View Full Version : лечебно гладуване
veri313131
08-04-2013, 19:51
Нова съм в този форум и може да има такава тема вече
От 3 дена съм на гладуване - до 800гр. плодове и вода , чувствам се добре , видимо по жива , но не съм фенка много много на плодовете. Понякога през деня ми се вие свят, но това е нормално ..
Та имам един въпрос .. проблем ли ще е ако ги редувам 3 дена на плодове и 3 дена на салати + плодове .. Дали ще направя грешка, какво мислите ?
Според мен най- голям ефект има ,когато не се яде абсолютно нищо. Аз съм пробвал и определено имаше ефект след това се чувствах много добре ,но много важно е и захранването после.
DownloadVirus
08-04-2013, 21:06
Само вода караш.Иначе никакво гладуване не е.
Внимавай с това гладуване, щом не се чувстваш добре. С каква цел го правиш?
то по принцип човек гладува ,за да се лекува . С кое по-точно да внимава?
С това, че от глад може да припадне, да ѝ прилошее и тн???
пхах човек има хора ,които не ядат нищо за 20-25 дни и след това се чувстват по-добре от всякога
да не говорим колко много хора са се излекували от неизлечими болести по тоя начин
Лично не съм фен на лечебното гладуване. Това си е мое мнение, но предполагам си прочел, че момичето не се чувства добре.
DownloadVirus
08-05-2013, 17:32
По-добре го направи по-дълъг процес като събереш 1 ден в седмицата ,през който караш само на вода ,а останалите гладуваш по 18-20 часа и за останалите 4-6 изяждаш всичко и го направи като начин на живот.
tHe_COolEst_GIrl
08-07-2013, 11:34
По-добре го направи по-дълъг процес като събереш 1 ден в седмицата ,през който караш само на вода ,а останалите гладуваш по 18-20 часа и за останалите 4-6 изяждаш всичко и го направи като начин на живот.
Абе човек, то така момичето ще стане на щека за билярд :D Едва ли иска толкова да отслабне :?
Ахаха чувствам се страхотно, но ми се вие свят :)
ти луд ли си? много зле.
Няма да коментирам това колко незапозната си щом се чудиш дали зеленчуците ще ти навредят на "гладуването", като то точно те са само целулоза, която както влиза, така и излиза, а плодовете си имат бол въглехидрати. пф.
DownloadVirus
08-07-2013, 21:46
Абе човек, то така момичето ще стане на щека за билярд :D Едва ли иска толкова да отслабне :?
Като е в калориен излишък няма да стане на билярд.Аз по този начин качвам маса и то качвам здраво,само трябва да ядеш.