Влез

View Full Version : Правилно ли постъпих и как да го преодолея?

sweet6
08-03-2013, 21:02
Аз съм на 15 и си имам приятел.Един ден прекарахме вечерта заедно и той ме целуваше и ме попита дали искам секс.Отначало ми беше хубаво и се съгласих(да подчертая,че съм девствена и той също и той е на 15),но когато той започна да ме целува по тялото,започнах да си мисля най-различни работи.Дали ще боли,ще ми хареса ли и подобни въпроси,които всяко момиче си задава.Разконцетрирах се и му казах да спре.Казах,че не съм готова.Усетих разочарованието му,но ме разбра(за което съм му благодарна).Та въпроса е винаги ли е така като правиш секс?Усещам се като някоя страхливка и незнам кога изобщо ще бъда готова.Дали постъпих правилно като му отказах?Защото знам че той ме обича и не би ме наранил?!?Нормално ли е поведението ми или се държа като бебе?

baby_baby
08-03-2013, 21:21
Е нормално е първия път да те е страх ама няма нищо страшно малко ще те боли но после ще ти е хубаво

PimKie
08-04-2013, 12:28
О, не се притеснявай. Аз също съм се дърпала безброй пъти. А и ако гаджето ти е свястно, ще разбере :)

LadyTerrible
08-04-2013, 13:22
От една страна е абсолютно нормално да се притесняваш първия път,от друга страна,може още да не си готова или да нямаш достатъчно доверие на приятеля си,за да се отпуснеш.

Fantasyyy
08-04-2013, 16:20
Нормално е да се притесняваш първия път и постъпката не ти е бебешка.Приятелят ти ще те разбере.

NissaN
08-17-2013, 15:52
ако моята приятелка ми направи подобен гаден номер...лошо за нея

Dusty
08-17-2013, 16:06
Ако държи на теб ще те разбере. Според мен постъпката ти не е бебешка, тъй като всяко момиче се страхува за първия път.;)

analgin
08-17-2013, 18:30
Един ден прекарахме вечерта заедно
.

EmiliesAngel
08-17-2013, 21:55
.
:D

pepinio
08-19-2013, 18:41
спокойно ... всичко е точно .. + не търси съвет от другите .. ти най-добре знаеш каква е ситуацията и кога...

nezabelejimata
08-19-2013, 20:09
Първи само да подчертая според мен ти е рано ... Но ако изключим този факт аз накарах приятеля ми да ме чака близо 6 месеца и той ме разбра и всичко си беше ок ... Не ме боля беше хубаво, но при всеки е различно...

PurpleSand
08-20-2013, 00:36
Първи само да подчертая според мен ти е рано ... Но ако изключим този факт аз накарах приятеля ми да ме чака близо 6 месеца и той ме разбра и всичко си беше ок ... Не ме боля беше хубаво, но при всеки е различно...

+

(angelofdarkness)
08-20-2013, 04:01
Мои приятели казват : Никога не се хващай с девственно момиче само за секс, през ада ще те прекара...
Щом си му отказала и все още с теб, значи не му е само за едното ебане и си има чуства към теб, така че не се притиснявай ...
За другото много важно е момчето да си те предразположи... да те накра да го желаеш, да си абсолютно сигурна че го искаш да не се колебаеш и да не се чустваш притисната и задължена...
Ако толкова се притисняваш от болката, напии се.... много момичета които познавам казват че са били пияни пътвият път и че не помнят да ги е боляло ;) .... и още нещо не го мисли толкова нека си станат нешатата от самосебе си

dream1707
08-20-2013, 05:30
И според мен ти е рано. Когато си сигурна, че го искаш няма да ги има 1000та различни въпроса, ами ще си по-отпусната. Поизчакайте малко, ако приятелят ти е на място няма да има проблем с времето.

Dollie
08-20-2013, 09:05
Не бързай моме, живота е пред теб. Не си постъпила глупаво има си време за всичко.

insprbL
08-20-2013, 09:48
напии се следващия път като прекарате един ден вечерта заедно и ше стане само не се напивай много да си като макарон ми малко 3-4 бири за профилактика и смелост

insprbL
08-20-2013, 10:00
и малко плиумка да вкара в действие , че сух ако ти го даде ша квикнеш