Влез

View Full Version : Не знам какво да правя..

energyy
08-01-2013, 23:04
Здравейте, на 16 години съм и преди два месеца си харесах едно момиче което е на 15 години всичко вървеше хубаво сближихме се станахме много добри приятели, но проблемът беше че тя си имаше гадже. И така всяка вечер си писахме излизахме всеки ден понеже сме от една компания. Един ден когато прегърнах едно момиче на вечерта момичето което харесвам ми каза, че ме ревнува. И така ми каза, че ме харесва.. Не знаех какво да правя, защото тя си имаше гадже. Всичко вървеше добре докато един ден ми писа и ми каза, че е разбрала грешката която прави и че ще забрави всичко това.. Супер тъпо ми стана и ми беше много гадно, защото аз наистина я харесвах и все още я харесвам. И след като ми каза това приятелството ни за малко да приключи, защото се скарахме.. Обаче след няколко дена се оправихме и тя каза, че много съжалява за случилото се. Останахме си приятели, но не беше както преди.. преди няколко седмици тя скъса с гаджето си. И вече много рядко ми пише, не знам какво да правя аз все още я харесвам....

Azoria
08-02-2013, 00:03
Покани я да се видите... приятелски ;)

spopi
08-02-2013, 14:27
Някой може да е казал на момчето за излизанията ви и затова може и да се се разделили и според мен затова се държи дръпнато остави е тя ще те потърси. ;-)

sunnyyy96
08-02-2013, 18:59
Остави я за малко.. да мине малко време от раздялата. След това я покани да излезете и си поговорете. :)

LadyTerrible
08-02-2013, 21:50
Щом е съжалила за случилото се между вас и е казала,че ще забрави,значи е държала на приятеля си поне малко.Ако е било така,значи сега й е кофти 100%.И аз те съветвам да почакаш тя да те потърси,ако не-пиши й ти,попитай я как е и после можеш да я поканиш,но според мен не избързвай много.