е да отидеш далеч от вкъщи.Прекарваме доста време като приятели ,споделям й доста за момичетата около себе си ,защото съм много непостоянен и 2 седмици харесвам и съм с едно момиче,след това с друго и просто не мога да намеря момичето,което наистина харесвам и тя постоянно ми слуша глупостите,но си мисля,че е влюбена в мен ,а по никакъв начин не се представям да бъда с нея.Да има мега якия характер ,супер умна е и забавна ,но не ме привлича външно ,а усещам като й говоря за момичетата с които съм бил ,че й става неприятно ,но какво да направя ,приятелка ми е ,държа на нея ,но не искам да бъда с нея.А тя е влюбена в мен убеден съм и май си мисли,че и аз съм заради държанието ми ,но аз се държа така с всички момичета,просто съм по мил с жените ,защото ми е приятно да ги карам да се чувстват добре и желани.Преди няколко седмици бяхме на парти и тя малко повече пийна и докато я изпращах ми каза,че ме обича и че е влюбена в мен,аз не казах абсолютно нищо ,няколко дни не ми се обади въобще аз я потърсих и се направих на луд за случилото се.Въпроса ми е какво да направя и как да постъпя с нея ?

LadyTerrible
08-01-2013, 22:06
На нея ще й бъде кофти,независимо дали й го кажеш директно или се правиш на ударен.Тя трябва да го преживее.Хубаво е ,че имаш отношение към жените и ти пука за нея наистина,но щом усещаш,че си я залъгал с милото си отношение,според мен е по-хубаво да й изясниш какво наистина се случва.Иначе тя ще си храни напразни надежди и ще си представя разни неща,които така и няма да й се случат.Като неин приятел трябва да поговориш с нея според мен,в случай,че продължава така.Недей да се държиш кофти или студено,просто й обясни.Ако е свястна,ще пореве известно време и после ще се оправят нещата и няма да ви се прецака съвсем приятелството.

minion
08-01-2013, 22:17
Еми да ама в момента в който заговорим за това,приятелството ни няма да бъде същото,а аз не искам това ,приятно ми е с нея разсмива ме ,мога да й кажа абсолютно всичко,има неща които й споделям ,които са толкова налудничави или ужасни,че дори пред себе си ме е срам да си призная,но на нея мога да й го кажа и ми е супер тъпо,че така се получи сега,защото всичко ще се преебе независимо от действията ми ,ако й кажа ,че я приемам само като приятелка ,ще я нараня и тя ще се отдръпне,ако се правя на луд след известно време ситуацията ще ескалира .. не знам как да постъпя бе мамка му яд ме е супер много,защото явно аз съм виновен за случилото се и ми е ужасно неприятно,че я карам да се чувства зле заради мен и заради това ,че явно съм твърде повърхностен ..

LadyTerrible
08-01-2013, 22:26
защото всичко ще се преебе независимо от действията ми ,ако й кажа ,че я приемам само като приятелка ,ще я нараня и тя ще се отдръпне,ако се правя на луд след известно време ситуацията ще ескалира
Ето,сам си го казваш,така е.Аз ти предложих да говориш с нея,за да й спестиш фалшивите надежди,от които винаги съм мислила,че боли най-много.Ако бъдеш честен с нея,според мен ще спечелиш много.Вече ти написах-ако е свястна ще й е кофти някакво време,но ще осъзнае,че приятелството ви е важно за нея и нещата ще се наредят.Да,прав си,приятелствотоо ви едва ли ще е същото,но нали приятелите (във вашия случай толкова блзики) са искрени един с друг?Освен това,ако си мълчиш и продължава така,няма ли да се чувстваш по същия начин като сега,та даже и по-зле?Ако й кажеш,според мен,ще ти олекне,а и е по-добре за нея да не се самозалъгва.

minion
08-02-2013, 09:54
Е да ама ми е странно какво да й кажа например " Ей ,Маги знам,че си влюбена в мен ,ама аз те приемам само като приятелка и много те обичам и държа на теб,но не искам да си разваляме приятелството." ??? Това е тъпо :D

Pedigree
08-02-2013, 10:22
Не се прави на луд, а й кажи това, което написа. Приятели и само това. Научи се какво означава да се държиш просто мило с жена и да се държиш мило с жена, за да й стане яко, и да се почувства желана. Има разлика. Кофти, некофти, обясни й ситуацията, сигурно й е станало много неприятно. Щом е пич, има шанс да не ви се прецакат изцяло отношенията, но да, все пак приятелството между мъж и жена е голям филм. : )

minion
08-02-2013, 10:42
Не знам някакво ми е много трудно да й кажа нещо такова ,не знам примерно как да подхвана темата защото е гадно,защото съм убеден,че започне ли разговор за това ще ни се преебе приятелството ;xx а не го искам ,мисля си някакви луди работи ,примерно да се опитам да съм с нея или да й намеря някое момче ,, не знам как да й кажа тя примерно може да кажа "Ти луд ли си няма нищо такова" и не знам .. пич е много ама за тея неща е трудно да се говори с когото и да било.А до това приятелството между мъж и жена не винаги е филм,имам много добра приятелка от почти 10 години ,никога не е имало чувства или нещо такова,е случвало се е някоя мизерия като сме пиели малко повече като сме били на 17-16 ама никога нищо повече,може да има приятелство между мъж и жена ама не мога да разбера защо като сте се разбрали да сте приятели трябва да обърквате всичко и най-често това са жените ;xx

tweettyy
08-02-2013, 12:39
Не знам някакво ми е много трудно да й кажа нещо такова ,не знам примерно как да подхвана темата защото е гадно,защото съм убеден,че започне ли разговор за това ще ни се преебе приятелството ;xx а не го искам ,мисля си някакви луди работи ,примерно да се опитам да съм с нея или да й намеря някое момче ,, не знам как да й кажа тя примерно може да кажа "Ти луд ли си няма нищо такова" и не знам .. пич е много ама за тея неща е трудно да се говори с когото и да било.А до това приятелството между мъж и жена не винаги е филм,имам много добра приятелка от почти 10 години ,никога не е имало чувства или нещо такова,е случвало се е някоя мизерия като сме пиели малко повече като сме били на 17-16 ама никога нищо повече,може да има приятелство между мъж и жена ама не мога да разбера защо като сте се разбрали да сте приятели трябва да обърквате всичко и най-често това са жените ;xx

Ехх, все ние сме ви виновни на вас бее...
Иначе говори с нея и и обясни, едва ли ако те харесва толкова много ще иска да спре да сте приятели или ще ви се промени кой знае колко приятелството. Просто и обясни и тя ще те разбере, не е малоумна. Щом не сте ходили няма да се пре*бе нищо, ако разбира се момичето е свестно.