View Full Version : Минало ..
Здравейте ,случи ми се нещо много гадно,имам приятел от 4 месеца всичко вървеше нормално,отидохме на море заедно преди с негови приятели бяхме на дискотека и нямаше места ,тогава видях един бивш мой приятел и той ни покани да седнем при него,естествено отидохме бяхме имали връзка преди 2-3 години ,всичко беше отминало ,вечерта вървеше добре,отидохме на плажа бяхме доста хора и не видях кой всъщност е там.Когато седнахме забелязах ,че от около 15 души ,имаше 4 момчета с които съм била ,без да включваме приятеля ми ,цялата изтръпнах и го помолих да си тръгваме.Но той ми каза да останем,било много приятно и забавно,когато едно момиче с което излизах преди ,беше добра приятелка ,но едно от момчетата с които бях имала отношения застана и каза да играем на една игра "Никога не съм" ( за тези които не знаят тази игра - играта е някой казва "Никога не съм пил алкохол " например и всеки който го е правил трябва да пие) ,това момиче въобще не ме харесваше и аз казах ,че не искам да играя ,но приятелят ми отново каза,че ще е забавно ,той си нямаше напредстава ,че моите бивши са там,знаеше само за един.Играта вървеше смешно ,докато не дойде ред ,на онази да пита и тя каза "Никога не съм спала с 3ма от момчетата ,които са тук" ,буквално ми стана лошо ,стоях и не можех да реагирам ,но се направих на луда ,никой не пиеше ,а тя ме гледаше и ми каза "Хайде пий миличка" ,приятелят ми ме погледна ужасено и аз пих .. и тя застана и каза "Хайде,Меги кажи кой е по-добър в леглото" и започна да им изрежда имената ,при което приятелят ми само ме дръпна и ми каза "Тръгвай" ,никога не ме беше гледал така .. когато се прибрахме в хотела,ми каза,че щял да спи в другата стая при приятелите си ,аз се разплаках казах му ,че това е било в миналото ми ,бях на 17-18 бях глупава ,пиех доста алкохол ,излизах с доста момчета ,но това е миналото ми ,всеки има такова ,но той просто излезе,през целия път от морето до София не ми каза нищо,вече 1 седмица мина оттогава ,излизаме но никога не оставаме сами винаги има някого ,а когато го помоля да останем сами ,той все си намира оправдание ,не знам какво да направя :(
LadyTerrible
08-04-2013, 13:55
Кофти работа,но все пак е минало,всеки като тийнейджър е правил щуротии...Той явно си е мислел,че те познава,но после всички представи за теб са му се сринали.Предполагам,че в сега не иска да оставате насаме,защото още асимилира станалото и не знае как да постъпи.Според мен пак се опитай да поговориш с него,кажи му как се чувстваш,обясни му наново,ако трябва.Ако наистина те обича и иска да бъде с теб ще те разбере.
Абсолютно.Не иска да говори с мен очи в очи,но ми пише в фейсубк и ми каза,да му кажа всички момчета с които съм спала да видел дали имал още познати .. пита ме ужасни и неща държи се ужасно .. аз му обясних ,че това е минало ,че не съм такава ,че държа на него ,но той не иска да ме чуе .. била съм го засрамила пред приятелите му.Аз съм го засрамила ? Че той дори не ме защити като мъж ,а ме дръпна да си ходим .. ;x
LadyTerrible
08-04-2013, 14:07
Станало му е кофти,все пак е унизително така пред приятели.Дай му още малко време и тогава пак говорете,но на 4 очи.Надявай се,че ще му мине наранената гордост и ще се осъзнае.
Само за него ли е било унизително? Преди 2-3 дни ,му звъннах беше вечерта и ми беше доста мъчно,че се държи така с мен ,помолих го да дойде в къщи да поговорим,той ми каза,че ще си помислел.Дойде в 2 сутринта пил и аз му казах,да легне да поспи утре ще говорим ,легнахме си при което той започна да ме пита ,дали е бил по-добър от тях ,казах му че е по-добър от всеки не само в сексуално отношение,а че е прекрасен мъж и го обичам.Но той настоя да правим секс беше толкова груб .. и буквално ядосан и след като свърши си тръгна,стана ми много неприятно ,държа на него доста ,но длъжна ли съм да му казвам с колко мъже съм била.. той ме изкарва едва ли не като някоя курва ,дори ми каза,че сигурна имам по голяма опит от него в секса ,не ме ли било срам и някакви такива глупости ..
Само LadyDi остава да пише в тая тема....
LadyTerrible
08-04-2013, 14:22
Не казвам,че само за него е било унизително,но ако отношението му започва да не се търпи,спри да го търсиш.Нека да остане без теб и да се поосъзнае.Затова ти казах да му дадеш време,а не постоянно да го търсиш ,да искаш да говорите и да го притискаш.
Ами след онази вечер,не го търся,но той ми пише и ми казва постоянно да му призная с колко мъже съм спала когато съм му кажела всичко щяло да се оправи .. чудя се да му кажа ли истината или да го излъжа..?
Да определено е късно,те са наговорили на приятелите му онази вечер някакви луди работи и той се е филмирал ,пита ме дали взимам наркотици още ,дали му изневерявам ,всякакви глупости,но набляга на това с колко мъже съм била ,това е най-важното явно .. ами аз съм абсолютно сигурна ,че в момента в който му кажа нещата ще се влошат.
Защото започнах да правя секс според мен от твърде малка ,започна да правя много неща твърде малка ,бързах да порасна и съм сигурна ,че ще се разочарова много от мен,той вече е разочарован достатъчно ,просто съм спала с повече мъже отколкото може би е трябвало ..
просто съм спала с повече мъже отколкото може би е трябвало ..
Да, права си.. рядко възрастен човек може да каже такава глупост.
Защото е шафрантия и разпоретина?
Няма какво да правиш, освен да се заселиш някъде, където не познаваш никого и да се пробваш да започнеш живота си отново без да ти се носи славата на курва (каквато всъщност си).
anonymous708973
08-04-2013, 15:42
Кажи му просто някаква бройка, не изненадващо малка обаче. Кажи му 10 човека и това е, на тоя етап много ще влошиш нещата, ако истинското число е огромно.
Естествено,че съм различна от преди 2-3 години,хората се променят.Винаги съм избягвала темата за това какво съм правила преди,защото просто повече се забавлявах ,както казах бързах да порасна ,но дойде момент в който осъзнах ,че искам повече от това,което правех и получавах и се промених.Той изкарва нещата,че съм го лъгала за това каква съм била,нужно ли е да говорим за миналото ми.Ами аз му казах около 10 той започна не са толкова и започна да брой ,какво да му кажа,не мога да го разбера какво значение има ,бройката не е толкова фрапантна може би не знам ,хората има различно мнение ,различни принципи и критерии ,за мен е без значение ,неговото минало.
Miglena.M
08-04-2013, 17:02
Лол това е много ,много неприятно ,ами остави го известно време да преосмисли нещата.Все пак той се е влюбил в теб,не заради това което си била преди,а заради това което си сега.
TheBeliever
08-04-2013, 17:07
Ти някога създавала ли си умишлено у него впечатлението, че си по-неопитна от колкото всъщност си?
Точно той се е влюбил в мен сега ,не преди !!
The Believer ми може да се каже,в началото на връзката ни го помолих, казах му че секса е важна стъпка и няма смисъл да избързваме ,а е по-добре да се опознаем повече. ..
TheBeliever
08-04-2013, 17:44
The Believer ми може да се каже,в началото на връзката ни го помолих, казах му че секса е важна стъпка и няма смисъл да избързваме ,а е по-добре да се опознаем повече. ..
И после той научава, че си правила тази "важна стъпка" с един футболен отбор хора. Нормално е да се чувства излъган.
Можеш само да му се извиниш за това, че си го подвела, и да се надяваш да го преглътне. Миналото си е минало, но трябва да можеш да застанеш зад изборите, които си взела. Ти не си го направила, изградила си у него един неистински образ и сега ще си изтърпиш последствията.
anonymous708973
08-04-2013, 17:51
И после той научава, че си правила тази "важна стъпка" с един футболен отбор хора. Нормално е да се чувства излъган.
Така си е.
Извини му се старателно и бъди изключително мила идните седмици.
Ами да ,но наистина сега за мен секса не е просто ей така защото момчето е секси и го искам.За това съм искала и с него да е различно.Той си е изградил този образ сам.Не съм го лъгала,казвала съм му ,че съм правела доста грешки в миналото си ,той казваше ,че няма значение ,сега изведнъж има значение.Защото някакво ревниво момиченце,реши да разкаже,че съм спала с няколко момчета за да ми направи мръсно,аз не мога да разбера защо е толкова важно за него някаква бройка и какво ще спечели от това,да отида и да му кажа "Ами като по-малка взимах доста наркотици и съм спала с около 20 момчета,но те обичам,повярвай ми" .. не мисля ,че ще се получи.
anonymous708973
08-04-2013, 17:58
Ох, бе, девойче.
Отиваш, прегръщаш го и казваш, че РАЗБИРАШ, че бройката е от значение за него и че се чувства предаден. Извиняваш се, обясняваш, че си се променила, че си бързала да растеш, че си била малка и глупава пикла, но си се осъзнала и сега си с него и го обичаш. След което го питаш какво искаш да направиш, за да си спечелиш доверието му отново.
Окей хаха мерси точно ми писа във фейсбук да отида в тях да сме пиели по бира :D ^_^ ох дано се оправим ще пиша като се прибера ,мерси много ще опитам , ужас на 22 съм а пиша в някакви форуми да питам за връзката си тц ,но все пак мерси много ! :* :*
anonymous708973
08-05-2013, 18:25
Как мина? :)
anonymous708973
08-05-2013, 18:44
Свърши скандалът или се разделихте?
anonymous708973
08-05-2013, 18:51
Милата.
Спокойно, в края на краищата нещата ще се подредят по-добре :)
Ами да предполагам ,явно не е бил за мен ,щом за него е толкова важно миналото ми.Всъщност аз го оставих,защото си позволи много волности ,които няма да търпя от когото и да било ,най-малко от човека ,когото твърди ,че ме обича.
Nonetheless
08-05-2013, 19:09
Направо ти съчуствам (я, мъжете можели да съчустват)Адски гадната ситуация...Повечето мъже имат лесно нараняемо самочуствие, а тая случка направо е разбила неговото.Горе главата и следващия.
AnarchyBoy
08-05-2013, 19:12
Момиче, напраЛ си му смазала егото и самочувствието.. 8-)
Друг е въпроса, че момченцето ти не е ник'ъв "мъж".. :?
По-добре, че сте се разделили...
Според мен истинският мъж не трябва да гледа какво е било преди, а да направи така, че напред да мислиш само за него..
Но тоз явно е имал нек'ви комплекси.. случва се :D
Евала, че си го зарязала :)
Друг е въпроса, че момченцето ти не е ник'ъв "мъж".. :?
Ко каза ?
слабичко от страна на момчето
ама пък щом една група от СЛУЧАЙНИ хора включва трима, с които си спала...
не ми се мисли ХД
пс: сори, четирима :Д
Явно наистина е имал доста комплекси.Беше наистина прекрасен във всяко едно отношение ,честно казано не знам по какъв начин съм му смазала чак толкова егото и самочувствието ,аз дори не съм го познавала тогава ,той започна да си наставя някакви неща с кого съм била спала и какви ли не още глупости ,което ме отблъсна страшно много и нарани защото очаквах повече от него.Да подвела съм го може би по някакъв начин ,но не съм го лъгала ,казах му истината за всичко ,което е било в миналото ми ,той започна с обиди и кавги ,тръгна и да ми посяга ,което просто ме шокира ,не ме удари ,но все пак достатъчно ми беше ,че тръгна да посяга.
Окей хаха мерси точно ми писа във фейсбук да отида в тях да сме пиели по бира :D ^_^ ох дано се оправим ще пиша като се прибера ,мерси много ще опитам , ужас на 22 съм а пиша в някакви форуми да питам за връзката си тц ,но все пак мерси много ! :* :*
Спиш ли още с хората безразборно? Имам свободно време.
слабичко от страна на момчето
ама пък щом една група от СЛУЧАЙНИ хора включва трима, с които си спала...
не ми се мисли ХД
пс: сори, четирима :Д
Ами не бяха толкова случайни ,всъщност бяхме в една компания преди време с 2 от момчетата с които имах връзки,след това останах приятелка с тази компания и запознах другите момчета с тях и явно са си останали приятели.
Ходиш ли по адреси? Ще си платим.
BloodyDreamer
08-05-2013, 21:43
Когато човек прави грешки, е редно да си плати за тях. Както и да е, свършило е вече. Подбирай си по-внимателно компанията.
BloodyDreamer
08-05-2013, 22:12
Щом си е променила начина на живот, значи е преценила, че прави нещо грешно. Да си платиш значи да си понесеш последствията, каквито и да са те. Понякога от малка грешка идват големи последствия. Понякога от голяма грешка няма никакви последствия.
Щом си е променила начина на живот, значи е преценила, че прави нещо грешно. Да си платиш значи да си понесеш последствията, каквито и да са те. Понякога от малка грешка идват големи последствия. Понякога от голяма грешка няма никакви последствия.
Много правилно, веднъж взех разхлабително, малко хапче, но последствията бяха шокиращи. Даже имаше малко каре в "Уикенд" относно "мазилката" която направих.
Ох, бе, девойче.
Отиваш, прегръщаш го и казваш, че РАЗБИРАШ, че бройката е от значение за него и че се чувства предаден. Извиняваш се, обясняваш, че си се променила, че си бързала да растеш, че си била малка и глупава пикла, но си се осъзнала и сега си с него и го обичаш. След което го питаш какво искаш да направиш, за да си спечелиш доверието му отново.
Аз не смятам, че е редно да се извинява за нещо подобно. С колкото и мъже да е спала, това е бил неин избор, както е бил неин избор и да спре да спи с много и да се занимава само с един, а причината за този й избор би могла да бъде той. Което е достатъчно.
За какво доверие говорим? Тя не е спала с тях докато е бил с него.
Единственото, за което може да се извини е, че не е настоявала да си тръгнат, след като е видяла кои точно са там, и че е позволила на онази да я злепоставя така. Защото аз лично никога не бих позволила някаква пикла да ми говори по този начин.
Starless
08-05-2013, 22:51
Единственото, за което може да се извини е, че не е настоявала да си тръгнат, след като е видяла кои точно са там, и че е позволила на онази да я злепоставя така. Защото аз лично никога не бих позволила някаква пикла да ми говори по този начин.
Именно. На същото мнение съм. Смятам, че е наранен, унижен, злепоставен, засрамен ако щеш от начина, по който го е научил. Трябвало е да настояваш да си тръгнете. Може би и евентуално да му кажеш причината - че някои твои бивши са били там. В такъв случай е нямало да се стигне до тук.
Pedigree
08-06-2013, 05:48
Когато ти излезе слава на леко момиче, трудно се създава добро впечатление. :) Това сме го обсъждали с доста мои приятели мъже. Не е хубаво да знаеш, че спиш с момиче, с което са спали повече момчета, това често отблъсква доста мъже и им пречи да те приемат по-сериозно.
Все пак... ако реално имаш сериозни намерения и желание да си само с един човек, ако си се доказала като отговорна, като момиче, което заслужава доверие... не виждам проблем. Щом той не го е приел, е добре, че сте разделени, иначе най-вероятно често щеше да ти го натяква, при положение, че отказва да го приеме, само щяхте да тъпчете на едно място.
Значи ,чак леко момиче не знам не мисля така ,това е било период от около 3-4 години тези момчета,аз с всички от тях съм имала отношения ,просто не приемах секса като нещо толкова важно и да чакам да излизаме 1 месец,че да спя с него.Приемах го като нещо напълно първично и удовлетворяващо ,на 1ве или 2ра среща даваш да те целуне например, а на 5тия ден е лошо да спиш с него и просто се забавлявах ,не приемах мъжете като нещо повече от секс и забавление ,не се влюбвах като повечето момичета на 16-17 влюбени в някого край светът е свършил не могат да живеят без него,никога не съм припадала по мъж и т.н. След гимназията ,работех на морето и просто там прекарах цяло лято с едно момче и тогава се влюбих бяхме заедно почти 2 години и тогава се промених ,след това ми хареса да съм влюбена ,не ми харесва мъжете които правят всичко за мен и са някакви лепки и ми говорят как съм единствена и неповторима и как ме обичали ,на думи не вярвам.Затова никога не им вярвах,но повярвах на това момче прекарахме 2 страхотни години,след това имах още 1 сериозна връзка от около година и половина някъде и след това сегашния или по точно вече бивш.Та мисълта ми беше да правех грешки за период от 15-16 годишна до 19 бях с около 20 момчета с които се чувствах загубена и объркана ,следващите 3 -4 години бях само с 3 момчета,защото ми хареса да се влюбвам,това не ме прави лека,а просто мисля,че хората се променят. :)
anonymous708973
08-06-2013, 07:08
Аз не смятам, че е редно да се извинява за нещо подобно. С колкото и мъже да е спала, това е бил неин избор, както е бил неин избор и да спре да спи с много и да се занимава само с един, а причината за този й избор би могла да бъде той.
Не, нямах предвид да се извини за бройката и миналото си, а за това, че го е поставила в кофти ситуация.
TheBanzai369
08-06-2013, 07:57
Слънце, по- добре да си влюбена и изгубена на 17 отколкото да си спала с 20 и косур момчета. Кво ви става бе.
Реакцията на бившия ти вече е нормална. И аз да разбера, че моето момиче са го порили като за световно и аз ще се разочаровам
Ами може и така да е ,но пък не е като да знаят всички колко сексуални партньора съм имала единствено аз знам и вече бившият ми приятел,никой не знае колко всъщност са били,момичето от плажа примерно знае за 5 момчета така,че не ме имат за леко момиче абсолютно никой. Всъщност точно обратното ,да може би като бях по малка ,но не за леко момиче ,а повече за несериозно момиче ,което обикаля повече партита .
Баща ти сигурно е горд с теб.
asp1r1n94
08-06-2013, 08:56
Грешка е, че не си му казала за това.Просто като си е изградил добро мнение за теб и да научи тези неща...все едно е познавал друг човек.Едва ли ще разбереш какво е чувството.
BloodyDreamer
08-06-2013, 10:08
А може просто вече да не й е харесвал този начин на живот? Не съм съгласна, че задължително трябва да бъде заклеймяван като грешка (това в общия случай). Вече споменах, че не разбирам авторката защо се срамува от миналото си. И преди това казах, именно това минало я е оформило като личността, която е сега и е много по-достойно да застава смело зад постъпките си, отколкото да накланя глава и да позволява на околните да й насаждат вина.
Разбирам разочарованието на бившия й, почти всеки (и аз като жена включително) би се почувствал кофти от този факт, но да си промениш коренно отношението и да унижаваш заради постъпки от преди години човек, към когото си твърдял, че имаш чувства, е меко казано грозно.
Защо приемате всичко толкова буквално? "Грешка" е доста обширно понятие (за мен поне) и не винаги е противоположното на "правилно". Но последствия има не само от "грешки". Това, което исках да кажа, беше, че не може просто да изтрие миналото си с гумичка (а не е и редно, защото както каза, точно това я е направило човека, който е сега). То все по някакъв начин ще изиграе роля в настоящето или в бъдещето й и ще й се наложи да приеме, че не всички ще си затварят очите за него (каквото и да е било то). А всъщност и никой не е длъжен да го прави.
Това, което исках да кажа, беше, че не може просто....
Преди беше няма запетайчо.
АХАХАХ значи тя е непоправима курва, която загубила бройката на куровете, които е поела, но той е виновен, че я е зарязал заради това?! Това е прекалено дори за мен :D :D Добре че се е отървал от тебе горкия човек :D
Schliwobeatz
08-06-2013, 13:32
Едно е момичето да е имало "богат" опит в безразсъдните си години. Бих го приел. Но ти си изпаднала в ситуация, в която си била "общата". Според мен не можеш да направиш нищо освен да чакаш евентуално да му мине.
TheBanzai369
08-06-2013, 15:18
АХАХАХ значи тя е непоправима курва, която загубила бройката на куровете, които е поела, но той е виновен, че я е зарязал заради това?! Това е прекалено дори за мен :D :D Добре че се е отървал от тебе горкия човек :D
Именно
BloodyDreamer
08-06-2013, 16:04
Аз съм я сложила по логиката, че "което исках да кажа" е подчинено подложно изречение. Възможно е да има някакво изключение, което не съм чувала. Благодаря, ще го имам в предвид. Извинявам се за грешката.
Едно е момичето да е имало "богат" опит в безразсъдните си години. Бих го приел. Но ти си изпаднала в ситуация, в която си била "общата". Според мен не можеш да направиш нищо освен да чакаш евентуално да му мине.
Оо и как реши,че ситуацията е била такава в която съм била "общата" ?
SpiritInBlack
08-06-2013, 16:51
Баща ти сигурно е горд с теб.
ГОЛЯМ СИ .
Бахти смешните истории , честно. Някои курви може да те защитават , но истината е съвсем друга. Няма мъж/момче/индивид от силния пол, който да остане очарован от големия брой партньори, с които е била преди него приятелката му. Виж , ако си ти индивидът от мъжки пол, нещата са различни. Представи си следното : не си виждала дадено момиче, обаче знаеш , че е спала с 10 момчета. Каква ще си я представиш и какво ще си помислиш за нея - о , тя тази пуска много лесна и е евтина. Което е по-лошо сметни какъв характер имате курвите в масовия случай. А опитай същото с момче, за да видиш разликата. Винаги е било така и винаги ще бъде , така и трябва. Всеки е правил глупости , но и всеки си плаща за тях. Като си евтината в някоя компания , поне не се опитвай да представиш нещата по по-различен начин. Ако се виждате с някого междудругото , няма проблем тогава, ама явно приятелят ти си те е представял малко по-така
Schliwobeatz
08-06-2013, 17:35
Съжалявам ако съм те обидил, но как иначе се събират на едно място няколко момчета, с които си спала?
Не ти чета морал или нещо такова, но според мен фактът, че са били няколко момчета е препятствие пред приятеля ти да ти прости. Но и това моментно честолюбие ще отмине ако държи на теб. В крайна сметка всеки си има минало.
anonymous708973
08-06-2013, 20:38
Извинявай, ама е неписано правило да не се забъркваш с няколко момчета от една компания.
Тези момчета не са били от една компания, когато аз съм имала връзки с тях. Те не са се познавали помежду си,когато съм била с тях съм ги запознавала с приятелите си и явно са продължили да поддържат контакт и са в една компания сега или от 2-3 години. Нямам представа ,между другото приятелят ми или по точно бившият приятел постоянно ми звъни и ми се извинява за начина по който реагирал, искал да се съберем и т.н. Винаги съм избягвала да наранявам някого,но си мисля, че трябва малко да го измъча и тогава да се съберем.
anonymous708973
08-07-2013, 07:12
Извинявай тогава. Ти си ги събрала... шанс :д
Поизмъчи го. Едва ли и ти умираш от желание да се хвърлиш в прегръдката му след начина, по който те третира.
Хаха да явно аз съм ги събрала. :D Ами ще го измъча доста защото заминавам след няколко часа за морето ,така че ще имаме и двамата да си помислим добре,какво искаме.Благодаря ти много PinkPant7her и на всички ,които малко или много ми изслушаха глупостите и ми помогнаха. :)
Ооо, ахах. 8-)
Сериозни цифри има в миналото ти, девойче.
Ако съм на мястото на приятеля ти \бивш в момента\ и тепърва трябва да изтърпя и това да ходиш на море, забрави за случая. За мен виновната си ти и само ти. Него няма за какво да го измъчваш.
Не искам да продължавам от възпитание. :D
И все пак, ако се обичате, дано се оправите някак !
PainMonopoly
08-07-2013, 21:56
На мен в тази ситуация ми е странно, че не си му казала веднага, че в тази компания има много твои бивши. Това отчасти е довело до конфузната ситуация. Тва естествено не му дава оправдание да реагира така, не е нещо кое знае кво за мен, ама аз лично очаквам прозрачност относно бившите и да знам колко са и кои са.
Засичам отново един много "интересен" феномен. Курвите се подкрепят взаимно.
Ти си курва, за да си по-спокойна ако щеш се наричай леко момиче. Курвите, т.е. ти се раждате такива или живота ви прави такива, или просто така ви харесва, НО СИ ОСТАВАТЕ ТАКИВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. При вас няма начин да се промените. Не може да си спала с 20 момчета и да си втълпяваш, че тва не било нищо, била си малка, не си била намерила точния. Тва са пълни глупости, пък ако почнеш и ти да си вярваш ... лошо. Може да си мислиш, че никой не знае, че си курва, но повярвай ми всеки около теб знае, дори и тези, които не те познават добре. Най-добрата ми приятелка реши да ми сподели, че е била такава, но вече се е променила, абе оправдания и в крайна сметка в момента не я познавам. Поне аз никога не бих искал да ме свързват по какъвто и да е начин с леко момиче. Всеки един мъж, поне не путЮ, а истинки мъж би се срамувал ако приятелката му е като теб. Реакцията на момчето е напълно нормална, ТИ НЕ СИ НОРМАЛНАТА в случая. Живей със себе си, защото друг няма да се излъже за повече от 1 вечер.
psychopath
08-08-2013, 00:40
Абе, да ти кажа честно и аз няма да остана очарован, ако попадна на място, където ще се съберем 2 карета белот само баджанаци. : )
Тъпа е ситуацията и за теб, въпреки че рано или късно носим отговорността за постъпките си, винаги. От това не можеш да избягаш.
Лошото е, че той е имал една представа за теб, вероятно те е идеализирал и в един момент се оказва, че нещата са малко по-различни. Просто не е бил подготвен, но няма какво да се направи, вече ще те гледа по друг начин, щом е реагирал така...
Това, което трябва да направиш е да бъдеш по-рязка. Кажи му, че съжаляваш за създалата се ситуация, че това е минало, което не можеш да промениш, че ако това, че го обичаш не е достатъчно и т.н (бла бла бла) - просто няма смисъл да продължавате. И топката е в неговото поле. В крайна сметка, няма да се унижаваш, заради някой, който явно не е уверен в себе си и има комплекси, въпреки че едва ли има момче на света, което няма да се позамисли и да се ядоса.
Аз първо ще реагирам емоционално, може да кажа кофти неща, да направя кофти неща, след това ще премисля ситуацията, но ако преценя, че не мога да бъда с това момиче, от ревност или нещо друго...защо да си късам нервите?
psychopath
08-08-2013, 01:03
Прочетох цялата тема и искам да коментирам друг аспект.
Не си струва да се събирате. Ще се съберете и при всеки убоден момент ще ти напомня каква си, в неговите очи. Най-много да си загубите времето и да се намразите.
Също така той определено не се държи като мъж на място. НатЕгането не е оферта. Казваш, така и така, съжалявам/извинявам се, така и така, това е положението... и предаваш топката в нейното поле. Не звъниш като п'утка да се молиш и да се извиняваш.
Аз мразя да се извинявам. Или си заставаш зад думите и действията, или просто не допускаш да има за какво да се извиняваш.
Определено не бих търпял да ми се правят на ощипани госпожички, когато съм бил в правото си да бъда ядосан/разочарован.
Абе да ви питам на кое число са ви пенсиите, та да ходим за по бачика с боза ?
therichbitch
08-09-2013, 22:14
Не е по темата,ама замълчи, моля. Това е затварящата запетая на подчиненото определително.
Иначе, няма какво да го измъчваш, нормално е реагирал според мен. Естествено е да се вбеси, да се почувства унижен и т.н.
А щом ти звъни да ти се извинява, за мен е мухльо.