View Full Version : Ами ако....
andreafenka
08-02-2013, 22:20
В днешно време да се влюбиш си е опасно занимание никога не си сигурен кога ще разбият сърцето ти а това води до нeувереност. Та накратко ходя с момче харесвам го всичко е ок....доста трудно го впечатлих доста време се въртяхме мисля че ме харесва усещам го по начина по който ме гледа но понякога си мисля че не съм му достатъчна....сякъш вече съм показала всичко от себе си ..и е въпрос на време да го отегча.Не знам защо мисля само за това вместо да се радвам че съм с него и че най-после е близо до мен аз се съмнявам в способностите да го накарам да се влюби.Ха доста глупаво нали.....
ge6aaaa3
08-02-2013, 22:26
Не знам защо мисля само за това вместо да се радвам че съм с него и че най-после е близо до мен аз се съмнявам в способностите да го накарам да се влюби.Ха доста глупаво нали.....
Сама си си отговорила...
paradosou
08-02-2013, 22:36
доста трудно го впечатлих
мисля че не съм му достатъчна...
сякаш вече съм показала всичко от себе си и е въпрос на време да го отегча
Усещаш ли как ти звучат откровенията? Оставяш впечатление на наивница, която е убедена, че трябва супер много да се раздава и постоянно да се старае, за да си запази връзката. Искаш ли с половинката ти (грр, почти я мразя тая дума 8-)) всичко да върви гладко, влагаш се в отношенията и това е съвсем естествено, обаче при теб стремежите към укрепване добиват нездравословни измерения.
В момента се тровиш, колкото и крайно да звучи. Бих казала, че има момчета, които просто повече предразполагат и край тях е невъзможно да се чувстваш напрегната в някакъв негативен смисъл, съответно с такива наистина си заслужава да градиш нещо, ама... помисли дали причината за драмите не е у теб.
P.S: влюбването си е влюбване и носи хубави емоции, дори накрая да се разочароваш. С тая нагласа, непременно включваща опасност, трудно ще се радваш на непомрачено щастие. Нещо като самосбъдващо се пророчество се получава;; добрата новина е, че можеш да го накараш да работи за теб :).
andreafenka
08-02-2013, 22:43
Малко в филма сe вкарах а ..
paradosou
08-02-2013, 22:51
Не е малко.
LadyTerrible
08-02-2013, 23:38
Не е малко.
Ахам. :)
Прочети пак какво ти е написал геша. :)
heartlesandfreaky
08-03-2013, 23:54
Радвай се докато го имаш и сте заедно, недей да си мислиш подобни негативни неща, това по никакъв начин няма да ви укрепне взаимоотношенията. Единственото, което ще постигнеш е вечно да си на тръни и да се чудиш дали достатъчно се раздаваш за него. Не давай ТВЪРДЕ много от себе си, ако не виждаш истинско бъдеще във връзката ви. :)