PDA

View Full Version : Намацана работа, търся съвет

ForsakenFreak
08-04-2013, 23:45
Няма да навлизам в подробности, но гаджето ми има проблем с това да имитирам целувки и натискане специално за направата на фен филмчета. Приема го за изневяра и не знам какво да правя. Само като й спомена за някви идеи и тя побеснява и й прилошава щом е с някакви други момичета. Опитвал съм да й обясня, че не е изобщо нещо сериозно и не трябва да се коси за подобно нещо, че само нея обичам, но тя сякаш остава глуха. Някакви идеи как да я накарам да го приеме това?

PimKie
08-05-2013, 06:10
Никога няма да го приеме!

Summer..lov3
08-05-2013, 06:20
Ти луд ли си :д няма начин да го приеме , ако само нея обичаш се откажи от тези филмчета.Явно момичето наистина държи на теб и те обича.

balu4ka
08-05-2013, 06:38
Може би е по тясно скроен човек.Обича те и те ревнува,което е нормално.
Защо не се поставиш на нейно място,не погледнеш как стои отстрани цялата история.Ти как би реагирал,ако тя имитира ,че се натиска и целува с рандом хора,за фен филмчета?

Dannie96
08-05-2013, 07:31
На мен също би ми станало страшно неприятно и бих побесняла. Погледни нещата от нейна гледна точка. Радвай се, че още не те е зарязала, защото аз бих го направила.

Lilanda
08-05-2013, 07:39
Защо просто не направиш въпросните фен филмчета с нейно участие? Ако е съгласна де. Ако не-горе ти казаха, че тя няма да го приеме и да искаш. :wink:

LadyDi
08-05-2013, 10:07
Кви са тия фен филмчета?

LadyTerrible
08-05-2013, 10:24
Извинявай,ама какво очакваш....? Да се целуваш с други момичета,да го заснемаш,за да го гледат други,включително и приятелката ти и тя да е абсолютно окей с това.Звучи ли ти нормално? Ами ако тя реши да прави така,няма ли да ти е кофти,че се натиска с други момчета пред камера и си търси извинение,че е "просто е така"? Според мен няма вариант тя да е съгласна с това.Аз подкрепям Lilanda,защо не го направиш с нейно участие?

ForsakenFreak
08-05-2013, 10:37
Ти луд ли си :д няма начин да го приеме , ако само нея обичаш се откажи от тези филмчета.Явно момичето наистина държи на теб и те обича.

Да, знам и аз много я обичам, но не мога да се откажа просто ей така от мечтата си.

Може би е по тясно скроен човек.Обича те и те ревнува,което е нормално.
Защо не се поставиш на нейно място,не погледнеш как стои отстрани цялата история.Ти как би реагирал,ако тя имитира ,че се натиска и целува с рандом хора,за фен филмчета?

Стига да е за филм, който аз правя, не бих се ядосал.

Защо просто не направиш въпросните фен филмчета с нейно участие? Ако е съгласна де. Ако не-горе ти казаха, че тя няма да го приеме и да искаш. :wink:

И аз това й предложих в крайна сметка, а тя почна да се садва, че не приличала на героя, който ми трябва за даденото клипче. Иначе с нея ще правим едни други, но тя ще е друг герой.

Кви са тия фен филмчета?
Тип-фенсървис, но с реални хора, които играят даден персонаж.
Фенсървис: Fanservice: "За феновете". Най-често се ползва, когато в някое аниме/манга има доволно количество голота, което да радва феновете. Също може да се използва и когато в някой спешъл се изкарат всички герои от анимето на куп, действайки забавно.... чисто си "За Феновете".

horacio
08-05-2013, 14:36
егати простотиите, тва момиче как те търпи нз

Fantasyyy
08-06-2013, 11:26
Ти сериозно ли мислиш,че ще се съгласи?Много ясно,че ще е против.Качили ти да гледаш как приятелката ти се натиска с някви момчета.Радвай се,че не те е зарязала все още.

fenastz
08-06-2013, 19:37
Зарежи я. Не те заслужава.