View Full Version : Извратено ли е?
nqma_znachenie
08-04-2013, 12:05
Здравейте,преди някъде месец -два се разделих с приятелката си.Имахме хубава връзка бяхме много близки и много добри приятели ,а секса беше повече от страхотен.Просто знаехме какво иска другия и се задоволявахме напълно ,никога не съм правил толкова страстен и задоволителен секс,но нещата не се развиха добре и се разделихме.Сега излизам с разни момичета ,но всеки път щом правя секс с друго момиче ,за да свърша мисля за бившата си ,за нещата които правеше .. и тогава свършвам..
Fisherman
08-04-2013, 12:09
Просто още си афектиран от скорошната ви раздяла.След 50 години ще се оправиш.
nqma_znachenie
08-04-2013, 12:14
Ами преживях я ,аз нямам желание да бъда с нея ,не съм влюбен в нея не изпитвам никакви чувства освен приятелски към нея.. но абсолютно всеки път щом искам да свърша трябва да мисля ,за това как тя ме караше да свършвам .. не е честно спрямо момичетата с които съм ..
baby_baby
08-04-2013, 12:17
Още не си я преживял
Авторе, колкото и да отричаш, че си я преживял, факктът, че мислиш за нея в тези моменти е повече от показателен за състоянието ти -.-
nqma_znachenie
08-04-2013, 12:57
Ами окей и какво трябва да направя сега .. ?
baby_baby
08-04-2013, 13:01
Еми да спреш да мислиш за нея да си намериш нова прителка
nqma_znachenie
08-04-2013, 13:20
Ама аз не мисля за нея,освен когато свършвам ,чувствам се някакъв извратеняк .. момичета има доста.
LadyTerrible
08-04-2013, 13:26
Що пък извратеняк? Може вече да не си влюбен в нея,но все още да ти действа сексуално,това не е болка за умиране.На мен ми се е случвало подобно нещо.Според мен момичетата,с които си спал след нея,не ти знаят цаката като нея и може би не те привличат толкова много.Като срещнеш момиче,което наистина да те привлича,ще ти мине.Не го преживявай толкова.
nqma_znachenie
08-04-2013, 13:50
Ами не просто излизам с едно момиче от 2 седмици,симпатична ми е ,много е красива и секси ,възбужда ме много ,но както казах ,не мога да свърша без да си представям бившата.Кофти ми е за момичето просто ,защото не мисля за нея ,а за бившата тъпо е ..
LadyTerrible
08-04-2013, 14:02
Или нещо в нея не ти е достатъчно или вече се психираш като си мислиш,че не можеш да свършиш без да мислиш за бившата си.Направи си експеримент един път и си наложи да не се сещаш за нея,а да гледаш и мислиш само за момичето пред теб.До нагласа е.Сега като кажеш пак "опитвал съм се ,но не мога",трябва да ти е ясно,че сам си го правиш това.
xXxPETYAxXx
08-04-2013, 14:04
Ми споделяй със сегашната какво обичаш да прави момичето, как да го прави и така. Явно просто момичето е правело нещо, което много ти е харесвало, а следващите не са го правили. Просто сподели какво ти харесва, ако сегашната започне да го прави, а ти все още мислиш за бившата - тогава вече е проблем.
nqma_znachenie
08-04-2013, 14:08
Ами аз мога да свърша без да мисля за нея,но все едно свършвам ей така да мине всичко,не ми е хубаво не знам как да го обясня .. Ами бившата ми приятелка не правеше по различни неща ,от това което прави и сегашното момиче ,естествено че й казвам ,аз мисля ,че за да е хубав секса трябва да си казваме кой какво обича и да свикнем един с друг,правим го ,но просто не се получава накрая, през цялото време ми е уникално с момичето и когато трябва да свърша ,ако не мисля за бившата си не изпитвам ,чак такова удоволствие.
Fantasyyy
08-04-2013, 16:32
Ами май преди бившата ти приятелка те е привличала най много сексуално,а сега продължава.С времето ще го преодолееш това.
Явно някой още изпитва любов към бившето си гадже.Или бъди с нея или я преодолей..малко кофти за мацките..