Влез

View Full Version : Кой да избера ?..

kati 123
08-03-2013, 10:44
Здравейте аз съм момиче и имам проблем, който бих искала да споделя с вас. Имам си приятел от 4 месеца разбирахме се добре докато не се появи друго момче. Сега не знам какво да правя защото стана така, че и към двамата изпитвам еднакви чувства. Не искам да загубя ни единия ни другия. Ама за жалост трябва да избера само един. Сега излизам и с двамата и ми е много гадно защото не е честно. Искам си само единия. Опитах се да кажа на приятеля ми че има друго момче, но не успях нещо ме спираше. Може би, защото все още харесвам и него. Отбягвам го не му се обаждам вече толкова често не му пиша във фейсбук. Не знам какво да правя. Дайте някакъв съвет кой да избера, защото съм много объркана. Благодаря предварително ;)

heartshapedbox
08-03-2013, 10:55
Остави и двамата и се изясни със себе си.

cunt
08-03-2013, 11:03
на колко годинки си?

AngelAntichrist
08-03-2013, 11:03
Този с по-големият кур.

kati 123
08-03-2013, 11:16
cunt - на колко годинки си? 16

Silviahh
08-03-2013, 12:00
Нито един от двамата ...

LadyTerrible
08-03-2013, 13:07
Много пъти са ми казвали,че ако изпадна в такава ситуация,винаги трябва да избирам втория,защото ако имах истински чувства към първия,нямаше да се занимавам с втори.Като се замислиш си е баш така.Ако наистина си имала нещо към приятеля си,нямаше да мислиш изобщо по тази тема.Щом вече си излизаш с другия зад гърба на гаджето си и му изневеряваш,няма смисъл според мен.

Chacho
08-03-2013, 13:12
Избери втория.

Не не, първия.

Последно втория :)

AngelAntichrist
08-03-2013, 14:05
Много пъти са ми казвали,че ако изпадна в такава ситуация,винаги трябва да избирам втория,защото ако имах истински чувства към първия,нямаше да се занимавам с втори.Като се замислиш си е баш така.Ако наистина си имала нещо към приятеля си,нямаше да мислиш изобщо по тази тема.Щом вече си излизаш с другия зад гърба на гаджето си и му изневеряваш,няма смисъл според мен.

Може да обичаш истински човекът с който си, но да искаш тръпка, разнообразие и да те гложди какво ще е с другият.
И тук идва дилемата - любов и стабилност или путкосърбеж и пуберски тръпки.
Това по принцип, де.

Авторката, каквото и да направи след няколко месеца няма да има значение.

Може хубаво да си помисли кой инвестира повече в нея - време, емоции, пари, внимание и прочие. Този с най-добър общ резултат печели. Освен, ако другият няма по-голям кур.

cunt
08-03-2013, 14:07
едва ли някоя 16 годишна пикла я интересува кой има по-големия кур.

Chacho
08-03-2013, 14:12
Даже и момчетата ги интересува кой има по-голям кур. Просто всички ги интересува по различни причини xD

AngelAntichrist
08-03-2013, 14:31
едва ли някоя 16 годишна пикла я интересува кой има по-големия кур.

Ми, не бих се изненадала с тая деградирала днешна младеж. И най-фундаментални ценности нямат...

cunt
08-03-2013, 14:50
Интересни разбирания за живота имаш.

muhtesemfan
08-03-2013, 14:56
Даже и момчетата ги интересува кой има по-голям кур. Просто всички ги интересува по различни причини xD

:lol:

избери втория

Pedigree
08-03-2013, 16:07
Какво означава "опитвах се да му кажа, но нещо ме спираше"? Убедена съм, че много си се опитала. И как ви се появяват, ей така, междувременно по време на връзките мъже?
В никакъв случай не се изкарвам прекрасна и примерна млада дама, но на мен не са ми се появявали така мъже по време на връзката, ако тя е била наред. Аз не мога да зарежа един мъж, защото просто ми е омръзнал, няма такъв вариант да ми омръзне от нищото, трябва нещо да не му е наред, да не прави нещата, както трябва, да не се старае. Когато нещо ти липсва, поглеждаш към менюто. Явно си усетила липса във връзката си, за да погледнеш към друг... или просто си непостоянна малка кифла, която не може да цени. Замисли се добре кое от двете си, защото за да постъпваш така с двамата, едва ли си първото. Ще излезе, че съм егати моралистката, но мислете с тези глави как се държите с мъжете, за да не ги плюете после, че са боклуци, които не ставали. Всяка жена сама определя отношенията на мъжете към нея, всяка жена е в състояние да направи така, че мъжът й да е най-добрият или най-лошият.

ge6aaaa3
08-03-2013, 16:12
С по-големите цици!

heartlesandfreaky
08-03-2013, 17:41
След като вече си започнала връзка с втория и изневеряваш на първия си приятел, мисля, че не заслужаваш нито един от двамата... После плюем по мъжете, че са такива и онакива, ама май трябва да се погледнем що за стока сме ние, а?

s0b1esk1
08-03-2013, 19:52
избираш този с S-клата, ако пък нито един от двамата нямат - избираш тоя с ръка над 46см.

TheBanzai369
08-03-2013, 20:54

Не ти ли омръзна да пишеш за тая теория със втория на всяка подобна тема?

asp1r1n94
08-03-2013, 21:23
или кого* ?